- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
- 103
- Konu Sahibi endless love
canım adetinden kaç gün gecikti?teşekkür ederim canım ama dıs gebelik falan olmasından korkuyorum değerim düşükmü normalden sence doktora gitsem kede görünürmü kaç haftalık acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım adetinden kaç gün gecikti?teşekkür ederim canım ama dıs gebelik falan olmasından korkuyorum değerim düşükmü normalden sence doktora gitsem kede görünürmü kaç haftalık acaba
Normlde 27 28 oluyorum bugün 29,günümcanım adetinden kaç gün gecikti?
Normlde 27 28 oluyorum bugün 29,günüm
Anladım Can'ım Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun bebişine dualarımdasınızbenim bebiş yok canım bu ay ilk denememiz bakalım kısmet:) eylülü bekliyorum
Değerin gayet iyi bence benim bildiğim kadarıyla bir anda 5000 -10000 olunca dış gebelik oluyor değer çok az artarsa da kimyasal olabiliyor. Senin ki tam ayarında bence yine de emin olmak istersen 2 gün sonra tekrar baktırMerhaba anne adayları bugün kan testi yaptırdım beta hg değerim 478 çıktı sizce bu değer nasıl hamilemiyim
Insallah canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinDeğerinin düşük ya da yüksek olması değil canım önemli olan iki günde bir yaklaşık iki katı artması inşallah sağlıklı bi hamilelik gecirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
anladım değerin normal bence burdan öğrendiğim kadarıyla değerinin 2 günde bir 2 katı artması gerekiyodu değerin çok iyi inşallah sağlıkla kucağına almayıp nasipeder AllahımNormlde 27 28 oluyorum bugün 29,günüm

Vazgeçtim canım yaa sonra kaldırmak beni daha çok üzecek. Daha önce bu acıyı yaşadım 10 haftalıkKen kaldırdım Rabbim bir daha gostermesin o günleri kimseye yasatmasın.Bnm de kayinvalidemler falan vardı allah affetsin banyo sabaha kaldı ama bende yapmaya çalıştım sonra başka sebeplerden olmadı bakalım artık nasip inşallah 9 ay kalır orda takvimin canım bnm

Teşekkürler kızar tabi daha ikiz olup olmadığı belli değil kese gününü bekliyvez artık Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
değerin süper çıkmiş maşallah tebriklerMerhaba anne adayları bugün kan testi yaptırdım beta hg değerim 478 çıktı sizce bu değer nasıl hamilemiyim
Teşekkür ederim canım insallah sağlıklı bir gebeliktir eşim varikosel ameliyatı olmustu 11 subatta buay rahim filmi çekilmiştim tatile gitmiştim hiç aklımda yoktu inanılmaz saskınımdeğerin süper çıkmiş maşallah tebrikler
teşekkürler canım senin değerin nedir keseyi gördünmüdeğerin süper çıkmiş maşallah tebrikler
günaydin kizlar![]()
ben daha çok erken daha adetim geçmeden öğrendim canım 24.1 çıkmşıtı 2 gün sonra ikiye katladı eylül başında çağırdı doktorumuz inşallah görücez keseyi merakla bekliyorumteşekkürler canım senin değerin nedir keseyi gördünmü
yok canimGünaydın cnm bnm var mı bi değişiklik bende hala bi belirti yok

Merhaba canım :) tebrik ederim bebişiniteşekkürler canım senin değerin nedir keseyi gördünmü
Günaydın canım:)günaydınlar hanımlar![]()