- 11 Ekim 2016
- 615
- 795
- 18
- 34
Eşimde kızıyo erken yapma diye mecbur bekliycem canım yaa erken yaparsan haber et mutlaka:) çok zor be![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde kızıyo erken yapma diye mecbur bekliycem canım yaa erken yaparsan haber et mutlaka:) çok zor be![]()
:) ben soylemicem bu sefer esime erken yapcam büyük ihtimalleEşimde kızıyo erken yapma diye mecbur bekliycem canım yaa erken yaparsan haber et mutlaka
Karin şişligi genelde pozitif sonuc alanlards oluyir canim. Ben şuan 7 aylik gibiyim. Su icsem balona donuyom. Kabizlikta oluyi haliyle hareketlerimiz kisitli ya. İnşallah tutmustur senindeCAnım bende de var o tat be midem yanıyor birde şu son iki gündür karnım kocaman oldu şişti sık sık tuvalet ihtiyacı var
Çok teşekkür ederim canım moral oldun bana inşallah güzel haberler vermek nasip olur burda ki bütün arkadaşlarla isteyen herkesle birlikteKarin şişligi genelde pozitif sonuc alanlards oluyir canim. Ben şuan 7 aylik gibiyim. Su icsem balona donuyom. Kabizlikta oluyi haliyle hareketlerimiz kisitli ya. İnşallah tutmustur seninde
Insallah. Cok yumurta olusmasida siskinlik yapar rahatsiz olursan doktora soyle ohss olmus olabilirÇok teşekkür ederim canım moral oldun bana inşallah güzel haberler vermek nasip olur burda ki bütün arkadaşlarla isteyen herkesle birlikte
Ohss geçde gelişebilir mi acaba. Transfer olalı on gün oldu nerdeyse ve ilk defa yaşıyorum bu durumu inşallah olmamışomdır. Yarın ilaçlarımı yazdırmak için gideceğim drla bir görüşürüm bu durumu sağolasınInsallah. Cok yumurta olusmasida siskinlik yapar rahatsiz olursan doktora soyle ohss olmus olabilir
Canim allah hayirli haberler almani nasip etsin .hayirlisi ile guzel haberler alirsin insalah.ayni durumu bende yasadim ilk testim den sonra cok az katlama olmustu ama bugun 2ye katlanmis ogrrndim benimde saliya tekrsr vsr insalahh sende bende saglikli bir sekilde bebislerimize kavusuruzKızlar sizden bir ricam var yarın tahlili tekrarlıycaz 10. Gün yapılan kan beta hcg 10,22 çıktı,yükselme olmazsa kimyasal gebelik denicek ,dualarınızı bekliyorum nolur...![]()
Insalah bebisine saglikla kavusursun.doktorun ne dedi .allah hepimizin yardimcisi olsun insalahh .hayirli haberlerinizi duyalimkızlarrr sabah 10da kan verdim cesaret edip de sonuca bakamadım çok korkuyordum ama gücümü topladım ve baktım 55 çıkmış sonucum ama sevinemıyorum öncekinde de pozitifi görmüştüm fakat kese gelişmemiş 8.haftada küretaj olmuştum. şimdi de aynısı olursa endişesi var dua edin inşallah 2 gün sonra tekrar hcg bakılacak
Millet transfrden 5, 6 gun sonra oluyo genelde. Sonradanda olabilir bence sonucta hormon aliyoruz hala. Bende şisim dr ile gorusmeni banada bildir canim merak ediyorum bende. Hafif yada orta ohss olmus olabiliriz. Kusma migde bulantisi ishal nefes darligim yok ama şişim 7 aylik gibiOhss geçde gelişebilir mi acaba. Transfer olalı on gün oldu nerdeyse ve ilk defa yaşıyorum bu durumu inşallah olmamışomdır. Yarın ilaçlarımı yazdırmak için gideceğim drla bir görüşürüm bu durumu sağolasın
ayyy inşallah yaaa öyle korkuyorum ki kimyasal gebelik olacak hcg kaylamayacak diye..Insalah bebisine saglikla kavusursun.doktorun ne dedi .allah hepimizin yardimcisi olsun insalahh .hayirli haberlerinizi duyalim
cnm öncelikle çok geçmiş olsun. embriyon tam tutunma döneminde ve tutunma kanaması olabilir inşallah öyledir. doktorunla görüşmelisin.Arkadaşlar ben 24 martta transfer işlemi oldu bugün 9 günüm daha test yapmadım kanamam var acaba herkeste böyle oluuo mu bi sorun oldu da tutmadı mi olmadı mi acaba sabah gidip kan testi yapmayı düşünüyorum sizce napmaliyim çok endişeleniyorum
Doktorunun bilgisi varmi canim kanaman kiyu renkli ise problem yok diyorlar drum bana lekelenmelerin olabilir korkma demisti.ama yogunsa bence drunu ara ve tahlil yaptir .hayirli haberler alirsin insalahArkadaşlar ben 24 martta transfer işlemi oldu bugün 9 günüm daha test yapmadım kanamam var acaba herkeste böyle oluuo mu bi sorun oldu da tutmadı mi olmadı mi acaba sabah gidip kan testi yapmayı düşünüyorum sizce napmaliyim çok endişeleniyorum
Ozaman telaslanmamalisin keske gununden once yapipta kendini strese sokmasaydin.hayirli haberlerini yaz mutlaka merakla bekliyoruzayyy inşallah yaaa öyle korkuyorum ki kimyasal gebelik olacak hcg kaylamayacak diye..
doktoruma söylemedim daha çünkü 2 gün sonra testi tekrarla diyecek. o yüzden 2gün sonraki sonucu da öğrenip öyle söylemeyi düşünüyorum bakalım
Doktorunun bilgisi varmi canim kanaman kiyu renkli ise problem yok diyorlar drum bana lekelenmelerin olabilir korkma demisti.ama yogunsa bence drunu ara ve tahlil yaptir .hayirli haberler alirsin insalah
İnşallah yaa çok korkuyorum korkudan doktorumuda arayamiyorum napacagima karar veremedim
Cnm insallah kotu bsey yoktur drler kanama olsa dahi hamilelik olabilir dedi. Eger adet gibi deilse korkma takma kafana ama sabah mutlaka drne git eger dusme bsy olrsa engelleneblio igneyle sakın erteleme sabah hemen gt drye