Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm canim esinin degerleri nasildi ameliyattan sonra nasil oldu acaba. Benim.esiminde 7 ay oldu varikoselden ameliyat olali ama.hala kalamadim. Tebrik ederim.canm bebegini Allah tamamina erdirsin
Belirti yok yok derken bel karın ağrısı gaz iyice arttı kızlar
Eğer psikolojikse vücudumu tebrik edicem, yada yazlıkta temizlik deniz derken üşüttüm mü bilemedim
Slm canim esinin degerleri nasildi ameliyattan sonra nasil oldu acaba. Benim.esiminde 7 ay oldu varikoselden ameliyat olali ama.hala kalamadim. Tebrik ederim.canm bebegini Allah tamamina erdirsin
Banada baktı canım dış gebelik ihtimaline karşı seri beta takibi yaptı çok şükür ki yok ama niye bakmadı anlamadım pazartesi 333 çıktı çarşamba 761 senin betan kaç çıktı canım ?
Banada baktı canım dış gebelik ihtimaline karşı seri beta takibi yaptı çok şükür ki yok ama niye bakmadı anlamadım pazartesi 333 çıktı çarşamba 761 senin betan kaç çıktı canım ?
İnşaallah canım Rabbim bebişlerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin
İnşaallah canım Rabbim bebişlerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin
Kızlar biliyorsunuz 1 Eylül'de transfere gidecem inş.bu ara ben 2015 mart annelerindeydim 18 aylık oğlum var oda tup bebek 5 denemede tuttu.4 ameliyat 5 tup bebek tedavisi ile oldu inş.bu sefer kolay olur hayırlısıyla .