- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
- #2.761
Kızlar bu hamilelik takvimini nasıl yapacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bir hamilelik birbirine benzemez derler tatlim gecer insallah agrilarin ama agrilarda olmasa hamile oldugumuzu unutuyoruz olsa bi turlu olmasa bi turluKızlar bu 5-6 gündür başım belim bacaklarım çok ağrıyor.sürekli uykum var.oğlumda hiç böyle değildi.bide sürekli oğlum kucağımda 11 kg maşallah
Haklısın vallahı şükür bu günümüze sen nasıl oldun canımHic bir hamilelik birbirine benzemez derler tatlim gecer insallah agrilarin ama agrilarda olmasa hamile oldugumuzu unutuyoruz olsa bi turlu olmasa bi turlu![]()
Yukarida isminin uzerini tikla canim ordan kisisel bilgilerden muhtemel dogum tarihini gir en alta in orda degisiklikleri kaydet olurKızlar bu hamilelik takvimini nasıl yapacam
Ben ayni hala yatar vaziyetteyim arada kalkiyorum ama agrilar fenalasiyo hemen geri yatisa geciyorum ama cok sukur rabbime iyiyim. Senin beta hgc yi gorunce agladim sevincten valla adina masallah, o kadar sevindim ki anlatamam rabbim devamini getirsin saglikla kucaklarimiza alalim insallahHaklısın vallahı şükür bu günümüze sen nasıl oldun canım

Oldu vallahi.rabbim hepimize evlatlarımızı doğurup kucağımıza almayı nasip etsinYukarida isminin uzerini tikla canim ordan kisisel bilgilerden muhtemel dogum tarihini gir en alta in orda degisiklikleri kaydet olur![]()
AmiiiiiiiinnnnnOldu vallahi.rabbim hepimize evlatlarımızı doğurup kucağımıza almayı nasip etsin

Canım benim gerçekten samimiyetinize inanıyorum Allah Razı olsunBen ayni hala yatar vaziyetteyim arada kalkiyorum ama agrilar fenalasiyo hemen geri yatisa geciyorum ama cok sukur rabbime iyiyim. Senin beta hgc yi gorunce agladim sevincten valla adina masallah, o kadar sevindim ki anlatamam rabbim devamini getirsin saglikla kucaklarimiza alalim insallah![]()
Doktoruna ulas progestana basla canim korkma dinlen bol bolKızlar benim pembe kahve çok az lekelenmem var![]()
Allah senden de razi olsun canim benimCanım benim gerçekten samimiyetinize inanıyorum Allah Razı olsun

Hmm insallah onuda duyar bi ohh dersin canimHayır canım en son gittiğimde bebeğini gördük kese içinde kalp atışı Bi kaç güne olur dedi 6 haftalıktım
Masallah canim darisi duymayanlaraCanım ben 6+6 iken gittim çok şükür duydum :)
Biz ne olucaz o aradaKızlar bebekleri çabuk büyütüp kilo aldırmak istiyorsak kaşar ve muz yiyeceğiz benim Dr Demişti

Protestan vardı yanımda içtim zaten akıntı şeffaf a dönmüş inşallah tekrarlamaz sürekli su içiyorum yatıyorum tuvalete kalkmak zorunda kalıyorum tabi :) çok korkuttu ama yaaaDoktoruna ulas progestana basla canim korkma dinlen bol bol
Kız çok ekşi yeme iyi degil düşüğe sebep oluyormuş öyle duydumLimonlu dondurma miiiiLimon dedikce icim bi tuhaf oluyor hep limon yiyesim var benim kalkip yiyeyim bari gene
Nasıl oldun canım ya içime dert oldun bi tane düşük yapdıgım için anlıyorum seni çok kötü birsey ama üzülme allah yerini dolduruyorAllahım hepinize sağlıklı hamilelikler yaşatsın malesef ben düşük yapıyorum . 2. Gebelik hayırlısı artık.
Aynen canımBenim de bazı hareketlerde bel Ağrı'm oluyor, kasıklarda cok hafif Ağrı ara ara. Sık idrar ve kabızlık başladısivilceler de çıktı.