Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cuma günü bidaha ver çok güzel artar inşallah10. gün sabah 12:30 da verdim 12. gün sabah 8 de.
Güzel katlamış kuzum,inşallah kat kat artar ikimizinde aminkızlar benimde ilki 82' lerdeydi şimdi 148 sizce nasıl tam 2 katı değil ama? artmış sonucta değil mi? saat farkeder mi?
12.gun canimKaçıncı gün canım
12, canim cumaya yukselecek mi bakalimCanım kaçıncı günün transferden sonra?
kızlar benimde ilki 82' lerdeydi şimdi 148 sizce nasıl tam 2 katı değil ama? artmış sonucta değil mi? saat farkeder mi?
ayyy olmaz mı çok sağol canım:) bakalım cuma da 14. gün olacak. Saat etkilemiş bencede. İnşallah benimde o zaman tam 2 katı artarda:) İnsan onu bile takıyo tam mı diye:)Benim de ilk test 100(saat 4te)- 2.si 178(saat 2de) 3.sü 323(saat 4.40) çıktı, hiç tam 2ye katlanma olmadı. Doktorum sorun yok artış iyi dedi. Bugün tekrar baktırdım sabah 10da 742 çıktı bu sefer 2 katını da geçmişti. Ben de artışın az olmasını dert etmiştim seni anlıyorum, fikir olsun diye söylim dedim![]()
Canim saat ediyo erken yapmissin guzel artmis bence10. gün sabah 12:30 da verdim 12. gün sabah 8 de.
canim bu degerlerin yükselmesi icin birsey ysptin mi özel olarak. Benimkide yükselir mi acabaO kadar duygusal ve stresli bir süreçti ki...
Belirti aramayın diyodu burda tecrübeli arkadaşlar.Ne mümkünBende bana göre en büyük belirti transferden sonra terlememdi,gece özellikle.Ben yazın bile terlemem...gece su içinde uyandım hep...bide transferden sonra 7. Günü başlayan ve hala devam eden çok koyu kahve rengi telve gibi akıntım.Bunu görünce acaba mı dedim...sonra 8. Günü hassas gebelik baktım idrarda çok çok silik bi çizgi,sadece ben görebildim...paylaşmak istedim transfer olacak yada olan arkadaşlarla...beklemek bitmiyo,endişe bitmiyo,ben bu güne kadar sevinemedim bile...doktorum tamam problem yok diyinceye kadarda korkularım devam edicek.5. Gün embriyosu doktorun istediği tarihte yani 10. Gün 10,22 çıktı değerim...kimyasal yorumu geldi hep...ama hiç ağlamadım,dua ettim,dua istedim hep...rabbim isteyen herkeze nasip etsin...inşallah...
![]()
İnşallah sonucunuz pozitif olmustur. Rabbim herkese evlat versinBende bugün bütün cesaretim i toplayıp kan vermeye gittimama bütün gece uyumadim kasiklarim çok agriyor artık strestenmi bilemedim ama yüreğim gogusumun kafesine sigmiyor allahım yarabbim bütün bekletilerimizin karşılığını hayirlisiyla ver.
Canım yükselir tabi ,tevekkül en önce ben hiç ağlamadım,hep dua ettim hergün meryem suresini okudum bide nar yiyorum ek olarak ,bide transferden sonra yatmadığımı yattım diyebilirim,inşallah güzel haberler vericeksin ben inanıyorum.Lütfen sonucuna benide etiketle...canim bu degerlerin yükselmesi icin birsey ysptin mi özel olarak. Benimkide yükselir mi acaba
canim bu degerlerin yükselmesi icin birsey ysptin mi özel olarak. Benimkide yükselir mi acaba
4 e katlayınca öle bi ihtimal mi oluyo kiCanım sn ikizlere hamile olabilirmisin 4 e katlanmis hep :)
4 e katlayınca öle bi ihtimal mi oluyo ki
)))) Yanlış anlaşıldı maalesef bahar arkadsimizin degerlerine yorum yaparken yanlış oldu. Benim sonuç cok yeni daha canim 11 maalesef. Yukselir mi diye bakıyorumCanım sn ikizlere hamile olabilirmisin 4 e katlanmis hep :)