- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #3.501
Gorursun buyuk ihtimal canim :)5 mg canım bende haftaiçi gidiyim görürüm heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorursun buyuk ihtimal canim :)5 mg canım bende haftaiçi gidiyim görürüm heralde
eşimde öyle diyor boş ver diyo.kıskançlar diyor.daha ne diyim diyor.sen çok hassassın diyorBosver cnm icinden gelmeywrk soyleyeceklerinw hic demesnler. Ben esimn ailesiyle gorusmuyrm mesela. Taklma canm. Sen ve bebegn onemlisinz hayrliyan saolsn hayrlamayani da yok say.
İlkinde 7. Aydan sonra göbeğim çıktı, 9 ay kimse hamile olduğumu anlayıp yer vermedi otobüste minübüste bunda da henüz birşey yok ama ben rahat olsun diye hamile pantolonu giyiyorum.Kızlar ikinci bebekte karın daha erken belli olurmuş doğrumu .bide dün eşim kuzeni hayırlı olsun hamileymişsin dedi görümcelerim hayırlı olsun demedi.6 görümcemin var 2 si oradaydı hiç bişey demediler.eşim cuma günü yiyeninin tatlısına tek gitti orda hepsi hayırlamış ama bana bişey demediler canım sıkıldı. Ben gidemedim tatlıya 2 saat git 2 saat gel 4 saat yol gidemezdim biliyorlar
Bende canım kotlar sıkıyor.ya Eşofman yada hamile taytı baya geniş karın kısmı ama olsun rahatİlkinde 7. Aydan sonra göbeğim çıktı, 9 ay kimse hamile olduğumu anlayıp yer vermedi otobüste minübüste bunda da henüz birşey yok ama ben rahat olsun diye hamile pantolonu giyiyorum.
Aynen canim senin demi ilk bebeğin bendaha once bir hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi bu sene daha sonra bir ay oncede kimyasal olmuştu oyuzden cok tedirginim inşallah bebegimiz sağlıklıca buyurler kucagimiza alirizBende Dortmund fazla uzak degilmisiz :)
sabah ac karina bir kuru kayisi uzerine ilik su aynen ben her gun kabizimKızlar kabızlık sorunu olan varmı ya![]()
Bnde oyleyim ya her sabah bende yiyiorum ama yok fayda etmiyorsabah ac karina bir kuru kayisi uzerine ilik su aynen ben her gun kabizim![]()
Ben tam tersi 2 gundur bugub 3 gun ishalim neyapacagim bilemedim hem migde bulaniyor sabahlari pek istahim olmuyor ama bastırmak için yiyorum mecbursabah ac karina bir kuru kayisi uzerine ilik su aynen ben her gun kabizim![]()
Bnde oyleyim ya her sabah bende yiyiorum ama yok fayda etmiyorbu arada eger bi kızım olursa ismi mira olucak
![]()
Guzel isimler ama bende daha çok klasik isimleri severim ama daha hiç aklımda isim olmadı iki isim koyacağım ama kesinliklemira kuyruklu yildiz.. ben de cok begeniyorum o ismi ama hep dizi ismi diye herkes dalga geciyordu sonradan ben de sevmemeye basladim henüzcok erken karar vermek icin ama galiba oglan da olsa kiz da olsa cift isim koyacagim :)
İnşallah hamilesindir canım testler yanitmaz ama bebisin seninledir inşallahMerhaba kızlar.herkes sağ salim bebeklerini kucağına alır inşallah. İnşallah ben de mayıs anbesi olurum. Yaptığım idrar testinnde çıktı ama işte doktora gidince netleşecek.bu arada kabızlık folik asitten kaynaklanır.hatta koyu yeşil falan olur dışkı.sdikkat edin bol su için.zorlamayın basura çevirmesin.hamilelikte sık yaşanır çünkü.
Amaan boşver sen sinir olucagina onlar sinir olsun sessiz kalma hicbir zaman. Mutlu annelerin mutlu bebekleri olur sen takil kafana gore alemi takmaEvet herşeyi çok takıyorum maalesef .tüp bebek olduğu için kv biliyordu.bayramda bana yüklenmesin diye eşim Söylemek zorunda kaldı
Benim ust siniri geçik cikti tam hatirlamiyorum ama en fazla 16 olmasi gerekiyorsa benim 19du. Dr. cok fazla degil cok iyi folik asite devam dedi haftaya yine konusucam bu konuyuBenim tahlillerde folic değerim ust sınara yakın çıktı doktor folic i bırak dedi daha yarısı bitmemişti kutunun.
Ruyada altin gormek kiz bebekmiyniss ben bi yerde duymustum ama :)