Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen cnm zira bu döllenmis yumurta zaten rahme 4 ila 7 gunde yuvarlana yuvarlana gidiyor sonra kendini gömüyor ve beta hcg salgilatmaya basliyor yani rahne gomulmesi adetten 7 gun once ve ilk gunlerde salgiladigi miktar kanda bile anlasilamiyor idrarda gözücek seviyeye gelmesi bat ve sonrasi...
35 günde bir adet oluyorum ama düzenli değil adetim ya Bebek gözükmedi zaten sadece kese görülüyor dedi o kadar az önce tuvalete gittim leke geldi korktuğumuz basıma geldi sanırım
35 günde bir adet oluyorum ama düzenli değil adetim ya Bebek gözükmedi zaten sadece kese görülüyor dedi o kadar az önce tuvalete gittim leke geldi korktuğumuz basıma geldi sanırım
Canım ben carsamba gunu kan verdim 2200 cikti, tahmini doğum tarihi 2 mayıs olarak çıktı.. Seninki daha ufakmis, bence mayisin 10-15lerinde olabilir.. adet dongun duzenli mi? Yumurtladigin gunu biliyor musun..?? Ben ayni zamanda ates olcme yontemiyle yumurtlama gunumu tami tamina hesap ettim. Bende gec dollenme problemi var. Doktorum hayret etti tarihi dogru tahmin edince.. Uzulmee.. Kesen 4 mm olamaz ki.. Bu tarihlerde daha 1,5 mm olurmus. Susam kadarlar.. :)))) cok heyecan verici.. Benim 6 eylule randevum var. Rabbim
Nasip ederse kalp atisini duyacağız insAllah...
Saka gibi :) benimde adetim gec gelir.. 10 temmuzdu benimki de ama gec dollenme oldugu icin tarih farkli.. Senin regl bayaa gecikmis.. Yarin bi doktora git tekrar. İnsAllah bi sorun cikmaz
Günaydın anneler :)
Ben de aksam ikinci silik çizgiyi gordum. Simdilik cok kendimi kaptirmamaya çalışıyorum ama icim kipir kipir :) yarin testi tekrarlicam yine çıkarsa gidip kan vericem :) insallah test yanilmiyordur, gelmistir bebeğim
günaydın canım. yumurtlama zamanını anlamak için vücut ısısını ölçüp kaydediyolarmış hergün. tabi ben bunun için biraz geç kaldım dün sanki ateşim çıktı gibi hissettim ateş bastı merak ettim araştırdım ondan sordum