Gunaydinnn biz 2.ay asidan geldik 1 kol 2 bacak

bakalim ates olcak miyiz.iyi de kilo almisiz sukur mama hic vermedim bu ay.
Buyuk kizimda anne emzigini ver susar diyor aglayinca :)cok bilmis sey.son haftalar sabrimi epey zorladi bende careyi aksam erken yatirmakda buldum.oglenleri uyuyordu eger gec kalkmissa uyutmayip 9 dedi mi yatiriyorum hem benim kafam dinleniyo hem esimle oturuyoruz.bebek zaten idare ediliyor bi sekilde.asıl is buyuduklerinde.aninda buyukleri taklit edip laflar ediyor.bazen sabredemiyorum kiziyorum sonra pisman oluyorum.

bir sekilde geciyor zaman bugunleri cok ozlicez ilerde o yuzden yapabildigimiz kadar yapicaz.ev daginik vakit olunca toparliyorum burda eslerimize de is dusuyor tabi.
Ramazanda ne dusunuyorsunuz arkadaslar? Ben 1 gun tutup 1 gun tutmasammi diyorum.okuduklarimda sut azalmiyormus ama icerigi degisiyormus.benim daha onceki hamileligimde denk gelmisti cok borcum var

anneler tutma diyor duruma gore bakayim diyorum