- 31 Ocak 2017
- 94
- 86
- 3
- 40
Isallah canm neden erken yaptırdım daha 5 gün varBenim test tarihim de 29 mart ama ben yaptirdim test bekleyemedim inşallah iyi haberler aliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isallah canm neden erken yaptırdım daha 5 gün varBenim test tarihim de 29 mart ama ben yaptirdim test bekleyemedim inşallah iyi haberler aliriz
Merak ettik eşimle sonra hadi yaptiralim dedik cok heycanli oluyorum beklemek zor geldi bana 3. Gün embiriyosu 2 tane transfer edildi canımIsallah canm neden erken yaptırdım daha 5 gün varbirde kaç tane embriyo transfer edildi sana Rabbim herkese nasip etsin
Sağol canım, hepimiz güzel haberlerle gelelim siteye inşşşİnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim
Sağol canım, hepimiz güzel haberlerle gelelim siteye inşşşİnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim
valla canım ilk transferlerde çok dikkat ettim, dikkat ettikçe farkında olmadan kendimi kasmışım. İnsan ne kadar titizlenirse o kadar stres oluyor ki bu da bebeğe hiç iyi değil. Gece yatarken bile uyuma şeklime dikkat ettim vs tüm tedavi sonuçlarımda hep negatifti. Sonra araştırdım , ki dr um da hep hayatına devam et sakın kendini şartlandırma hareket etmicem bu zararlı diyordu. Neyse onun dedikleri dısında da çok araştırdım, bu süreci rahat atlatanlar ve yatağa bağlı olmayanların daha çok pozitif sonuc aldığını gördüm. Zaten vücutta kan dolaşımı olması çok önemliymiş.Kan dolasımı olmayınca tutunmuyor mu ilk defa senden duydum canım. Kimisi de sadece yattım hiç kalkmadım tuttu diyo
Sonuç belli mi peki canım? Ben bu sefer totem yaptım , tam gününde test yapacağız, zaman geçmiyor artık son günleri beklemek daha zormuss :)Merak ettik eşimle sonra hadi yaptiralim dedik cok heycanli ölüyorum beklemek zor geldi bana 3. Gün embiriyosu 2 tane transfer edildi canım
İnşallah olur cnım bizim ilk oldugu için esim kaldırmıyı beni yat deyip duruyo. Bende hep meyve ve bol su tüketmeye çalısıyorum ama içimde garip bi his var cok istiyorum hepiniz gibi tabi ama olumsuzu asla düşünmek istemiyorumSağol canım, hepimiz güzel haberlerle gelelim siteye inşşş
valla canım ilk transferlerde çok dikkat ettim, dikkat ettikçe farkında olmadan kendimi kasmışım. İnsan ne kadar titizlenirse o kadar stres oluyor ki bu da bebeğe hiç iyi değil. Gece yatarken bile uyuma şeklime dikkat ettim vs tüm tedavi sonuçlarımda hep negatifti. Sonra araştırdım , ki dr um da hep hayatına devam et sakın kendini şartlandırma hareket etmicem bu zararlı diyordu. Neyse onun dedikleri dısında da çok araştırdım, bu süreci rahat atlatanlar ve yatağa bağlı olmayanların daha çok pozitif sonuc aldığını gördüm. Zaten vücutta kan dolaşımı olması çok önemliymiş.
Bu sefer yatmadım, sadece kendimi yormadım. Bol su içtim, bol meyve takviyesi aldım. Kivi, muz,anananas, mandalina mutlaka hergün yedim. Ceviz yedim bolca ve kabız olmamak için kuru kayısı. Kahve, sigara, maydanoz , kola vs uzak durdum. Alarmı kurdum ve İlaçlarımı hep saatinde kullandım. Bu sefer daha çok umudum var ilk kez. Bakalım sonuç bu sefer ne olacak.
Evet canim 43.51 insallah iyi sonuclar alirizSonuç belli mi peki canım? Ben bu sefer totem yaptım , tam gününde test yapacağız, zaman geçmiyor artık son günleri beklemek daha zormuss :)
Canımmm inşallah çok güzel haberler alırsın devamındaa. Çok sevindimmm darısı başımızaa :) Stres yapmamamız çok önemli, pozitif olmalıyızzzCanlarımm pozitifi gördüm Allah'ın izni ileAğlamaktan Bi hal oldum, iki gün sonra yeniden yapıcam umarım artarak devam eder
rabnim hepimize nasip etsin dualarım sizlerle, sakin olun stres yapmayın öpüyorum hepimizi güzel haberleriniz olsun inşallah
canım seninki de çok güzell, inş katlayarak devam etsinn :) ne güzel moral oluyorsunuz bize :) :)Evet canim 43.51 insallah iyi sonuclar aliriz
Canımm zaten pozitif düşünmeliyiz, bu tedavide en önemli şey stres olmayıp pozitif olmamızzz. Gerçekten çok etkiliyor stres ve umutsuzluk. Boll suya devam. Arada minik yürüyüşler yap ama hep yatma bence. En çok idrar testine taktım ben, o çift çizgiyi görmem lazımm. Kan testi pozitif çıkarsa sırf keyfine idrar testi de yapıcam :) :dİnşallah olur cnım bizim ilk oldugu için esim kaldırmıyı beni yat deyip duruyo. Bende hep meyve ve bol su tüketmeye çalısıyorum ama içimde garip bi his var cok istiyorum hepiniz gibi tabi ama olumsuzu asla düşünmek istemiyorum
Ayyy sana inanmıyorum içimdekileri okudun resmen ya :)) bende hep negatif görünce o dediğini bende yapıcam o testi yapıp çift çizgiyi görüceemm kanda baktırcam ama onu da yapcam içimde kaldıCanımm zaten pozitif düşünmeliyiz, bu tedavide en önemli şey stres olmayıp pozitif olmamızzz. Gerçekten çok etkiliyor stres ve umutsuzluk. Boll suya devam. Arada minik yürüyüşler yap ama hep yatma bence. En çok idrar testine taktım ben, o çift çizgiyi görmem lazımm. Kan testi pozitif çıkarsa sırf keyfine idrar testi de yapıcam :) :d
Çok sevindim ya hayırlı olsun Allah kucagına almayıda nasip etsin canım bize de dua et bol bol değerin kaç?Canlarımm pozitifi gördüm Allah'ın izni ileAğlamaktan Bi hal oldum, iki gün sonra yeniden yapıcam umarım artarak devam eder
rabnim hepimize nasip etsin dualarım sizlerle, sakin olun stres yapmayın öpüyorum hepimizi güzel haberleriniz olsun inşallah
Ayy ne güzel haberler bunlar gözün aydın canımCanlarımm pozitifi gördüm Allah'ın izni ileAğlamaktan Bi hal oldum, iki gün sonra yeniden yapıcam umarım artarak devam eder
Amin inşallah seninde oyle kat kat artsin :)canım seninki de çok güzell, inş katlayarak devam etsinn :) ne güzel moral oluyorsunuz bize :) :)
Bi pozitifi göreyim de önce :)Amin inşallah seninde oyle kat kat artsin :)
Yaaa kendime olmuş kadar seviniyorum allah kucağına almayi nasip etsin arkadaşımEvet canim 43.51 insallah iyi sonuclar aliriz
Aminn canim benim darısı tum isteyenlere olsunYaaa kendime olmuş kadar seviniyorum allah kucağına almayi nasip etsin arkadaşım
Maşallah rabbim tamamina erdirsin kucağına al insallahCanlarımm pozitifi gördüm Allah'ın izni ileAğlamaktan Bi hal oldum, iki gün sonra yeniden yapıcam umarım artarak devam eder