2017 mart transfer olup bekleyenler

Aynı gün transfer olmuşuz benimde 8. Gün senin test tarihin ne zaman bana 7 nisan dedi dr

Aradım cnm doktor kanama çoksa gel demiş bugün hiç gelmedi ilaçlarımı bırakmadım cuma transfer oldum bugün 8.gunum
Daha erken canım o kadar olumsuz düşünme tutunma kanaması olan çok oldu benim de jel ile birlikte geldi ama çok değil sakin ol canım bol dua et, sabah ezanlarında edilen dua kabul olurmuş diye çocukken duymuştum, bilinç altında kalmış ama ne tesadüf ki transferden sonra neredeyse her gün sabah ezanında uyandım dua ettim hep , şükür bol dua et canım

Daha erken canım o kadar olumsuz düşünme tutunma kanaması olan çok oldu benim de jel ile birlikte geldi ama çok değil sakin ol canım bol dua et, sabah ezanlarında edilen dua kabul olurmuş diye çocukken duymuştum, bilinç altında kalmış ama ne tesadüf ki transferden sonra neredeyse her gün sabah ezanında uyandım dua ettim hep , şükür bol dua et canım
Haklsın cnm Rabbim büyüktür dua edip beklemekten başka çarem yok sende inşallah sağ salim kucağına alırsın meleğini

Yapmadım cnm umudum kaybolmuştu çünkü dün acile gitmiştim doktrun biri kan testi yapmadı alttan muayene etti ne alakaysa endometrium kalınlığı 8 mm iyi değil dedi ağladım geldim :KK43:
Kaçıncı denemen senin daha önce pozitif sonuç varmı

Ah cnm ya çok geçmiş olsn :KK43: çok zor günler yasamissin Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah peki tutmazsa neden bidha amelyt olcanki ?(inş tutarda)
Amin inşallah. Bir alınan tuplerden biri yarım alınmış kalan parça Rahime şu salgiliyormus belkide ondan tutmuyordur dedi doktorum vücudum 5. Bir amelyat kaldiracakmi bilmiyorum

Arkadaslar allah hepinize hayirli haberler almayi nasip.etsin carsamba gunu12. Gunumdu ve test yaptirdim.sonuz 38 cikti bugun 14. Gundu tekrar yaptirdim 42 cikti artma var ama 2 ye katlamamis cok kafam.karisik .benim gibi budurumu yasayan varmi :( hicbisey dusunemiyom hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.dualarinizi bekliyorum.

Back
X