2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sorum erkek bebisleri olanlara gelsin :) bebis cisini yaparken zorlanan var mi? acaba bi sorun mu var diye dusunmeye basladim onceden altini actigimda direk cisini yapardi son zamanlarda baya bi kivraniyor altini acinca onu sakinlesireyim diye ugrasirken bi bakiyorum cisini yapip rahatliyor.

sorum erkek bebisleri olanlara gelsin :) bebis cisini yaparken zorlanan var mi? acaba bi sorun mu var diye dusunmeye basladim onceden altini actigimda direk cisini yapardi son zamanlarda baya bi kivraniyor altini acinca onu sakinlesireyim diye ugrasirken bi bakiyorum cisini yapip rahatliyor.
aynı durum bizde de mevcut canım. normal yani.

Günaydın analar elimde bir adet sabah sekizden beri hiç durmayıp yeni uyuyan gün içinde en fazla bir saat uyuyup uyanan bir adet ceren var sizin bebeklerde böylemi gün içinde nerdeyse hiç uyumuyor diyebilirim
Benim bebiş bazen sabah 5 te uyanıyor akşam 8 de uyuyor. Nasıl bu kadar uzun süre uyanık kalıyor aklım almıyor.

Günaydın analar elimde bir adet sabah sekizden beri hiç durmayıp yeni uyuyan gün içinde en fazla bir saat uyuyup uyanan bir adet ceren var sizin bebeklerde böylemi gün içinde nerdeyse hiç uyumuyor diyebilirim
gündüz aynı göğsümde şekerleme yapıyor beşiğe koyuyorum gözler fal taşı gibi açılmış oluyor büyüyorlar teyzesi

Kızlar içim rahatladı bende biryerimi ağrıyor sıkıntısımı var diyorum demek ki normal bir durummuş

Bizimki sallanmaya bayılıyor.ayakta salla ana kucağında salla beşikte salla.sallamayı bıraktığın anda gözleri açıyor.gece allahtan sallanmak istemiyor.ama ilk kızımdaki tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu veletler memenin tadını aldıkça geceleri daha çok kalkmaya başlayacak birde diş çıkma muhabbeti başladı mı eyvah eyvah.

Benim bebiş bazen sabah 5 te uyanıyor akşam 8 de uyuyor. Nasıl bu kadar uzun süre uyanık kalıyor aklım almıyor.
Sabah 5 akşam 8 çok uzun bir süre.bu arada hiç yarım saat bir saat kestirmiyor mu canım?eğer uyumuyorsa bir sıkıntısı vardır yavrunun.

Kozlar oğlumun yüzünde kırmızı benekler var her gün başka yerde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 98
Bizimki sallanmaya bayılıyor.ayakta salla ana kucağında salla beşikte salla.sallamayı bıraktığın anda gözleri açıyor.gece allahtan sallanmak istemiyor.ama ilk kızımdaki tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu veletler memenin tadını aldıkça geceleri daha çok kalkmaya başlayacak birde diş çıkma muhabbeti başladı mı eyvah eyvah.
Canları sağolsun ne yapalım benim kız sallanmayı sevmiyor yalancı emzikte almıyor yani benim iş zor

Canım o bahsettiğiniz agri yi bende yaşadım hemşire 40 güne anca geçer demişti yeni yeni geçiyor ben hiç yatmadım sezaryen den sonra ondan oldu galiba setti orası düzeldi şimdi ben neler neler kurdum bide içerde ne unuttular diye :KK48: çok şükür geçti hiç geçmiyecek zannetmistim ama .
Yani agrum hic kalmamisti ama kac gundr gobegimn ustunde agrilar basladi acaba dikislerime mi bisi oldu diorm. Bizmkilerde kesn icinde bisi kamistr dio. Senin de agrilar gifip tekrar basladi mi. Ben dogdfm gunden itibaren hep ayaktaydm hic oturmadm zarar gormus olabilir mi bebek de uzerine egilmeden emmiodu

Zorlamışsındır kendini.ödem olmuş olabilir.benimde kendimi zorlamaktan etrafı haftalarca şiş kalmıştı.
Etrafi deil iste dikisin ustunde gobegin hemen altinda. Odemse napmam lazm ama sanki ic dikiserime bisi olmus gibi korkuyorm:(

Back
X