- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
bence bozuk...Eki Görüntüle 1977041 Kızlar bu test bozuk mu sizce 15 dk bekledim ama diğer cıkan cizgide net cıkmadı bide o yapılan yer kırmızı oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bozuk...Eki Görüntüle 1977041 Kızlar bu test bozuk mu sizce 15 dk bekledim ama diğer cıkan cizgide net cıkmadı bide o yapılan yer kırmızı oldu
Canim bozuk test. Ayrica kan daha guvenilir hic korkma. Sadece gormek icin yapiyosan bi daha al bozuk degilse cikar :)10. Günde kanda 82 cıktı sonucta görünmez miydi(
Transfer tarihi sayiliyor dimi canim bu hesapta10. Günde kanda 82 cıktı sonucta görünmez miydi(
Yok canım sayılmıyo sanırımTransfer tarihi sayiliyor dimi canim bu hesapta
Anladim canim. Sen bi test daha yap bence :)Yok canım sayılmıyo sanırım
Test bozuk canım
Bozuk yenisini al
Geçmiş olsun canim ayni yerde yaptidin dimi. Bazen sonradan yukseliyo insallah firlar gulum12.gün 55 çıkan hcg bugün 14.gün 59 olmuş moralim çok bozuk kızlar 2ye katlamıyor ilk denemem de böyleydi ve 8.haftada kürtaj olmuştum. bu da aynısı olacak sanırım.tüm gücüm bitti gibi hissediyorum. hep hayırlısını istedim.
üzülmeyim,hayırlısı buymuş demekki diyorum ama üzülüyorum yine bee
kızlaar dün 10. günümde 82 çıktı. Bugün 11. gün dayanamayıp bidaha yaptırdım 118. 6 çıktı yarın 12 bakalm nolacak:) Allahım isteyen herkese versin inşallah şuan bu heyecan bile nasıl güzel
inşallah canım ya sen beklemedesin demi yarından sonra belli olacak? hadi sana da sevinelim ya:)Cok gzl cnm masallah insallah daha gzl olacak Allah insallah yar ve yardimcimiz olacaktir
Aminn canım yarın kaçıncı günün oluyo . Biz dayanamadık 12. Güne kadarBendE yarın yapacam şimdiden kalbim tekli yor Rabbim yüzümüzü guldursun hamile olanlarinda bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin
inşallah canım ya sen beklemedesin demi yarından sonra belli olacak? hadi sana da sevinelim ya:)
Ya bu testlere güven olmuyo yaa bende bugün bi heyecanla aldım sonunda görcem o ikinciyi dedim:) ama yok cıkmadıEvet ama bgun kafm ck karisik ilk idrr testinde silik cizgi cikti baska marka test aldm ertesi sabah yaptm hicbsy cikmadi ilginc :))
Ya bu testlere güven olmuyo yaa bende bugün bi heyecanla aldım sonunda görcem o ikinciyi dedim:) ama yok cıkmadı
Yarın 12.gün cesaretim yok yapmaya olmamış sa diyorum bidaha mi nasıl yaparım yaşım 33 yumurta rezervim çok zayıf 4 amelyat li. allah çok kötü hissediyorum kendimi birdaha bu yollardan geçmeye çok korkuyorum maddi manavi çöktük artikAminn canım yarın kaçıncı günün oluyo . Biz dayanamadık 12. Güne kadar
Yarın 12.gün cesaretim yok yapmaya olmamış sa diyorum bidaha mi nasıl yaparım yaşım 33 yumurta rezervim çok zayıf 4 amelyat li. allah çok kötü hissediyorum kendimi birdaha bu yollardan geçmeye çok korkuyorum maddi manavi çöktük artik