2017 mart transfer olup bekleyenler

Evet 5.gun embriyosu.ama korkuyorum yaa görünmez ise.3denemem ve ilk defa transfer gerçekleşti.
Benimde 3. Canım ekte yolladım net cıkıyor 7.gun ama 8.gun yaptırmak kesın cozum verıyor. Hayırlısı artık canım ne diyelim..beklemedyız

Perşembe gunu transfer yapılmıştı.bugun 3gun bitti.normal hareketlerine döndüm. Ama ben hiç birşey hissetmiyorum.normalmi acaba...cok merak ediyorum.doktorum 48 saat içinde tutunma gerçekleşir demişti.ama test tarihini 21 nisana verdi.bende hiç bir belirti yok
Canim benim drum 12.gun sonuna kadar hicbir belirtiniz olmaz dedi bendede hicbir belirti yoktu aramadimda hic takilma gundelik hayatini yasa rabbim giuzel haberler almayi nasip etsin:KK16::KK16::KK16:
C

Ayy benimde 12. Gun 38 cikti 14.gun 42 oldu dr 4 gun sonra tekrar tahlil yap dedi ama ben dayanamayip 16.gunda yaptip 14.gunu ikiye katlamisti .simdi persembe bir daha yapicam . Insalah sende bende hepimizde hayirli haberler aliriz uzulme insalah toparlanir .
benim 3.cü tahlilde 16ya düştü hcg cnm seninki iyidir ibşallah tüm ilaçları bıraktım kanama bekliyorum :(

Canlar 30 martta transferim oldu. Bugün itibariyle 13. Günüm. İlk günler şancı falan oluyordu ancak şimdi fazla birşey hissetmiyorum sanki .normal mi acaba.gebelik testi de yapmadım hala.

6nisanda 5.gun embriyosu transfer edildi.bugun idrar testi yaptım ama tek çizgi malesef canımı sıkıldı keske yapmasaydım diyorum bir yandan da tek embriyo olduğu için görülmemiş olabilirmi

6nisanda 5.gun embriyosu transfer edildi.bugun idrar testi yaptım ama tek çizgi malesef canımı sıkıldı keske yapmasaydım diyorum bir yandan da tek embriyo olduğu için görülmemiş olabilirmi
Erken değil mi canım bence iki gün daha beklemelisin

Canlar 30 martta transferim oldu. Bugün itibariyle 13. Günüm. İlk günler şancı falan oluyordu ancak şimdi fazla birşey hissetmiyorum sanki .normal mi acaba.gebelik testi de yapmadım hala.
Kanda baktır bence canım hiç evde test yapıpta canını sıkma. Ayrıca belirti olmaması daha iyi diyolar. Bende de yoktu hep belirti niye yok filan deyip duruyodum.

hayırlı olsun size ilk3 tanesinde sağlıklı embriyo gelmemişti genetikten 4. de genetik testten 1 tane sağlıklı çıkmıştı o da tutmadı

Back
X