2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy sevindim ya bende de baya kasık ağrısı var senin sonucunu bekledim akşama kadar uyuyakalmışım.içim rahatladı sayende.. sağol..
Bi serum verdiler iyi geldi yinede Çok agrın olursa ihmal etme git dkra cok teşekürler canım düşündügün için
Geçmiş olsun. Neden olmuş canım.
Çok sagol canım sağ kasıgımda bi agrı vardı çok ağrıyordu acile gittim fazla ilgilenmediler ama serum verdiler iyi geldi bebeği de gördüm daha iyi oldum

Ben su bile içemiyorum düşünün geçecek inşallah sabır diliyorum hepimize ben her gün zencefilli suda kaynatıp su niyetine onu içebiliyorum bulantıya biraz faydası oluyor.
Hamileliğin ilk 3 ayında fazla miktarda zencefil alınmamalı rahim agzını kasıyormuş bi kaç bitki daha var yani dikkat et canım

Kizlar ben de midemden sikayetciyim. Kusmuyorum ama hamilelik degil de normal bir zamanda olsa mide rahatsizligindan doktora giderdim. Bulanti bitiyor mide yanmasi basliyor. Kokulardan cok tiksiniyorum. 2-3 gundur iyi kotu bir seyler yemeye basladim. Ama geceleri uyutmuyor. Hep yarim uyku. Arada bel agrisi vuruyor. Herkes boyle zorlaniyor mu yoksa ben miyim tek acaba. Bu kadar tatli canli da olmak istemiyorum.

Yüce Rabbim her şeyin bizler için hayırlısını verir üzme tatlı canını. Elbette çok üzücü bir durum, yaşamadım ama seni çok iyi anlıyorum,bizler bebeğimiz rahmimize düştüğü andan itibaren annesiyiz onların. Fakat şöyle düşün doğup sağlıksız olup her gün yavrumuzun eridiğini görmek ve onu mutsuz görmek daha da beter.İnşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli seninle kalır. Dua edicem sizin için..

Gunaydin kizlar simdi hastaneseyim sat 24 agustos kese bos gorunuyor dedi canim cok sikildi ne demek simdi bu oysa ben mide yanmasi bulabtisi icin gitmistim

Canım aynı durumdayım. oturarak uyumayı öğrendım 2 yastıkla srtımı yukarda tutuyorum o zaman rahatlıyorum birde sürekli gavıscon ile dolaşıyorum.Kusma yada tiksinme yok ama bende.

Gunaydin kizlar simdi hastaneseyim sat 24 agustos kese bos gorunuyor dedi canim cok sikildi ne demek simdi bu oysa ben mide yanmasi bulabtisi icin gitmistim
Merhaba,hemen ümitsizliğe kapılmayın,daha çok küçük ve her doktor işinde iyi değil maalesef. Değerlerinizi kontrol ettiniz mi katlanarak arttı mı bu şimdilik sizin için yeterli aslında.Başka bir doktora gitmeyi öneririm.

Aynen haklısınız daha büyük acı yaşatmasın Rabbim.. Dualarınız için sağolun Allah razı olsun..İnşallah sizde saglıkla yavrunuza kavuşursunuz

Benim sat da 15 temmuz banada boş deniliyor radyolojik usg yani ayrıntılı usgeye gircem o cihazda herşey daha net görünüyormuş bunu yaptırın sizde..İnşallah bizimledir bebeklerimiz Allah yardımcımız olsun

aaaa.. dur yaa, hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. git muayene ol, belki normaldir veya ilaç vs. verir.
ümidini kaybetme, allah büyük gönlünü ferah tut, inşallah sağlıkla kucağına verir allahım..

Merhaba kızlar.. Benim dün akşam 9 gibi minik minik kahverengi akıntım oldu. Peçeteye geldi ama az az. Gece boyu takip ettim sabah da gelmedi ama az önce nokta gibi yine geldi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Doktoru aradım kanamaya dönerse gel şimdilik sadece dinlen dedi ama çalışıyorum dinlenmek ne mümkün

aaaa.. dur yaa, hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. git muayene ol, belki normaldir veya ilaç vs. verir.
ümidini kaybetme, allah büyük gönlünü ferah tut, inşallah sağlıkla kucağına verir allahım..
Yarın ayrıntılı usgem var o sonuçlada özeldeki methi olan bir dr var ona gitcem İnşallah bi sorunumuz yoktur iyidir.. doğru düzgün bi dr bulamadım 7 haftada gördü bebek burda ama kalbini göremedim tam dedi 9+4 de gittim bebek yok dedi ne dedikleri belli diğil ya heöen kürtaj günü verdi ayrıntılı usg bile istemedi üniv hastanesi birde burası

İzin alıp git istersen canım iş de önemli ama bebek için biraz ertelemek de gerek can sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…