Canım çok üzgünüm,vaktivar demek ki...tesellisi için ne dense boş biliyorum,Allahım tez zamanda nasip etsin inşallahKötü haber benden sonuç 0.7
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzgünüm,vaktivar demek ki...tesellisi için ne dense boş biliyorum,Allahım tez zamanda nasip etsin inşallahKötü haber benden sonuç 0.7
cnm tekrarladin mi testi ? artti mi degerin?Canım çok üzgünüm,vaktivar demek ki...tesellisi için ne dense boş biliyorum,Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım,bende kan verdim sonuç bekliyorum.Dua et nolur!!kizlar selam sonucum 126,6 dan 259,9 olmus cok sükür ikiye katlanmis Allah devaminida görmek nasip etsin insallah
bende tam sana yaziyordum canim cok merak ettim insallah cok cok güzel katlanir degerin güzel haberlerini bekliyorum insallahÇok sevindim canım,bende kan verdim sonuç bekliyorum.Dua et nolur!!
Sonuç bekliyorum canım iki buçuktan sonra çıkıcak...Dua et olur mucnm tekrarladin mi testi ? artti mi degerin?
benimde 12. günü canım katlanıp katlanmadıgını görcem banada 2bucukta sonra dediler inşallah artar ya şimdide heyecanlandım. Seninde güzel haberlerini alalım inşallahSonuç bekliyorum canım iki buçuktan sonra çıkıcak...Dua et olur mu
meleğin gelmek için daha zamanı var demek ki en güzel zamanda gelir inşallahKötü haber benden sonuç 0.7
inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de cuma günü yeniden test yaptıracağım. hayırlısıSonuç bekliyorum canım iki buçuktan sonra çıkıcak...Dua et olur mu
Üzülme desekte boş canım biliyorum zor zamanlar geçirmişin Allah yardımcın olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun burda hepimiz uzun zamandır bekliyoruz. Ben 2 gündür iş bile yapamıorum ya kafamı veremiyorum bir türlü.Kötü haber benden sonuç 0.7
Allah yardim etsin cnm hayirlisini diliyorum senin icin, gonlune gore olsun insallah, umarim ki guzel cikar, cikmamasi icin bir neden yok, dedigim gibi hayirlisi insallah..Sonuç bekliyorum canım iki buçuktan sonra çıkıcak...Dua et olur mu
164.7 çıktı canım çok sevindimbende tam sana yaziyordum canim cok merak ettim insallah cok cok güzel katlanir degerin güzel haberlerini bekliyorum insallah
Sağol canım güzel çıktı rabbim daim etsin inşallah,bekleyen herkezi mutlu etsin...Allah yardim etsin cnm hayirlisini diliyorum senin icin, gonlune gore olsun insallah, umarim ki guzel cikar, cikmamasi icin bir neden yok, dedigim gibi hayirlisi insallah..
cok sükür canimmm cok sevindim insallah darisi kalp atislarina drunla görüstün mü :)164.7 çıktı canım çok sevindim
İlki 10. Gün 10,22
12.gün 40,4
14. Gün 164.7
Güzel katlıyo galiba...ayy bu hormonlar
Çok teşekkürler güzel çıktı şükür,Darısı başınıza inşallahinşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de cuma günü yeniden test yaptıracağım. hayırlısı
Canım benim çok sağol 164.7 çıktı bi önceki 40.4 bizim bebiş yerleşti sonunda sanırımbenimde 12. günü canım katlanıp katlanmadıgını görcem banada 2bucukta sonra dediler inşallah artar ya şimdide heyecanlandım. Seninde güzel haberlerini alalım inşallah
Hayırlı olsun canımmmmÇok teşekkürler güzel çıktı şükür,Darısı başınıza inşallah![]()
cok sukur cnm cok sevindim senin adina gercekten cok guzel yukselmis =))) Allah tamamina erdirsin cnm sonuna kadar guzel gitsin insallah =)Sağol canım güzel çıktı rabbim daim etsin inşallah,bekleyen herkezi mutlu etsin...
164 çıktı![]()
Yok canım haber vercem birazdancok sükür canimmm cok sevindim insallah darisi kalp atislarina drunla görüstün mü :)
Tebrik ederim çok. Sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah.Darısı başımıza. beklemek çok zorÇok teşekkürler güzel çıktı şükür,Darısı başınıza inşallah![]()
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza164.7 çıktı canım çok sevindim
İlki 10. Gün 10,22
12.gün 40,4
14. Gün 164.7
Güzel katlıyo galiba...ayy bu hormonlar