2017 mart transfer olup bekleyenler

Merhaba arkadaslar benimde 6 nisan test tarihim belirtileriniz varmi suan beler hissediosunuz

Merhaba arkadaslar benimde 6 nisan test tarihim belirtileriniz varmi suan beler hissediosunuz
Benimde 6 nisan inşallah uğurlu günümüz olur. Sadece göğüslerimi ara sıra sanki elektirik çarpıyor bide şiş bugün bide adet sancısı geldi arada ama ben belirtilere takılmiyorum sonuçta birsürü ilaç alıyoruz onlarinda etkisi vardır elbet

Benimde 6 nisan inşallah uğurlu günümüz olur. Sadece göğüslerimi ara sıra sanki elektirik çarpıyor bide şiş bugün bide adet sancısı geldi arada ama ben belirtilere takılmiyorum sonuçta birsürü ilaç alıyoruz onlarinda etkisi vardır elbet

İnsallah cnm ayni gunden biriyle karsilasmak guzelmis sonunda :) bnde pek takilmiorum cunku cok hissedip olmayanda var hic hissetmeyip olanda ama en azindn cogunluk ne durumda die dusundum bndede bel agrisi gogus hassasiyti ve karn agrisi oluo arada bazn saatlr suruo bazn hicbsy yk gibi ama norml hayatima devm ediorm hersyin hayrliisi hangi hastane snn

Arkadaslar allah hepinize hayirli haberler almayi nasip.etsin carsamba gunu12. Gunumdu ve test yaptirdim.sonuz 38 cikti bugun 14. Gundu tekrar yaptirdim 42 cikti artma var ama 2 ye katlamamis cok kafam.karisik .benim gibi budurumu yasayan varmi :KK43: hicbisey dusunemiyom hakkimizda herseyin b

Bu sekilde bekleyen arkadasim varmi acaba . Cok merak ediyorum :(

Kizlar perşembe günü transfer yaptirdk Allah in izniyle. Ama ben transferden önce öksürük oldum. Hala da ara ara oksuruyorm . bi zarari olr mu kzlar :(

Kizlar perşembe günü transfer yaptirdk Allah in izniyle. Ama ben transferden önce öksürük oldum. Hala da ara ara oksuruyorm . bi zarari olr mu kzlar :KK43:

Hayirli olsun cnm bnde sali transfer yaptirdim
Burda iki uc kisi nezle olmus transferden sonra ama zarari olmamis sn yinede drni ara fikir al derim hayirlisiyla Anne olmak nasip olur insallah hepimize

Sagolasn canm . ya doktora sordum bi şey olmaz dedi ama öldürürken vücut sarsiliyor tane bleym :KK43:(( Senin de hayirli olsun canm

Saol cnm bana oksurmemeye dikkat edin demislerdi ama oksurugu de cocguda Allah nasip ediyor sen yinede sutu kaynat bal koy azda kbiber ic belki keser

Arkadaslar allah hepinize hayirli haberler almayi nasip.etsin carsamba gunu12. Gunumdu ve test yaptirdim.sonuz 38 cikti bugun 14. Gundu tekrar yaptirdim 42 cikti artma var ama 2 ye katlamamis cok kafam.karisik .benim gibi budurumu yasayan varmi :KK43: hicbisey dusunemiyom hakkimizda herseyin b

Bu sekilde bekleyen arkadasim varmi acaba . Cok merak ediyorum :KK43:
Ayni yerdemi olcturdun canim

benimde 5 nisan kızlar çarşambayı iple çekiyorum resmen. Ama erken yaptırmıcam bekliycem şuan bile umut var çünkü :) İnşallah hepimiz güzel haberleri veririz.

benimde 5 nisan kızlar çarşambayı iple çekiyorum resmen. Ama erken yaptırmıcam bekliycem şuan bile umut var çünkü :) İnşallah hepimiz güzel haberleri veririz.

Benimde 6 nisan yaklastikca sanki gunler uzuo :))

Benimde 6 nisan yaklastikca sanki gunler uzuo :))
aynen canım yaa gelmiyo bi türlü o gün:) Bu arada benimde belirtim yok bi yandan korkuyorum bi yandan da böyle çok hamile olduğunu öğrenen var hatta belirti olmaması daha iyi diyolar. İnşallah bizimde öyledir. Arada çok hafif ağrı giriyo karnıma adet ağrısı gibi o kadar.

aynen canım yaa gelmiyo bi türlü o gün:) Bu arada benimde belirtim yok bi yandan korkuyorum bi yandan da böyle çok hamile olduğunu öğrenen var hatta belirti olmaması daha iyi diyolar. İnşallah bizimde öyledir. Arada çok hafif ağrı giriyo karnıma adet ağrısı gibi o kadar.

Benimde agrilrm oluo arada ama bilemiorm agrilar olup hamile olmayanda var gicbisey hissetmeyip olanda veya tam tersi oyuzdn kestiremiorum ne durumdayim die:) ama dedigin gibi hissediyorum hamileyim bazende cok umitlenmek istemiorum hayirlisi insallah belkide birkac gun sonra anne adayi olcaz dusunmesi bile mucize gibi :)))))

Arkadaslar allah hepinize hayirli haberler almayi nasip.etsin carsamba gunu12. Gunumdu ve test yaptirdim.sonuz 38 cikti bugun 14. Gundu tekrar yaptirdim 42 cikti artma var ama 2 ye katlamamis cok kafam.karisik .benim gibi budurumu yasayan varmi :KK43: hicbisey dusunemiyom hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.dualarinizi bekliyorum.
Canım çok üzüldÜm dr ne dedi peki bu duruma görüştün mü

Benimde agrilrm oluo arada ama bilemiorm agrilar olup hamile olmayanda var gicbisey hissetmeyip olanda veya tam tersi oyuzdn kestiremiorum ne durumdayim die:) ama dedigin gibi hissediyorum hamileyim bazende cok umitlenmek istemiorum hayirlisi insallah belkide birkac gun sonra anne adayi olcaz dusunmesi bile mucize gibi :)))))
Ayy demi yaa:) Düşüncesi bile böyle güzelken gerçeği kimbilir nasıl güzeldir. Sürekli hamileyimm kelimesini söylemek bağırmak istiyorum:) Bende ne düşünceğimi şaşırdım bi hamileyim diyorum kendimi inandırmak istiyorum bi yok yine olmadı sanırım diyorum değişik anlayacagın. Senin kaçıncı gün embriyosu canım?

Ayy demi yaa:) Düşüncesi bile böyle güzelken gerçeği kimbilir nasıl güzeldir. Sürekli hamileyimm kelimesini söylemek bağırmak istiyorum:) Bende ne düşünceğimi şaşırdım bi hamileyim diyorum kendimi inandırmak istiyorum bi yok yine olmadı sanırım diyorum değişik anlayacagın. Senin kaçıncı gün embriyosu canım?

Ah ahh hamilelik hayallerim alis harikalar diyari gibi herkese nasil soleyecegmi bile kac kez deistirdim insallah olur bnm 5. Gun embriosu ilk denemem seninn?

Back
X