- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
- 103
- Konu Sahibi endless love
maşallahh maşalhh352 çıktı bu kez2 kattan biraz fazla yükselmiş ama normal sanirim canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahh maşalhh352 çıktı bu kez2 kattan biraz fazla yükselmiş ama normal sanirim canım
![]()
Slm canim esinin degerleri nasildi ameliyattan sonra nasil oldu acaba. Benim.esiminde 7 ay oldu varikoselden ameliyat olali ama.hala kalamadim. Tebrik ederim.canm bebegini Allah tamamina erdirsinTeşekkür ederim canım insallah sağlıklı bir gebeliktir eşim varikosel ameliyatı olmustu 11 subatta buay rahim filmi çekilmiştim tatile gitmiştim hiç aklımda yoktu inanılmaz saskınım
ay canım bizde görürüz inşallah kesemiziAyyyyy Bi kaç güne görürsün bebeğini :)))) benimde pazartesi 304 tü cuma 1582 oldu kesemizi gördük :)
gözün aydın canım352 çıktı bu kez2 kattan biraz fazla yükselmiş ama normal sanirim canım
![]()
Bilmiyorum canım sence yada başka bir fikri olan var mı benim sat 22 temmuz ama geçtiğimiz çarşamba şu an bakmayalım haftaya bakalım dediMerhaba canım:) hoşgeldin neden bakmadı doktorun
Benim de ilkinde drum bakmamıştı alttan bakma taraftarı değildi, dr.dan dr.a değişiklik gösteriyor sanırım birdahaki gittiğinizde görürsünüz inşAllahBilmiyorum canım sence yada başka bir fikri olan var mı benim sat 22 temmuz ama geçtiğimiz çarşamba şu an bakmayalım haftaya bakalım dedi
Ben diğer sefer çok erken gitmiştim doktora o yüzden bu kez acele etmeyecemilk randevumu 9 eylüle aldım gitmişler hersey belli olsun diye :)Ayyyyy Bi kaç güne görürsün bebeğini :)))) benimde pazartesi 304 tü cuma 1582 oldu kesemizi gördük :)
Sagol canım darısı tüm isteyenlerin başinagözün aydın canım
İnşallah canım :)Benim de ilkinde drum bakmamıştı alttan bakma taraftarı değildi, dr.dan dr.a değişiklik gösteriyor sanırım birdahaki gittiğinizde görürsünüz inşAllah
Bilmiyorum Can'ım hcg değerin kaç çıktı. Benim ki 26 temmuz doktor dış gebelik olabilir diye baktı çok şükür değilBilmiyorum canım sence yada başka bir fikri olan var mı benim sat 22 temmuz ama geçtiğimiz çarşamba şu an bakmayalım haftaya bakalım dedi
Canım belki geç döllenme olmuş olabilir doktor da o yüzden biraz ertelemiştir Sen içini ferah tut canımBilmiyorum canım sence yada başka bir fikri olan var mı benim sat 22 temmuz ama geçtiğimiz çarşamba şu an bakmayalım haftaya bakalım dedi
Aynıymıs sat mız canım benimde 26 temmuzBilmiyorum Can'ım hcg değerin kaç çıktı. Benim ki 26 temmuz doktor dış gebelik olabilir diye baktı çok şükür değil
Cnım en son üç ay önce yaptırdık 48,800 milyon ml deki sayı yüzde 40hareketi toplamı idi ben rahim filmide cektirdim onunda etkisi olabilirSlm canim esinin degerleri nasildi ameliyattan sonra nasil oldu acaba. Benim.esiminde 7 ay oldu varikoselden ameliyat olali ama.hala kalamadim. Tebrik ederim.canm bebegini Allah tamamina erdirsin![]()
Banada baktı canım dış gebelik ihtimaline karşı seri beta takibi yaptı çok şükür ki yok ama niye bakmadı anlamadım pazartesi 333 çıktı çarşamba 761 senin betan kaç çıktı canım ?Bilmiyorum Can'ım hcg değerin kaç çıktı. Benim ki 26 temmuz doktor dış gebelik olabilir diye baktı çok şükür değil
İnşaallah canım Rabbim bebişlerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsinCanım belki geç döllenme olmuş olabilir doktor da o yüzden biraz ertelemiştir Sen içini ferah tut canım
Amin canım inşallahBanada baktı canım dış gebelik ihtimaline karşı seri beta takibi yaptı çok şükür ki yok ama niye bakmadı anlamadım pazartesi 333 çıktı çarşamba 761 senin betan kaç çıktı canım ?
İnşaallah canım Rabbim bebişlerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin
Canım hcg düşük bu değerde kese gözükmez ki ondan bakmamıştır 1000 ve üstü olması lazımBanada baktı canım dış gebelik ihtimaline karşı seri beta takibi yaptı çok şükür ki yok ama niye bakmadı anlamadım pazartesi 333 çıktı çarşamba 761 senin betan kaç çıktı canım ?
İnşaallah canım Rabbim bebişlerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin
Hmm iyi bari şimdi içim rahatladı canım çok sağol :*Canım hcg düşük bu değerde kese gözükmez ki ondan bakmamıştır 1000 ve üstü olması lazım