2017 mart transfer olup bekleyenler

Yok canım herkeste olduğu gibi bel be kasık ağrısı benim ilk 4 gün oldu, bol havuç yedim her sabah akşam süt yumurta yedim gün arası iki kase yoğurt yedim bol su içtim ve tadbiri elden bırakmadım evde yürüyüş ve çok ufak işler dışında bi iş yapmadım iş yerinden izin aldım kız kardeşim geldi baktı bir hafta tedbirli olun dikkat edin kendinize
Günaydın arkadaşım peki göğüs lerde bir degisiklik varmiydi sende şişme acı gibi

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız

Günaydın anne adaylarım
Ben transfer sonrası gün saymayı soracaktım o gün dahil oluyormu yoksa ertesi gün 1. Günmü oluyor .
Gece gece bu takıldı aklıma
Günaydın canım :) transfer olduğun gün sayılmıyor, ertesi gün 1. Gün olarak sayılıyor.

Hayırlı sabahlarr. hepimizin ortak duygusu heyecan sanırım :) ve umutluyuz.. pozitifi görme umudu. Sen nasılsın canm?
Bende umutla bekliyorum canım bir hafta sonrasını inşallah rabbim yüzümüzü güldürür. Bende iyiyim çok şükür geçmesini bekliyorum zamanın hepimiz gibi

Bende umutla bekliyorum canım bir hafta sonrasını inşallah rabbim yüzümüzü güldürür. Bende iyiyim çok şükür geçmesini bekliyorum zamanın hepimiz gibi
İlk hedef pozitif, sonra kese ve kalp atışı heyecanı. Sonraki süreci hiç bilmiyorum zaten. Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatır inş. Hmm bi de karnımızda oynadığı zaman nasıl hissediyor insan o duyguyu da çok merak ediyorum. :) yani bu hamilelik süreci başlıbaşına heyecan ve merakla geçiyor anladığım kadarıylaa :)

İlk hedef pozitif, sonra kese ve kalp atışı heyecanı. Sonraki süreci hiç bilmiyorum zaten. Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatır inş. Hmm bi de karnımızda oynadığı zaman nasıl hissediyor insan o duyguyu da çok merak ediyorum. :) yani bu hamilelik süreci başlıbaşına heyecan ve merakla geçiyor anladığım kadarıylaa :)
Evet inşallah tadarız o duygu lari

Bizde tadarız o duyguları inşallah canım bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu:)

Benim gece uyurken bile hissettiğim bir acı var yaaaa, ilaçlardan kaynaklı ama acaba bu olumsuz birşey mi :KK43:
Göğüs ağrısı mı canım, normal ama benimde ağrı oldu şuan ağrı yok hafif extra doldunluk var

Göğüs ağrısı mı canım, normal ama benimde ağrı oldu şuan ağrı yok hafif extra doldunluk var
Artık herseyi bişeye çekiyorum yaa, hayırlı sonuçlar alsaydım da azıcık rahatlasaydım keşke :KK43: son 2. Perşembe test günümmm be ödüm kopmaya başladı yavaş yavaş :KK43:

Artık herseyi bişeye çekiyorum yaa, hayırlı sonuçlar alsaydım da azıcık rahatlasaydım keşke :KK43: son 2. Perşembe test günümmm be ödüm kopmaya başladı yavaş yavaş :KK43:
Canım gebelik testi al yap derim ben, 6 . Gün bende silik çizgi çıktı, vücudunu boşuna dinleme canım herkesin çok farklı oluyor

Göğüs ağrınız ne zaman başladı ya bende hiç ağrı yok ne kasik ağrısı ne göğüs korkuyorum gene olmucak diye :-(
Benim sadece dokununca hissettiğim hafif var canım ama kullandığım o kadar ilaç yapıyor haliyle bir şeye yoramıyorum. Kendini üzme

Back
X