- Konu Sahibi Citolesgen
- #12.821
ben de daha öğrenemedimBen daha öğrenemedim en minnak biziz bu topikte :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de daha öğrenemedimBen daha öğrenemedim en minnak biziz bu topikte :)
@deli_mavi_59simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu @kafein_ @pinar5487 @ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi Y yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir
selam kızlar mutlu pazarlar. cinsiyetler öğrenildi mi? yazalım mı ?![]()
neden canım ne oldu. nisan annesi değil misin sendeBazen kendimi acaba yanlış gruptamıyım diye hissettiriyorsun ama olsun hamilelik hormonları işte :)
Benimki de tam kesinleşmedi :))@deli_mavi_59simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu @kafein_ @pinar5487 @ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi Y yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir
selam kızlar mutlu pazarlar. cinsiyetler öğrenildi mi? yazalım mı ?![]()
seninki erkek bence :)))Benimki de tam kesinleşmedi :))
Bencede erkek ama emin olamadık eşimle. Dün ultrason karıncalı tv gibiydi dr pipiyimi gördü kordonumu bilmiyorum :))seninki erkek bence :)))
ben de nar ve ayva yiyorum :) narı hergun yiyorum cunku kendi bahcemizin narları :)mutlu pazarlar herkese bu aralar her gün 1 nar yiyorm mutlaka benim gibi olan var mı merak ettim:)
hayırlısı olsun canım. ne zman gidiceksin bir daha. ben salı gunu gidicem bende cok heyecanlıyım :)Bencede erkek ama emin olamadık eşimle. Dün ultrason karıncalı tv gibiydi dr pipiyimi gördü kordonumu bilmiyorum :))
nisan ayında hep erkek bebişler var gibiseninki erkek bence :)))
Haftaya istanbula annemlere gidicez cumartesiye ayarlicam ordan bi hastane :) ayyy seninkini öğrencez desene salı günü :)hayırlısı olsun canım. ne zman gidiceksin bir daha. ben salı gunu gidicem bende cok heyecanlıyım :)
Şu anda tablomuzda 1 kız var sadece ama dün 2 arkadaş kız olarak öğrendi sanırım cinsiyetleri ama erkek yine de çoğunlulta :))nisan ayında hep erkek bebişler var gibi
evet canım hep erkek genelde. :))) sonucunu öğrenen mutlaka söylesin :)nisan ayında hep erkek bebişler var gibi
Sagol canim bende sormayi unutmustum iyi oldu.aynen bende biraz kestirip boyatnak istiyorumCanım benim de beyazlarım çok çıktı dr um amonyaksız boyayla boyatabilirsin dedi ben de ilk fırsatta hem kestirip hem de boyatacağım
afiyet olsnben de nar ve ayva yiyorum :) narı hergun yiyorum cunku kendi bahcemizin narları :)
evet beni etiketleseler yada yazın tabloya deseler yazarım. ama kimse etiketlemiyor. belki henüz emin olmadıkları için yazdırmıyorlardırHaftaya istanbula annemlere gidicez cumartesiye ayarlicam ordan bi hastane :) ayyy seninkini öğrencez desene salı günü :)
Dün cinsiyet öğrenenler vardı onlar yazar sana eklersin tabloya
bnm kontrolüme 10 gün var daha ^_^evet canım hep erkek genelde. :))) sonucunu öğrenen mutlaka söylesin :)
o zaman 10 gun sonra haberlerini bekliyoruz. sana da afiyet olsun canım bu arada :)bnm kontrolüme 10 gün var daha ^_^
Heyecandan etiketlemeyi unutuyorlardır :)) toplu msj yazdığın iyi oldu söylerler kesin olanlarevet beni etiketleseler yada yazın tabloya deseler yazarım. ama kimse etiketlemiyor. belki henüz emin olmadıkları için yazdırmıyorlardır
her hafta sonu toplu mesaj yazıyorum. gecen haftada kimseden ses cıkmadı :)Heyecandan etiketlemeyi unutuyorlardır :)) toplu msj yazdığın iyi oldu söylerler kesin olanlar