- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
- Konu Sahibi endless love
Teşekkür ederim cnım ama keseyi görmeden anırım rahat edemicem senin beta hg degerin kaç çıktı keseyi görebildinmiMerhaba canım :) tebrik ederim bebişini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnım ama keseyi görmeden anırım rahat edemicem senin beta hg degerin kaç çıktı keseyi görebildinmiMerhaba canım :) tebrik ederim bebişini
Evet canım keseni dün gördüm ilk geçen hafta cuma 65 çıktı pazartesi 304 dün de 1582 çıktı kesemizi gördük çok şükürTeşekkür ederim cnım ama keseyi görmeden anırım rahat edemicem senin beta hg degerin kaç çıktı keseyi görebildinmi
İnşallah Can'ım. İlk sonucun kaçtıGünaydın kızlar. Sabah test yaptırdım yine inşallah 2 ye katlamistir dua edin benim için..
Benimde dünki değerim 478 çıkmıstı pazartesi günü görünürmü acaba gitsem alttan muayrne olmak istemiyorumEvet canım keseni dün gördüm ilk geçen hafta cuma 65 çıktı pazartesi 304 dün de 1582 çıktı kesemizi gördük çok şükür
Canım ben alttan oldum çok şükür hiç bir sorun olmadı. Doktor bana ilişkiye giriyoruz değil mi o daha çok Rahmi uyarır bu hiç bir şey yapmaz dedi. Adetin kaç gün geçti canım. Hcg kişiden kişiye artış hızı değişir ama pazartesi görürsün inşallah bebeğiniBenimde dünki değerim 478 çıkmıstı pazartesi günü görünürmü acaba gitsem alttan muayrne olmak istemiyorum
BAT tan 4 gun once yatirmistim 85.83 tü bugün bat tarihimdi normalde bakalım hayırlısıİnşallah Can'ım. İlk sonucun kaçtı
İnşallah yükselmiştir canım. Haberlerini bekliyoruzBAT tan 4 gun once yatirmistim 85.83 tü bugün bat tarihimdi normalde bakalım hayırlısı
ohh sayfamiz ne guzel hamislerle dolduMerhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeklerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin bende nisan sonu diye Mayıs topigine yazıyım dedim yanlız daha kesemizi göremedik doktor bakmadı yani haftaya bakalım dedi
Bakalım sağlık ocağında verdim 4 gibi çıkar dedi inşallah iyidir. Haber veririm canımİnşallah yükselmiştir canım. Haberlerini bekliyoruz
herkese hayırlı cumalar hayirli cumalar canim benim herkesin duasi kabul olsun insallahhHamisler şu cuma vaktinde bat bekleyenlere dua edermisinizRabbim bize de güzel haberleri almak nasip etsin. Sizlere de sağlıcakla kavuşmak nasip etsin miniklerinize Rabbim hepimize o günleri göstersin
herkese hayırlı cumalar
![]()

Allahım isteyen herkese nasip etsin bebişlerini sağlıklı bir şekilde inşallahHamisler şu cuma vaktinde bat bekleyenlere dua edermisinizRabbim bize de güzel haberleri almak nasip etsin. Sizlere de sağlıcakla kavuşmak nasip etsin miniklerinize Rabbim hepimize o günleri göstersin
herkese hayırlı cumalar
![]()
Teşekkür ederim sizinde güzel haberlerinizi duyarız inşallahohh sayfamiz ne guzel hamislerle dolduhayirli olsun canim
![]()
Merhaba canım:) hoşgeldin neden bakmadı doktorunMerhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeklerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin bende nisan sonu diye Mayıs topigine yazıyım dedim yanlız daha kesemizi göremedik doktor bakmadı yani haftaya bakalım dedi
Canım sonucun çıktı öı merak ettim :)Bakalım sağlık ocağında verdim 4 gibi çıkar dedi inşallah iyidir. Haber veririm canım
352 çıktı bu kezİnşallah yükselmiştir canım. Haberlerini bekliyoruz
Aynı anda yazmisiz canim:))Canım sonucun çıktı öı merak ettim :)
Ayyyyy Bi kaç güne görürsün bebeğini :)))) benimde pazartesi 304 tü cuma 1582 oldu kesemizi gördük :)352 çıktı bu kez2 kattan biraz fazla yükselmiş ama normal sanirim canım
![]()