- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #10.901
Canım benim tam belimde değil ama ayağıma kadar vuran bir ağrı var eşim bel ancak o ağrıyı yapar diyor kilo almadan bel ağrısı çekiyoruzKızlar günaydın. Ara ara yazmıştım size tatildeydim çok fırsat bulamadım. Ama şimdi döndüm gerçek hayataYa bel ağrılarınız oluyor mu sizinde? Uzun süre ayakta duramıyorum sizde de öyledir ama 1,5 2 saatten fazla oturamıyorum. Yolculuk yaparkende öyle hemen belim ağrıdı mola verdik sürekli. Evde de öyle uzun süre oturamıyorum kalkıyorum evde 1 tur atıyorum.
Ben ekşi hiç yiyemedim hep tatlı şeyler istedi canım. Sebze hiç yiyemedim domates biber haricinde hep ete yöneldim. Ama biber çok yedim. Sonuç kız
Bende de ye ekşiyi doğur ayşeyi olmadıYe tatlıyı doğur hakkıyı olmadı
Bende hep sebze peynir zeytin agzıma et tavuk girmedi bide pilavdan tiksindim..bakalım sonuç nolucakBen ekşi hiç yiyemedim hep tatlı şeyler istedi canım. Sebze hiç yiyemedim domates biber haricinde hep ete yöneldim. Ama biber çok yedim. Sonuç kız
Ye tatlıyı doğur hakkıyı olmadı
Aman maşallah diyelimYa bende varmı bi anormallik normal işimi gücümü yapıyorum uykum gene aynı seyirinde mide bulantısı aşırı yok kusma yok anlatacağım bi hamiş hikayem olmucak sanırım
Yaa gozunaydın canım hayırla sağlıkla al kucağına.. İnşallah benim ruyalarımın da tersi çıkarSelam kızlar bugün cinsiyet için doktora gittim ve yüzde yetmiş erkek dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama yüzde yetmiş çok yüksek bir oran yanılacağını sanmıyorum :) annemin arkadaşı hamile kalmadan önce beni rüyasında görmüştü bir erkek çocuğum oluyormuş valla çıktı rüyasıbu arada ben hep ekşi yedim onla çok alakası yok galiba
Teşekkür ederim canım.. Sen ne görüyorsun ki rüyalarındaYaa gozunaydın canım hayırla sağlıkla al kucağına.. İnşallah benim ruyalarımın da tersi çıkar
Canım ben şuan 13+2 oldumHayırlı olsun canım kaçıncı haftadasin
Gerilmeye başlıyor cnm yavaştan. Büyüyor ondan. Yağlanmaya başlamak gerekArkadaşlar bide bende göbek kesintisi başladı çatlak habercisi mi nedir acaba
Ayy aynı ben işte :))İlk aklıma yeşil ekşi erik geldi ama onu bulamadık turşu çok yedim kısır, mercimek köftesi limonlu nar ekşili şeyler inan ilk 3 ay tatlı görünce bile midem bulanıyordu
Hadi yaa acaba hamilelikten snra geçiyor muİlk hamileliğimde de oldu şimdi de iyice arttı hatta çok uzun olanlar vardı makasla kestim o derece
. Can'ım panaroma 'da hangi hastalıklar taranıyor? Ben hiç duymamıştımCanım benim tam belimde değil ama ayağıma kadar vuran bir ağrı var eşim bel ancak o ağrıyı yapar diyor kilo almadan bel ağrısı çekiyoruzcanım tatildeydin belki takip edemedin ben nifty testten vazgeçtim o Çin'e gidiyormuş ben de panaroma teste karar verdim. İki tüp kan verdim sonuçlar en geç 21 günde çıkıyormuş. Daha fazla hastalık taranıyor. Hassasiyet yüzdesi %99,9 maliyeti 900 dolar
Panorama testi bana neyi gösterir?. Can'ım panaroma 'da hangi hastalıklar taranıyor? Ben hiç duymamıştım
Sağol Cnm evet gittim gördümCanım ben Yeni görüyorum kusura bakma bende de su gibi akıntı oluyor doktor normal olduğunu söylemişti bildiğin şeffaf su gibiydi canım. İçin rahat etmiyorsa bir git bebeğini gör canım. Ama İnan ki oradadır sağlığı yerindedir annesi. Önceki yaşantılarımızın etkilerini en kuvvetli hissettiğimiz zaman dilimi tabi bu.
Ayy çatlak olmasinda :) cuma doktora gitcem bakalım ne önerir yağ -krem konusunda 12+2 de cinsiyet söyler mi acaba ?. Bu arada kızın için gözün aydın canım .Gerilmeye başlıyor cnm yavaştan. Büyüyor ondan. Yağlanmaya başlamak gerek
Doktorun insiyatifinenbağlı canım.devlet se büyük ihtimal söylemez özelse makinasına baağlı olaraktan gorursse ihtimal dahilinde soylerAyy çatlak olmasinda :) cuma doktora gitcem bakalım ne önerir yağ -krem konusunda 12+2 de cinsiyet söyler mi acaba ?. Bu arada kızın için gözün aydın canım .
Ay söylemiyim canım karnımdaki yavrucak durak. Yanlış anlar falan =))Teşekkür ederim canım.. Sen ne görüyorsun ki rüyalarında
Canım benim doktorum geçen hafta salı lierac phytolastil gel yazdı. 100ml yi 100 tl ye aldım.Ayy çatlak olmasinda :) cuma doktora gitcem bakalım ne önerir yağ -krem konusunda 12+2 de cinsiyet söyler mi acaba ?. Bu arada kızın için gözün aydın canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?