- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #7.141
Zencefili bende duymuştum . İnşallah faydasını görürüm.Ben su bile içemiyorum düşünün geçecek inşallah sabır diliyorum hepimize ben her gün zencefilli suda kaynatıp su niyetine onu içebiliyorum bulantıya biraz faydası oluyor.
İyiyiz canım sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız?
Allahım hayırlısini nasip etsin canim uzuluyorsun haklı olarak ama kendini çok yıpratma allahım hakkımızda hayırlı olanı versin diye dua et canım hayırlı budur hiç ümitsizliğe kapılma en kısa zaman tekrar hamile kalırsin hayirlisiyla inşallahAmin İnşallah canım ama keseme göre bebeğimin baya belirgin ve kalbinin falan atması lazım pek umudum kalmadı o yüzden..
Amin canım İnşallah geç olsun güç olmasın takdiri ilahi
Aynen öncrlik eşimle benim saglığım ve huzurlu bi yuva gerisi gelir zamanla canım ama doğurmaya odaklandık o yüzden üzücü baya heveslnmiştik
Canım benim keseme göre bebeğimin baya büyük olması lazım ama bana bebek yok diyorlar her gittiğimde zaten bu daha baya küçük deyip duruyorlardı geç döllenme deniliyordu ama artık kesem baya büyük ve kalp atışını duymamız lazımdı.. ayrıntılı usg randevusunu bekliyorum o sonucumlada özeldeki dr a gitcem ona göre bi yol izlicez Allah ım hayırlısını nasip etsin..
Amin İnşallah canım ama pek umudum kalmadı sat 15 temmuz baya bi büyük olması lazım kese büyümüş baya ama çocuk görünmüyor.daha önce görünmüştü fotosunuda attım ne oldu anlamıyor ayrıntılu usg de yani 4 boyutlu usgde çıkıcak herşey ortaya hayırlısı İnşallah
Aynen bende kizimda sadece bulanti cekmistim. Bu sefer cok kötü hersey ama hersey igrenc kokuyor. Sadcee ekmek peynir yiyebiliyorumÇok kötüyüm bugüne kadar sadece bulantım vardı kusmuyordum,bugün kusma çevirdi çok kötüyüm krater atıştırıyırum ama birazdan oda çıkacak yine başladı.kızımda hiç yaşamadım böyle
Hiç bulantı kusma yaşadım sadece reflü ve ödemim vardı.bu çok farklı çok zormuşAynen bende kizimda sadece bulanti cekmistim. Bu sefer cok kötü hersey ama hersey igrenc kokuyor. Sadcee ekmek peynir yiyebiliyorum
Canım önceki doktorun biri var biri yok dedi pıhtılaşmaya şimdi kullaniyorumİğne kullanmadiniz mi peki
Aç kalma ye birşeyler tansiyonun düşmesin. Ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama benimde dünden beri sağ bacağım ağrıyor anlam veremedimMerhaba hanımlar bayağı zor bir gece geçirdim kusmak çok zor çok kasıldım kasıklarım hep ağrıdı dün akşam da ağrıyordu şimdi de korkuyorum birşeyler yemeğe
Canım hiç kafana takma benim sat 13 ağustos geçen hafta gittim boş gebelik olabilir dedi hatta kürtaj olursun dedi doktor bu hafta gittim bebegimin oluştuğunu hatta kalbinin attığını söyledi doktor ben ümitsiz bi şekilde bekledim 1 haftayı hatta kurtaji araştırma baslamıstim ama bu hafta herşeyin yolunda olduğunu öğrendim inşallah sende güzel haberler duyarsın canımGunaydin kizlar simdi hastaneseyim sat 24 agustos kese bos gorunuyor dedi canim cok sikildi ne demek simdi bu oysa ben mide yanmasi bulabtisi icin gitmistim
Bişeyler yedim canım çok şükürAç kalma ye birşeyler tansiyonun düşmesin. Ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama benimde dünden beri sağ bacağım ağrıyor anlam veremedim
Cok sagol yorumun icin icim rahatladi.sende zor gunler gecirmissun insallah saglicakla bebeklerimizi kucagimiza alirizCanım hiç kafana takma benim sat 13 ağustos geçen hafta gittim boş gebelik olabilir dedi hatta kürtaj olursun dedi doktor bu hafta gittim bebegimin oluştuğunu hatta kalbinin attığını söyledi doktor ben ümitsiz bi şekilde bekledim 1 haftayı hatta kurtaji araştırma baslamıstim ama bu hafta herşeyin yolunda olduğunu öğrendim inşallah sende güzel haberler duyarsın canım
İnşallah canım şu ilk 3 ayı atlatıp rahatlarız biraz inşallahKızlar ya bende de bi şişkinlik hissi.sanki olmuşum 8-9 aylık..eğilirken kalkarken zorlanıyorum sanki iğne batirsan patlayacak gibi.. üstüne bir de nefes darlığı, burun tıkanıklığı... hep bi sıkıntıda hissediyorum kendimi..doktora sormayı unutmuşum da netten baktım ilk 12 hafta normal olan seylermis. Bu süreyi anlatınca hepimizin şikayetleri nispeten azalmış olur diye düşünüyorum..
Insallah cok iyi haberlerle gelirsin yavrun insallah seninledir saglikla kucagina alirsin bizi de haberdar et cnmBenim sat da 15 temmuz banada boş deniliyor radyolojik usg yani ayrıntılı usgeye gircem o cihazda herşey daha net görünüyormuş bunu yaptırın sizde..İnşallah bizimledir bebeklerimiz Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?