- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
Benim de il böyleydi canımFlasla cok dikkatli bakilinca 2. Cizginin yeri gozukuyor beyaz ama sanirim bu hepsinde cikiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de il böyleydi canımFlasla cok dikkatli bakilinca 2. Cizginin yeri gozukuyor beyaz ama sanirim bu hepsinde cikiyor
sAĞOLASIN CANIM inşallah artarda tam sevinirim o zaman. kan kesin sonuç diyolar bencede bekle. benim zerre belirtim yoktu yaYok cnm tamamsin sen hazirlarina basla simdiden :) mutlu ol sevin kasma kendini 12. Demesinin sebebi insana gore deisiyor 12. Daha garantili gun daha erken cagiripta moral bozmak istemiyorlar cunku 1 gun bile farkediyor
Bu arada bnm cikmadi :)))
Bir kaç dk bekledin miFlasla cok dikkatli bakilinca 2. Cizginin yeri gozukuyor beyaz ama sanirim bu hepsinde cikiyor
Bir kaç dk bekledin mi
2 gün daha bekleriz ne yapalım :))Ben inaniyorum zaten cocugum bnm gibi inat cikmaz o illa dakiktir gununu beklick olsun beklicm :)
Yarın sabah yap o silik daha belirgin olur inşallah, 2 saat idrara çıkmamış ve bir şey içmemiş olmak lazımEvet bekledim ama dedigim gibi snnkinde belli az bsey bnmkinde flashli bakildiginda 2 cizgi yeri belirginlesiio ana kirmizi deil beyaz kalin cizgi
aybkmst yok inaniom bn zaten cikacak insallah Allahin izniyle suandada flasla az bi belli oncden ck test yaptim ay isigindada baksam ikinci cizgi yoktu :)))))
Bana da aldırcan test şimdi karnım ağrıyor benim ama bugün yaaEvet bekledim ama dedigim gibi snnkinde belli az bsey bnmkinde flashli bakildiginda 2 cizgi yeri belirginlesiio ana kirmizi deil beyaz kalin cizgi
aybkmst yok inaniom bn zaten cikacak insallah Allahin izniyle suandada flasla az bi belli oncden ck test yaptim ay isigindada baksam ikinci cizgi yoktu :)))))
bende o testi yapıp saklıcam 2 yıl çok içime oturdu çift çizgi görememekEvet bekledim ama dedigim gibi snnkinde belli az bsey bnmkinde flashli bakildiginda 2 cizgi yeri belirginlesiio ana kirmizi deil beyaz kalin cizgi
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallahilk mesajımı bebiş vesilesiyle yazıyorum. Ben de bugün (11. günüm) test sonucunu aldım. değerim 5. gün dondurulmuş blastosist transferi olduğu ve ikiz olabileceği için yüksek. birkaç gün sonra yeniden test yaptıracağım. heyecanlı ve şaşkınım.çok aşamalı ve uzun bir süreç.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. bu ay olumlu sonuç alamayan arkadaşlar birazcık daha sabır.Allah yardımcımız olsun.
bende o testi yapıp saklıcam 2 yıl çok içime oturdu çift çizgi görememek(
hayırlı olsun canm hoşgeldin aramıza. bende bugun 10. günüm değer 82 çıktı onun şaşkınlıgı içindeyim çarşambayı bekliyorum değer artar mı artmaz mı die korktum.ilk mesajımı bebiş vesilesiyle yazıyorum. Ben de bugün (11. günüm) test sonucunu aldım. değerim 5. gün dondurulmuş blastosist transferi olduğu ve ikiz olabileceği için yüksek. birkaç gün sonra yeniden test yaptıracağım. heyecanlı ve şaşkınım.çok aşamalı ve uzun bir süreç.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. bu ay olumlu sonuç alamayan arkadaşlar birazcık daha sabır.Allah yardımcımız olsun.
ohh süpersin bayılıyorum böyle pozitif insanlara. bencede sende bize müjdeli haberi vericeksin.Al bendende okadar aya cikip baktim flasla bakardm ama ykykyk ck skur suan var az silik isikta gozukuyo ama var cok sukur bakalm beklicm ama ztn bn bliorm bebekim bnmle :))
Teşekkürler canım hoşbulduk. regl dönemindeki gibi kasığımda ağrı vardı. arada bir belime saplanan ağrılar vardı.gecede hiç huyum olmamasına rağmen idrara kalkmaya başladım. tabi kişiden kişiye değişen belirtiler. hiçbelirti de olmayabilir. hayırlı sonuçlar alırsın inş.Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Sağlıkla kucaklarımıza alalım.
Belirtilerin nelerdi benim 7. Günüm ve bugün karnım ağrıyor
inş güzel sonuçlar alacağız. zor olsa da sakinliğimizi koruyalım.hayırlı olsun canm hoşgeldin aramıza. bende bugun 10. günüm değer 82 çıktı onun şaşkınlıgı içindeyim çarşambayı bekliyorum değer artar mı artmaz mı die korktum.
Amin canım inşallahTeşekkürler canım hoşbulduk. regl dönemindeki gibi kasığımda ağrı vardı. arada bir belime saplanan ağrılar vardı.gecede hiç huyum olmamasına rağmen idrara kalkmaya başladım. tabi kişiden kişiye değişen belirtiler. hiçbelirti de olmayabilir. hayırlı sonuçlar alırsın inş.
Evet kız kesin var yaa:)))Flasli bakilinca bole cikiyodu bakarmisin bi var deilmi yoksa isikta bile belirginlesmez ???
Evet kız kesin var yaa:)))
Ayy heyecan yaptım şimdi