2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba anne adayları bugün kan testi yaptırdım beta hg değerim 478 çıktı sizce bu değer nasıl hamilemiyim
Değerin gayet iyi bence benim bildiğim kadarıyla bir anda 5000 -10000 olunca dış gebelik oluyor değer çok az artarsa da kimyasal olabiliyor. Senin ki tam ayarında bence yine de emin olmak istersen 2 gün sonra tekrar baktır

Bnm de kayinvalidemler falan vardı allah affetsin banyo sabaha kaldı ama bende yapmaya çalıştım sonra başka sebeplerden olmadı bakalım artık nasip inşallah 9 ay kalır orda takvimin canım bnm
Vazgeçtim canım yaa sonra kaldırmak beni daha çok üzecek. Daha önce bu acıyı yaşadım 10 haftalıkKen kaldırdım Rabbim bir daha gostermesin o günleri kimseye yasatmasın.
En iyisi simdiilk böyle dursun. İnşallah ay bitmeden ben de yaparım

:dua::dua:

Merhabalar yeni gelenler hosgelmisler bebislerle gelmişler :anneadayı::anneadayı: bat bekliyen arkadaşlarım inşallah bu son bat bekleyisimiz olur Rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli nur topu gibi çifter çifter bebislerle nasip etsin insaAllah:KK46::KK46: hamis arkadaşlarımız bat bekleyenlere dua eder misiniz Rabbim bize de göstersin insaAllah çift cizgilerı :KK68::KK68:

Back
X