2017 mart transfer olup bekleyenler

Evet ikitane oldugu icin degerler cok fazla yukseliyo
Yaa ,Allahım kısmet artık 5. Gün embriyosu 1 tane ama,odeğerler bana ait,orda etiketleyememiş beni soru sorarken dream,inşallah kuzum ben sağlıklı bi gebelik geçireğim hayırlı sağlıklı evladım olsunda başka bişey istemiyorum...:anne:

)))) Yanlış anlaşıldı maalesef bahar arkadsimizin degerlerine yorum yaparken yanlış oldu. Benim sonuç cok yeni daha canim 11 maalesef. Yukselir mi diye bakıyorum

Heeee anladim cnm bnde dedm 10,40,160 hep 4 e katlamis *bahar* *bahar* ın degeri ise ozaman onun ole olma ihtimali var
Seninde yukselir ins cnm cok okudum burda 10olupta sonra duzene gireni hayirli olsn

Heyecan var mı sabah olur mu bugün bize

Sorma cnm hic heyecanm yktu bgun biraz vr ama dha cok koru hissediyorum bgun sabah olmaz yarinda o saatlr gecmez Allah buyuktur hakkimizda hayirlisi insallah sn ne durumdasin :)

Sorma cnm hic heyecanm yktu bgun biraz vr ama dha cok koru hissediyorum bgun sabah olmaz yarinda o saatlr gecmez Allah buyuktur hakkimizda hayirlisi insallah sn ne durumdasin :)
Bana da ara ara heyecan basıyor o saatler geçmez bize inşallah bu hamilelik sürecini hep beraber geçiririz doğurana kadar

Hayır cumartesi tekrar lıcaz. En az 10 gün sonra kese için çağırır doktor

Yani ozmn illa kendi hastaneme gitmeme gerek yok bakmayacaklar kan tesleri sonucunda 10 gun sonra kendi hastanem cagiracak olemi dorumu anladim ondan once hic kontrol yok

Yani ozmn illa kendi hastaneme gitmeme gerek yok bakmayacaklar kan tesleri sonucunda 10 gun sonra kendi hastanem cagiracak olemi dorumu anladim ondan once hic kontrol yok
Zaten doktorunu arayıp haber verirsin o da şu gün gel der. Muayene yok tabi zaten görülmez ki çok erken. Bi de öyle beklemesi ver sonra kalp atışı için bekle. Sabır sabır doğana kadar yürek ağızlarda oluyor Allah yardımcımız olsun.

Zaten doktorunu arayıp haber verirsin o da şu gün gel der. Muayene yok tabi zaten görülmez ki çok erken. Bi de öyle beklemesi ver sonra kalp atışı için bekle. Sabır sabır doğana kadar yürek ağızlarda oluyor Allah yardımcımız olsun.

Him anladim ozmn yakin hastaneye giderm yarin dryi arar gonderirim sonucu tsk ederim
Evetya cok mesakatli bir yol bu ama olsun saglikli sihatli olsunlrda anneler hersye katlanir :)

Back
X