• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim kızım da kardeşi doğduğunda neredeyse 5 yaşında olacak.evet başta çok zorlanacagiz ama sonrasında onlar birbirlerini oyalayacaklar inşallah. Benim ablamla aramda 4 yaş var, hiç arkadaşa ihtiyacımız olmazdı. Birbirimize yeterdik çok kavga ederdik ama çok da eğlenirdik. Kardeş gibisi var mı bu dunyada

Galiba düşücek benimki kızlar aranızdan ayrılcam malesef.. belimi ve kasıklarımı agrılar sardı düşük böyle başlıyormuş..Allah ım saglıkla yavrularını kucagınıza almayı nasip etsin İnşallah.. kimseyede bu yolu yarım yaşatmasın İnşallah çok üzücü bi durum kaptırmıştık kendimizi şimdiden 3 kişilik aile olmuştuk hazırlıklara başkıcaktık hatta kalbini duymaya gittikten sonra arabasını alcaktık önümüzdeki hafta yani..nasip degilmiş galiba Allah ım beterinden saklasın çok üzücü cidden karnımdaki şişkinlik bile inmeye başladı ümidimi kestim ayrıntılı usgye girmeden..

Benim kızım da kardeşi doğduğunda neredeyse 5 yaşında olacak.evet başta çok zorlanacagiz ama sonrasında onlar birbirlerini oyalayacaklar inşallah. Benim ablamla aramda 4 yaş var, hiç arkadaşa ihtiyacımız olmazdı. Birbirimize yeterdik çok kavga ederdik ama çok da eğlenirdik. Kardeş gibisi var mı bu dunyada

Kesinlikle benim de kız kardeşim ile aramda 3 yaş var herkes bize özenir :) çok iyiyiz :) çocuklarımızda öyle olur inşallah

Yaş aralıklarının az olması benim hep istediğim birşeydi. Benim erkek kardeşimle aramda 7 yaş kız kardeşimle aramda 18 yaş fark var anneleri gibi hissettim hep kendimi o yüzden bende yaş farkının az olmasını, kardeşlik duygusunu yaşamalarını diledim.

Kızlar cevaplarınız için çok sagolun tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın üzüntüden sadece uyumak istiyorum.kürtaja tabiki gitmicez dr sormadan gün verdi bıçak parası derdinde kendisi sanırım! Beklicez cuma günü ayrıntılı yanı radyolojik usgem çekilcek orda herşey daha net görünüyormuş sonrada özel hastanedeki dr a randevu günüm gelince gitcez.liçok acık kahve lekelenme oldu başka gelmedi..az az batarak acılar hissediyorum bebeğin oldugu noktada şimdilik bu durumdayım..
Bir hafta önce gittiğim doktor bana boş gebelik kürtaj olacaksın dedi ama istersen bir hafta daha bekle dedi ben bekledim dün baska doktora gittim geç döllenme olmuş bebis oluşmuş hatta doktor kalbinin attığını söyledi canım tek doktora bağlı kalma derim

Biz 4 kardesiz 3 kiz 1 erkek buyuk ablamla 9 abimle 8 kucuk ablamla 2,5 yas var en kucuk benim belli bir yastan sonra kardesle arada yas farki olmuyo gercekten dostluk arkadaslik bilemiyorum cok farkli duygular olusuyo iyi gunde de kotu gunde de beraber aglamakta gulmekte kimseyle yasayamayacagin duygulari samimiyeti gercegi yasiyorsun karındas iste ayni karinda hayat bulup ayni sicak ailenin kucagina geliyosun :dua::nazar: ki biz kardesler olarak birbirimize inanilmaz bagliyizdir rabbim kardeslerimizin sevdiklerimizin acisini gostermesin hicbirimize :dua::KK36::KK36::KK36:

İyiyim teşekürler canım devlet hastanesine gittim acil bölümüne USG le baktılar bebek iyiymiş kalbi atıyodu küt küt bide hareket ediyordu serum verdiler tahlilerime baktı doğum dk gitmem gerekmiş ama bebis iyiydi yani 9+4 olmuş ilgin için teşekürler canım

Merhaba güzel anneler nasılsınız umarım iyisinizdir ben iyi degilim malasef bugunde bebegimin kalp atışı yoktu doktor son bi kaç gün icinde durmuş yoksa bu kadar gelişmezdi dedi kendimi çok sucladım benmi bi hata yaptım diye bilmiyorum kısmet degildi belkide doktor 1 hafta 10 gün bekle kullandıgın ilaçları bırak dedi belki kendiliginden düşermiş cünkü kürtaj olmak istemiyorum
Çok üzüldüm canım herşeyin hayırlısı rabbim kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah sana

Kızlar herkese mutlu gebelikler. Bugün ben sabah aniden kusmaya başladım çok kötüyüm ya Adet yerini bulsun diye yediğim herşey yarım saat içinde geri çıkıyor. Doktor randevum da haftaya normal midir beklesem mi ne yapsam bilemedim. Sizde durumlar nasıl

Orasi neresiki burda derken oooo 5. Ay cok gec artik 3te ogrenenler var :)
Isvicrede canim doktorun sacmaligi o ya korkularindan tahminde bulunmak istemiyorlar yanlis cikar diye :) almanyadada yasakmis dava acabimiyormussun söylemiyorlar erkenden

Galiba düşücek benimki kızlar aranızdan ayrılcam malesef.. belimi ve kasıklarımı agrılar sardı düşük böyle başlıyormuş..Allah ım saglıkla yavrularını kucagınıza almayı nasip etsin İnşallah.. kimseyede bu yolu yarım yaşatmasın İnşallah çok üzücü bi durum kaptırmıştık kendimizi şimdiden 3 kişilik aile olmuştuk hazırlıklara başkıcaktık hatta kalbini duymaya gittikten sonra arabasını alcaktık önümüzdeki hafta yani..nasip degilmiş galiba Allah ım beterinden saklasın çok üzücü cidden karnımdaki şişkinlik bile inmeye başladı ümidimi kestim ayrıntılı usgye girmeden..
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım dilerimm bebeğin seninledir herşey takdir i ilahi Allah yardımcın olsun

Canim benim çok teşekkür ederim . Benimde 4 genime bakıldı 3 ünde pihtilasma çıktı. Benimki tup bebek . Ablamin da tup bebekti onda da kan pihtilasmasi vardi . 12 haftadan sonra devreye girdiğini bilmiyordum . Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah.
Canım benim tek pıhtılaşma çıktı ama hep 5_7 haftada düşük oldu

Allah yardımcın olsun kuzum umarım dediğin gibi olmaz umarım kalır seninle..
Amin İnşallah canım ama keseme göre bebeğimin baya belirgin ve kalbinin falan atması lazım pek umudum kalmadı o yüzden..
Offf canim insallah hersey guzel olur :KK43:
Amin canım İnşallah geç olsun güç olmasın takdiri ilahi
Üzülme senin saglıgın yerinde olsun 2yada 3ay sonra olur inş saglikli bebeginiz.
Aynen öncrlik eşimle benim saglığım ve huzurlu bi yuva gerisi gelir zamanla canım ama doğurmaya odaklandık o yüzden üzücü baya heveslnmiştik
Bir hafta önce gittiğim doktor bana boş gebelik kürtaj olacaksın dedi ama istersen bir hafta daha bekle dedi ben bekledim dün baska doktora gittim geç döllenme olmuş bebis oluşmuş hatta doktor kalbinin attığını söyledi canım tek doktora bağlı kalma derim
Canım benim keseme göre bebeğimin baya büyük olması lazım ama bana bebek yok diyorlar her gittiğimde zaten bu daha baya küçük deyip duruyorlardı geç döllenme deniliyordu ama artık kesem baya büyük ve kalp atışını duymamız lazımdı.. ayrıntılı usg randevusunu bekliyorum o sonucumlada özeldeki dr a gitcem ona göre bi yol izlicez Allah ım hayırlısını nasip etsin..
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım dilerimm bebeğin seninledir herşey takdir i ilahi Allah yardımcın olsun
Amin İnşallah canım ama pek umudum kalmadı sat 15 temmuz baya bi büyük olması lazım kese büyümüş baya ama çocuk görünmüyor.daha önce görünmüştü fotosunuda attım ne oldu anlamıyor ayrıntılu usg de yani 4 boyutlu usgde çıkıcak herşey ortaya hayırlısı İnşallah

Back
X