2017 mart transfer olup bekleyenler

Ben esim istedi diye yaptim canim, dun yaptim bisey yoktu. Bugun cikti en mantiklisi dr dedigi gunde icinde kalmasin yap bakalim cikmazsada sorun etme. Kanda 12. Gun cikip testte cikmayan cok kisi var.
canım bence gebelik var.. Benimde 4. Embriyosu 2 taneydi benim doktorum 8.günü ve 10.günü kanda baktırdı..suan senin idrarına bile geçmiş özel bi hastanenin acilinde betahcg baktır istersen 2 gün sonra tekrar yaparsın..hayırlı olsun şimdiden..

canım bence gebelik var.. Benimde 4. Embriyosu 2 taneydi benim doktorum 8.günü ve 10.günü kanda baktırdı..suan senin idrarına bile geçmiş özel bi hastanenin acilinde betahcg baktır istersen 2 gün sonra tekrar yaparsın..hayırlı olsun şimdiden..
Insallah canim benim. Seninde hayirli olsun saglikla gelsin insallah. Tebrik ederim

Kızlar benimde bugün 4. Günüm ama hiç bi değişiklik yok normal mi ya crinone jel sadece gaz yapıyı şişkinlik yapıyor onun haricince iyiyim yani ağrı sızı yokta olmalı mı acaba tutması için

Bi belirtin var mıyd canım transferden sonra benim ilk denemem insallah ilkinde olur:KK43:
Kasık ağrısı bıçak saplanır gibi oluyodu hayırlısı olsun canım dua bol bol
Hayırlı olsun bu arada Allah kucagına almayı nasip etsin darısı bizim basımıza benim transferin 4. Günü
Amin inşallah Canımmm darısı sizlere olsun bu kadar stres yapma ama sal biraz düşünme olumsuz sakın

Selam kızlar. 30 mart test sonucu alacağım. Şimdiye kadar çok rahattım ve bu sefer ilk kez içimde tuttuğuna dair bi his vardı. (Dondurulmuslarla 3. Denemem) ama zaman daraldıkça korkuyorumm. Başlarda aşırı şişkinlik vardı sonra o geçti adet sancıları gibi sancılarım oldu şimdi hiçbirşey yok. Çok korkuyorummm. Hamile olma ihtimali bile çok güzelken perşembe günü gerçeklerle karsılacağım.. bugün 12. Günümm. Ve bugüne kadar hızlı geçti diyebilirim ama şimdi zaman geçmiyor resmen. dua edin kızlar nooolurrr :(

Back
X