• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım bilgilerini yazmışmıydın kaçırmış olabilirim
Tekrar yazarsan eklerim hemen
Canım benim mayıs 3 gözüküyor ama sezeryan olduğu için nisanda olucak ama hem burda hem nisan annelerindeyim ☺️ Yaşım 29 3.bebeğim 70 kilo ile başladım İstanbul'da yaşıyorum ev hanımıyım ☺️ @endless love

kizlar ultrasonda gordugumuz 7 haftalik bebis hala bir noktacik... internetten bakiyorum cogu cenin seklinde en azindan kafa govde belli sizinkiler nasil benimki cok mu kucuk ölçüm yapmamis ultrason makinesi cok telasliyim :110:

kizlar ultrasonda gordugumuz 7 haftalik bebis hala bir noktacik... internetten bakiyorum cogu cenin seklinde en azindan kafa govde belli sizinkiler nasil benimki cok mu kucuk ölçüm yapmamis ultrason makinesi cok telasliyim :110:
Canım ben 7+5 de gidicem atarım fotoğrafını sana telaşlanma normal her usg de bir olmuyo hayatım:)

Amin Canım benim sağol inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına al:)
Insallah canm ama inan her defasinda bi acemilesiyosun :)

Iyi yapmissin canm cok zaman vermislerdi sana.gozun aydin darisi pit pitlara :d

Hosgeldiniz arkadaslar saglikla sihhatle umutla kavusun yavrulariniza insallah

Can'ım ben öğlen gittim 7+4 benimde boyle

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 109
Canım içinde bir noktacık zaten derinden gözüküyo sonuçta içimizde :) intten baktıkların yakınlaştırılmış bilgisayar ortamında kimse o fotolardaki kadar net göremiyo bnde yeni çektrdm hiç bişey anlaşılmıyo resimlerdeki gibi olmasını brkleme :)

Back
X