2017 mart transfer olup bekleyenler

Ya kızlar ben hiç evden çıkmadım daha . Merdiven inmesi zor geliyor yarın iğneye gideyim eve çağırıyordum olacağı varsa olacak da işte korku oluyor
canım asansör yoksa 2 kattan fazla inip çıkma zaten, aldırabilirsen eşine yada başkasına aldır yoksa 2 kattan fazlaysa henüz inme 1-2 kat ise yavaş yavaş in canım, ben transferden bir gün sonra uçak yolcuğu yaptım 1,5 saatte araba yolculuğu rabbim ol demişse olmuştur zaten ama tabi tedbiri elden bırakma, tedbir senden takdir Allahtan:KK200:

canım asansör yoksa 2 kattan fazla inip çıkma zaten, aldırabilirsen eşine yada başkasına aldır yoksa 2 kattan fazlaysa henüz inme 1-2 kat ise yavaş yavaş in canım, ben transferden bir gün sonra uçak yolcuğu yaptım 1,5 saatte araba yolculuğu rabbim ol demişse olmuştur zaten ama tabi tedbiri elden bırakma, tedbir senden takdir Allahtan:KK200:
Öyle canı hasta bi annem var sağolsun babamı bıraktı bana bakıyor yapabildiği kadar yapıyor AA dur ekmek almaya gidecek aldırayım mı test

Aminnn canım aminnn. dediğiniz gibi sevinemiyo bile insan 12. gün artıcak mı artmıcak mı diye doktorumun haberide yok kızıyo die söylemedim. Ama korkmaya basladım şimdiden. her asaması zor hakkaten ya

Merhaba arkadaşlar bende bu sabah kan tahlili yaptırdım 25 martta 3.gün embriyosu bi tane transfer edilmişti sonucum negatif.. Allah tan hayırlısı bıkmadan usanmadan istemekten vzgeçmiycem.. destekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.. olumlu sonuç alan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlarım siz de yılmadan devam edin..
Yenisi icin bol şans canim benim

Aminnn canım aminnn. dediğiniz gibi sevinemiyo bile insan 12. gün artıcak mı artmıcak mı diye doktorumun haberide yok kızıyo die söylemedim. Ama korkmaya basladım şimdiden. her asaması zor hakkaten ya
Her aşaması ciddi ciddi zor. Ben ilk 2 testi yaptırdım bugün 3.yü yaptırcam hâlâ korkum sevincimden daha çok

deme öyle hiiç belli olmaz. bak ben hala şoktayım ya yanlışlık filan mı var demeye başladım o derece. 10. gün kesin değil mi acaba 12. gün mü kesin oluyo

Yok cnm tamamsin sen hazirlarina basla simdiden :) mutlu ol sevin kasma kendini 12. Demesinin sebebi insana gore deisiyor 12. Daha garantili gun daha erken cagiripta moral bozmak istemiyorlar cunku 1 gun bile farkediyor

Bu arada bnm cikmadi :)))

Yok cnm tamamsin sen hazirlarina basla simdiden :) mutlu ol sevin kasma kendini 12. Demesinin sebebi insana gore deisiyor 12. Daha garantili gun daha erken cagiripta moral bozmak istemiyorlar cunku 1 gun bile farkediyor

Bu arada bnm cikmadi :)))
Erken ya ondan çıkmadı perşembe beraber alalım pozitifleri inşallah. Ben sabah 8 de vericem inşallah

Flasla cok dikkatli bakilinca 2. Cizginin yeri gozukuyor beyaz ama sanirim bu hepsinde cikiyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 57
canım buradan anlaşılmıyor ama silik çizgi varsa inş hamilesin, benim de ilk çok silikti inşallah canım daha erken zaten

Yani sole diim telin flasini acinca cok silik fakat beyaz bir cizgi gozukuyor ama normalde baktigimda yok

Back
X