- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi endless love
- #7.101
İğne kullanmadiniz mi pekiCanım benim tek pıhtılaşma çıktı ama hep 5_7 haftada düşük oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne kullanmadiniz mi pekiCanım benim tek pıhtılaşma çıktı ama hep 5_7 haftada düşük oldu
Burcu aydın boyama canım yrd dçHangi doktora gidiyorsunuz acaba bana selma hanımı önermişlerdi ama ben daha doktora karar veremedim esenler kadın Doğum hastanesinide önerdiler oraya gideyim diyorum öncelikle olmazsa medipola gideceğim inşallah
Ben de 8+5 di gittim 9+3 olmuş 6 gün ileri atmıştı 25.9 mm di 26 işte birden level atladı çocuk:):)Benimde 9+4 de 2.86 cm di biliyon mu yani aynı :)
Benim bulantim hiç olmadı ama bir arkadaşım çok rahatsız olduğunda bir. Serum taktiriyordu onun sayesinde bir süre rahat geçiriyordu. Bir doktoruna sor istersenKızlar migde bulantısına ne iyi geliyor ? Tecrübeli ,deneyimli olan anneler yardımcı olun lütfen .![]()
Anladm canm bende mi öyle yapsam 10 günde 2 kilo vermisim .Benim bulantim hiç olmadı ama bir arkadaşım çok rahatsız olduğunda bir. Serum taktiriyordu onun sayesinde bir süre rahat geçiriyordu. Bir doktoruna sor istersen
Iyi olduguna sevindim cnm :) aklim sende kaldi vallahArkadaşlar ben doktora gittim acile iyiyim bebekte iyi sizede haber veriyim dedim dualarınız için teşekürler hepiniz de çok iyisiniz![]()
Sabah kalkar kalkmaz cubuk kraker ye. Ve sivri biberde iyi geliyor :) yesil carliston bana o zaman biraz iyi geliyoduKızlar migde bulantısına ne iyi geliyor ? Tecrübeli ,deneyimli olan anneler yardımcı olun lütfen .![]()
Cnm 8.haftadan sonra cok daha hızlı büyüyecekler allahın izniyleeAy benimki 7.4mm 2 haftada demek bu kadar çabuk buyuyorlar

Ay benimki 7.4mm 2 haftada demek bu kadar çabuk buyuyorlar
Ben de 8+5 di gittim 9+3 olmuş 6 gün ileri atmıştı 25.9 mm di 26 işte birden level atladı çocuk:):)

Ayy sevindim ya bende de baya kasık ağrısı var senin sonucunu bekledim akşama kadar uyuyakalmışım.içim rahatladı sayende.. sağol..Arkadaşlar ben doktora gittim acile iyiyim bebekte iyi sizede haber veriyim dedim dualarınız için teşekürler hepiniz de çok iyisiniz![]()
Geçmiş olsun. Neden olmuş canım.Arkadaşlar ben doktora gittim acile iyiyim bebekte iyi sizede haber veriyim dedim dualarınız için teşekürler hepiniz de çok iyisiniz![]()
Cok şiddetli kasik ağrısı olunca bebekle ilgili bir sıkıntı var sanmıştı canımGeçmiş olsun. Neden olmuş canım.
Evet canım, onu dun görmüştüm bir nedeni var mı diye merak ettim.Cok şiddetli kasik ağrısı olunca bebekle ilgili bir sıkıntı var sanmıştı canım
Çok şükür ikisi de iyilermis
Ben su bile içemiyorum düşünün geçecek inşallah sabır diliyorum hepimize ben her gün zencefilli suda kaynatıp su niyetine onu içebiliyorum bulantıya biraz faydası oluyor.Kızlar migde bulantısına ne iyi geliyor ? Tecrübeli ,deneyimli olan anneler yardımcı olun lütfen .![]()
Insallah dogumla birlikte hic birseyin kalmaz canim Allahin mucizeleri sonsuz...Gayet iyiyim tatlim dogumdan 40 gun sonra gerekli tedaviler baslayacak rabbim nasip ederse. Mucizelerimizi kucaklarimizda koklariz insallahh![]()
Canim baya gec gormusum kusura bakma bende kullaniorm gunde uc kere ama neyden dolayi bayginlik gecrdin ?.. Ben ilk olarak gunde bir kere kullaniodum migdeme vurdu kendimi zorladgm icinde az daha dusuk yapiodm Allah korusun ayrica asirida bas donmesi yapiodu doktorumda ben daha sormadan kendisi soylemisti progestan migdeye etki eder bide bas donmesi yapar onun icin fitil olarak kullanilmasi hem daha yararli hemde yan etkisi olmaz demisti bide oyle dene istersenProgestan kullanıp kanaması devam eden ve Progestan nın aksi etki yaptığı oldu mu? Ben akşam sabah kullandım ikisindede hastanelik oldum baygın halde hastaneye götürmüşler
Teşekürler canım ilgin için cok korkmuştum dün ama iyiymiş bebekIyi olduguna sevindim cnm :) aklim sende kaldi vallah
Sabah kalkar kalkmaz cubuk kraker ye. Ve sivri biberde iyi geliyor :) yesil carliston bana o zaman biraz iyi geliyodu