2017 mart transfer olup bekleyenler

Ah ahh hamilelik hayallerim alis harikalar diyari gibi herkese nasil soleyecegmi bile kac kez deistirdim insallah olur bnm 5. Gun embriosu ilk denemem seninn?
benimde ilk canım 3. gün embriyosu iki tane ama birine orta kaliteden az dedi çok ümidim yok filan dedi:((

benimde ilk canım 3. gün embriyosu iki tane ama birine orta kaliteden az dedi çok ümidim yok filan dedi:KK43:(

Hic belli olmaz cnm 2. Gun embriosu ile hamile kalan okudum Allah ol dedikten sonra gerisi teferruat. insallah Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder ve o hayirda anne olmamizdir

Hic belli olmaz cnm 2. Gun embriosu ile hamile kalan okudum Allah ol dedikten sonra gerisi teferruat. insallah Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder ve o hayirda anne olmamizdir
Aminn canımm inşallah burda baya varız 5' le 6 nisanı bekleyenler:) İsmlerinizi bilmesem de sizleri de söylüyorum duamda

O
Günaydın canım ben de aynı şeyi düşünüyordum dün geceden beri tüm belirtiler kayboldu gitti neden acaba? İlk gebeliğimde hiç belirti olmamıştı hamileymişim dış gebelik oldu ama önce belirti olup sonra kaybolması garip değil mi?
Dedigin bendedd oldu arkadaşım sonrasinda tekrar geliyor merak etmeyin

Arkadaslar allah hepinize hayirli haberler almayi nasip.etsin carsamba gunu12. Gunumdu ve test yaptirdim.sonuz 38 cikti bugun 14. Gundu tekrar yaptirdim 42 cikti artma var ama 2 ye katlamamis cok kafam.karisik .benim gibi budurumu yasayan varmi :KK43: hicbisey dusunemiyom hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.dualarinizi bekliyorum.
cnm inşallah sorunsuz devam eder ge eliğin benim ilk tüp bebek denememde 11.gün 73 13.gün 116 15.gün 146 şeklindr hiç 2ye katlamadan artış oldu. doktorum 8.haftaya ladar bekledi fakat kesede hiç bi şekilde büyüme olmadı.boş gebelik gelişti 8.hafta da küretaj oldum rabbim kimseye yaşatmasın. herkesin bedeni bünyesi ve hcg değeri farklı inşallah seninki hayırlı sonuçlanır

kızlar bsey sorcam benm yumrt ama 1. kalıte dendı... carsmba tplama oldu cuma transferım oldu yanı dun.. smdı ewdeyım.. bu yumrtann kalıtesı ne kadr etkılıyordr acaba tutnmayı

kızlar bsey sorcam benm yumrt ama 1. kalıte dendı... carsmba tplama oldu cuma transferım oldu yanı dun.. smdı ewdeyım.. bu yumrtann kalıtesı ne kadr etkılıyordr acaba tutnmayı
cnm bence bunları hiç düşünme hayatını normal akışına bırak yormadan kendini günlük yaşantıya devam et.rabbim olmasını isterse kalitesi kötü bile olsa oluyor. olmasını istmezse en kalıtesinin bile bi fonksıyonu olmuyor. o yuzden bunlara takılıp da stres yapma hiç kendine

Aminn canımm inşallah burda baya varız 5' le 6 nisanı bekleyenler:) İsmlerinizi bilmesem de sizleri de söylüyorum duamda
Allah razı olsun canım
Canım hayırlı olsun transferin yumurta kalitesi etkili baya tutunmada tabii nasipte varsa inşallah olur

cnm bence bunları hiç düşünme hayatını normal akışına bırak yormadan kendini günlük yaşantıya devam et.rabbim olmasını isterse kalitesi kötü bile olsa oluyor. olmasını istmezse en kalıtesinin bile bi fonksıyonu olmuyor. o yuzden bunlara takılıp da stres yapma hiç kendine

dgru dıyosunz teskr ederım

cnm inşallah sorunsuz devam eder ge eliğin benim ilk tüp bebek denememde 11.gün 73 13.gün 116 15.gün 146 şeklindr hiç 2ye katlamadan artış oldu. doktorum 8.haftaya ladar bekledi fakat kesede hiç bi şekilde büyüme olmadı.boş gebelik gelişti 8.hafta da küretaj oldum rabbim kimseye yaşatmasın. herkesin bedeni bünyesi ve hcg değeri farklı inşallah seninki hayırlı sonuçlanır

Hayirlisi olsun artik napalim ... sali gunune kadar beklicez bir daha test yapicaz sonuz ozaman kesinlesir ama %60 i yada 2 katina katlamadan ilerlediginde saglikli bir gebelik soz konusu olmuyormus.tabiki allah cok buyuk ol derse olur belki toparlanir. Allah herkese hayirli evlatciklar nasip etsin .

Canım çok üzüldÜm dr ne dedi peki bu duruma görüştün mü
Cok olumlu bakmadi .artis var ama istenen duzeyde olmadigi icin supheli sali gunu bir daha test yaptircaz bakalim ozaman kesinlesir artik .sizleri hic tanimiyorum ama dualarinizi bekliyorum allah sizlei bebislerinize saglikla.kabustursun insalah.

Cok olumlu bakmadi .artis var ama istenen duzeyde olmadigi icin supheli sali gunu bir daha test yaptircaz bakalim ozaman kesinlesir artik .sizleri hic tanimiyorum ama dualarinizi bekliyorum allah sizlei bebislerinize saglikla.kabustursun insalah.
Allah yardımcın olsun inşallah ben de tek tek isim sayamasam da isteyen dileyen emek veren herkes icin dua ediyorum

Benim ilk testim 99.99 çıktı 9.günde, bugün tekrar yaptırdım 177.9 çıktı 11.günüm bugün de. Pazartesi tekrar test dediler. tam 2 katına da çıkmadı, her aşama ayrı bi sıkıntıymış tuttu demekle sevinilemiyormuş bu süreçte onu anladım ben. Hep bir korku var

kızlar nasılsınız ? sulu akıntı dediğiniz su gibi geliyo demi? bende de sanki oluyo ya yani ıslak oluyo hep. ağrı az az iki gündür var. Keşke tutunduğunu gösteren bi belirti kesin olsada hah bu sefer oldu galiba desek:((

Back
X