2017 mart transfer olup bekleyenler

Bende bugün bütün cesaretim i toplayıp kan vermeye gittimama bütün gece uyumadim kasiklarim çok agriyor artık strestenmi bilemedim ama yüreğim gogusumun kafesine sigmiyor allahım yarabbim bütün bekletilerimizin karşılığını hayirlisiyla ver.

İnsallahbhayirli haberler alirsin ne zaman sonuclanacak yarn bnde verecegim o saatler nsil gececek bilmiorm o bekleyis hemsirenn gelisi yuzu pat die solese bari ahh korkular insallah hersy cok gzl olacak aminnn

Benim yumurta toplamadan sonra bes ocakta taze transfer yapildi tutmadi :KK43: uzerine uc adet gordum ve adetin ucuncu gunu hem endomedrium 10mm cikti. Ben de cok umitliyim bu ay. Kasim ayinda bes bucuk yasinda kizimi kaybettim. bir an once olsun istiyoruz cok kötüyüz yeni bir bebekle teselli olmak istiyoruz. :KK43:
Cok uzuldum başın sağolsun canım. Ama sunu unutma sakın. Bu işte moral o kadar onmli ki. Kendini hazır hissetmiyosan dinlen. Zorunlu olarak baslama sakın. Ben hzirim yurekten istiyorum de ki sonuç guzel olsun. Allah sabır versin.

Oleyyyyy
Bende hazirim bu sabah kalktm gozlerm karrdi
Butun belirtilrm vr yerlesme kanamasi haric
İnsallah Rabbimin izniyle 2017 bitmeden yetiscz :)))
canım zaten yerleşme kanaması herkeste olacak diye bişey yok ona takılma bence ki çoğu kişide olmuyo. kanama olmaması daha iyi bence sevin:) Bana olacak gibi geliyo ya dünden beri güzel haberler aldık bak devamı gelecek bence. Bende bugün 12. günüm sabah kan verdim 2-2 bucukta cıkar dediler katlandığını a bi görseydim hayırlısıyla

canım zaten yerleşme kanaması herkeste olacak diye bişey yok ona takılma bence ki çoğu kişide olmuyo. kanama olmaması daha iyi bence sevin:) Bana olacak gibi geliyo ya dünden beri güzel haberler aldık bak devamı gelecek bence. Bende bugün 12. günüm sabah kan verdim 2-2 bucukta cıkar dediler katlandığını a bi görseydim hayırlısıyla

Yok zaten ona takmiorm cinku herkeste olmuo
Bende ii hissediyorum en basindan beri insallah ii olur hayirlisi hersy Allahtan Rabbim hayirlisini nasip etsin sdce pozitif yetmiyor butunuyle ii olmasni nasip etsin ins. İnsallah katlanir cnm bir sorn olacagini sanmiorm icini ferah tut insallah saglikli hayirlisiyla dogacak ve uzun omurlu olsn ins ( aminnn)

Benim yumurta toplamadan sonra bes ocakta taze transfer yapildi tutmadi :KK43: uzerine uc adet gordum ve adetin ucuncu gunu hem endomedrium 10mm cikti. Ben de cok umitliyim bu ay. Kasim ayinda bes bucuk yasinda kizimi kaybettim. bir an once olsun istiyoruz cok kötüyüz yeni bir bebekle teselli olmak istiyoruz. :KK43:
Rabbim güç kuvvet sağlıklı bebekler versin tez zamanda canım.

kızlar geçen perşembe blastosist transferi gerçekleşti bu gün altıncı günüm hassas idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı sizce hamilemiyim IMG_20170405_132223.webp

Back
X