2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
deli_mavi_59 deli_mavi_59 sen 2. ay aşısını yaptırdın mı? Bizi pazartesi çağırdı hemşire. Ateş yapmaz dedi. Geçen ayki aşıda da bişey olmaz dedi oğlan bütün gece huzursuzdu uyumadı. İnşallah ateş yapmaz ya.

Yok canım 30 Mayıs Salı günü çağırdı ebe bizi de. O gün gidicez. Canı yanacak çok şimdiden üzüntü kaplıyor içimi :(

Kızlar sleepy kaka yapınca popoya yapışıyordu şikayet etmiştim bize denememiz için 3 numara gönderdiler 10 tane ama o da yapışıyor :KK43: primaya geçicez biz sanırım :)

Primada da yapışıyor ki. Kaka yapsın hemen almiyim az beklesin hemen popoya yapışıyor. Çişte bir sorun yok ama.

Kizlar bebeginiz ayda kac gr aliyor. Benim bebegim ilk ay 1 kg civarinda aldi. Simdi ama ikinca ay 500 gr aldi. Sizde durum ne 2 ay az almis degil mi
Benmki ilk ay kontrolüne yeni gitti. 850 gr almış. Bana doktor mama ver geceleri dedi. Ben dinlemedim. Zaten max 1000gr alması gerekiyor ne maması ya?!

Benmki ilk ay kontrolüne yeni gitti. 850 gr almış. Bana doktor mama ver geceleri dedi. Ben dinlemedim. Zaten max 1000gr alması gerekiyor ne maması ya?!
Benim doktorum kızıştı mama verdim diye senin ki mama ver demiş kilo alımına iyi neden diye sorsaydın gereksiz yere mama verme bence

Dikkat et kendine sen daha yeni Doğum yaptın. Hamileliği Yen'i atlattın. İnsan mecbur kalınca çalışıyor.

Banada aynı şeyi dedi normalde az az kusuyordu bu sefer sıvıydı ablam göğsün açıkta kalıp vermişsindir diyor soğuk süt içmiştir Bebek ondan diyor siz duydunuz mu böyle birşey
benimd dr normal dedi işte kustuktan sonra böyle bir halsiz oluyor
Banada kaynanam dedi ama nette araştırdım aslı yok anne sütü hep oda sıcaklığında olurmuş zaten saçma gelmişti bana

Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz eşim arielin bebek deterjanı mı almış ben onu kullanıyorum birde yıkadıkdan sonra duralama yapıyormusunuz ben her yıkamadan sonra yapıyorum

Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz eşim arielin bebek deterjanı mı almış ben onu kullanıyorum birde yıkadıkdan sonra duralama yapıyormusunuz ben her yıkamadan sonra yapıyorum

dalan ın sabun tozu var onla yikiyorum valla benim kv hergün bebegi yikiyoruz o gun de iki parca kiyafeti dahi kisa programda yikiyo durulama yapmiyoruz ama kv temizligi bitiriyo beni :) ben yoruluyorum o yorulmuyor

Banada kaynanam dedi ama nette araştırdım aslı yok anne sütü hep oda sıcaklığında olurmuş zaten saçma gelmişti bana

acikta tutmayin diye demislerdir bence. bende oyle emziriyorum evde kv tek durunca espriyle dalga geciyo oyle bisi olaydi benimdi kizardi

Yok ben öyle bir şey duymadım. Ben hep göğsüm açıkta emziriyorum. Tabii kendi evimde :) Daha düne kadar kombi açıktı yeni kapattık petekleri. Haliyle ev sıcak oluyordu ben de baya bir rahat emziriyordum yanii :)

hani çok hareket edince böyle terliyince hemen emzirme diyor. Göğsüm bende açıkta emziriyorum bazen kızımla konusunca o emmefiği de unutuyorum ondan olabiliryormuş

Uni baby sıvı deterjan ile yıkıyorum ben nasıl arielden memnun musun uni baby kaka çıkarmıyor

dalan ın sabun tozu var onla yikiyorum valla benim kv hergün bebegi yikiyoruz o gun de iki parca kiyafeti dahi kisa programda yikiyo durulama yapmiyoruz ama kv temizligi bitiriyo beni :) ben yoruluyorum o yorulmuyor
Bebişi her gün mü yıkıyonuz nerde yaşıyorsunuz hava sıcak mı ben iki üç günde bir yıkıyorum burnu akıyo genzi tıkanıyor zaten kıyamet kopuyor o yıkamada da

Uni baby sıvı deterjan ile yıkıyorum ben nasıl arielden memnun musun uni baby kaka çıkarmıyor

Kakalı kıyafetlerini sıcak suda beyaz sabunla akıtıyorum ben. Bi nevi çitiliyorum :) Öyle atıyorum makineye leke falan kalmıyor. Siz de böyle yapabilirsiniz.

Back
X