• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba bana selma hanımı önermişlerdi ama ben daha doktora karar veremedim esenler kadın Doğum hastanesinide önerdiler oraya gideyim diyorum öncelikle olmazsa medipola gideceğim inşallah
Burcu aydın boyama canım yrd dç

Kızlar migde bulantısına ne iyi geliyor ? Tecrübeli ,deneyimli olan anneler yardımcı olun lütfen . :KK43:

Arkadaşlar ben doktora gittim acile iyiyim bebekte iyi sizede haber veriyim dedim dualarınız için teşekürler hepiniz de çok iyisiniz :KK36:
Iyi olduguna sevindim cnm :) aklim sende kaldi vallah

Kızlar migde bulantısına ne iyi geliyor ? Tecrübeli ,deneyimli olan anneler yardımcı olun lütfen . :KK43:
Sabah kalkar kalkmaz cubuk kraker ye. Ve sivri biberde iyi geliyor :) yesil carliston bana o zaman biraz iyi geliyodu

Screenshot_20161006-090106_1.webp

Progestan kullanıp kanaması devam eden ve Progestan nın aksi etki yaptığı oldu mu? Ben akşam sabah kullandım ikisindede hastanelik oldum baygın halde hastaneye götürmüşler
Canim baya gec gormusum kusura bakma bende kullaniorm gunde uc kere ama neyden dolayi bayginlik gecrdin ?.. Ben ilk olarak gunde bir kere kullaniodum migdeme vurdu kendimi zorladgm icinde az daha dusuk yapiodm Allah korusun ayrica asirida bas donmesi yapiodu doktorumda ben daha sormadan kendisi soylemisti progestan migdeye etki eder bide bas donmesi yapar onun icin fitil olarak kullanilmasi hem daha yararli hemde yan etkisi olmaz demisti bide oyle dene istersen

Back
X