Herkese merhaba, üç gündür çok moralim bozuk, bu zamana kadar hiç problemsiz, gayet iyi geçen gebelik surecim üç gün önce gelen bir kanama ile alt üst oldu. Gunluk ped dolusu duru kırmızı kan görmem ile hastaneye koşmam bir oldu, hastaneye gittikten sonra tekrar lavaboya girdiğimde koyduğum normal ped dolmuştu ve ben çok panik oldum, çok şükür bebeğim yaşıyor ve gayet hareketliydi, sagolsunlar acilde bütün muayene ve tetkikler yapıldı rahim açıklığı yok kanama aktif değil dediler bir tane prolatan iğne yapıp sabah akşam Protestan hap reçete edip beni gönderdiler, k endi doktorum da bebegi iyice inceledi guzel tutunmuş bu bebek duşmez falan diyerek aynı tedaviyi uyguladı, rahimde kanama alanım varmış 1 yada 2 hafta devam edeceğini söyledi hala kırmızı lekeleme tarzında kanamam devim ediyor ama benim eski neşem ve huzurum kalmadı , cok hareketli bir insanim surekli olarak yatamiyorum arada dikkat etmek suretiyle kalkmak falan istiyorum kalkinca kanamam oluyor sürekli yatmam mi gerekiyor anlamadım çok moralim bozuk benimle aynı durumda olup bu süreci bu şekilde sorunsuzca atlatan var mı acaba?