- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
- #4.201
Kizlar göğüs agriniz nasil ? Benim dünden beri azaldi bastirinca acıyor salidan once yururken bile acirdi. Endiseleniyorum
sabah olsa bi an once
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alyanaza soracaktim pardon onun ikizmis:)merak ettim2 ye katlanarak artıyor canım
Canım benim hiç yok sayılır korkmaKizlar göğüs agriniz nasil ? Benim dünden beri azaldi bastirinca acıyor salidan once yururken bile acirdi. Endiseleniyorumsabah olsa bi an once
Hayırlı olsun canım allah bize de görmeyi nasip etsinMerhabaa kızlaar,
Bugün mercimeğimizi gördük, 5+3 :)
Hayırlı olsun canım allah bize de görmeyi nasip etsin![]()
Bu haftaya kadar cok rahattim stressizdim ama simdi dr.a gidicem ya bi korku sardi bi de göğüs agrisi azalinca korktum iyiceCanım benim hiç yok sayılır korkma
ben de baktım erkek görünüyor. kızımda da tutmuştu. hayırlısı neyse o olsun bakalımKizlar cinsiyet deyince aklima geldi cin takvimine baktim benimkine erkek diyor. Kizimda tutmustu etrafimda kim baktiysa tuttu sadece ablamin ikinci bebegi tutmadi.
Merak edip bakan varsa yazsin tutan tutmatanlara bakalim
ben daha ilgincim. daha eşim bile bilmiyor. biz ikinci çocuğu çok isteyerek yaptık ama eşim hiç sormuyor ne var ne yok diye. evet erkekler bizim kadar hassas değil ama böyle ilgisiz olduğu için içimden söylemek gelmiyor. ben henüz idrar testinde öğrendim. kan için gitmedim. henüz kimseye söylemiyorum o yüzden.sadece siz biliyorsunuzKızlar selam napiyosunuz? Zaman gecmek bilmiyor ya nasil olacak boylekalp atisini duysam rahatlicam. Birde yakinlariniza soylediniz mi? Benim sadece esim biliyor. 3 olana kadar soylemeyi düşünmüyorum bundan once bi dusugum oldugu icin riskli donemi atlatalim diyorum. Diger türlü insan daha cok üzülüyor
![]()
bulantılar genelde 7. haftadan sonra başlar. şimdilik bende de tek belirti göğüs hassasiyeti ama adet dönemimde de öyle olduğu için bi belirti yok diyebilirim. keşke tüm hamileliğim böyle sakin geçse. kızımda 9 ay kustum çok ama çok zorrrrrrBir de mide bulantılarınız başladı mı? Benim tek belirtilerim yorgunluk ve göğüs hassasiyeti.
Hayirli olsun kacinci haftada duydunuz peki :)Ben de nasipse burdayım çok şükür meleğimin kalp atışını duyduk çok şükür :)
Benim aksamlari hafif bulaniyor ama yoksa iyiyim cok sükürBir de mide bulantılarınız başladı mı? Benim tek belirtilerim yorgunluk ve göğüs hassasiyeti.