2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızım altını alırken niye bu kadar ağlıyor ya :KK43: Bayılcak ağlarken o derece. Sizinkiler de öyle mi? Beline kadar doldurmuş Allahtan zıbınına üstüne falan geçmemiş. Yoksa soyup giydirirken hepten sesi kısılırdı ağlamaktan. Bir rahat temizletmiyor kendini :işsiz:
Benim kızım gülüyor altını alınca bezi sıkıyordur belki yada ıslak mendil kullanıyorsanız soğuk geliyor olabilir

Kozlar oğlumun yüzünde kırmızı benekler var her gün başka yerde
Can'ım burnundaki tırnak çiziği ama diğerlerinden bizde de hergün biryerde çıkayordu arkadaş tavsiyesiyle anne sütüyle sildim ama bildiğin yıkadım gibi geçti Bi daha da olmadı

inşallah zaten daha izinler konusuna bakmadım haviran sonu bitiyor izin bakalım ne yapacağız
teşekkür ederiz . Allah'a şükür benim hala az da olsa kanamam var. Tam ne zaman bitecek acaba
Benim 33. gün başlayan ve 3 gün süren aşırı kanamam olmuştu hatta pedi çıkarıp depend giymiştim. 38. Gün tamamen bitti kanamam. Azaldıysa biter artık yavaş yavaş

Kızlar bizm ensemzde doğum lekesi var szdede varmı,azıcıkta göz kapaklarında cok hafıf bir pembelık cok tatlı duruo:KK66:
Bizde de ensede göz kapaklarında ve iki kaşın ortasında var.

2 numaraya geçtik bizde bir numara sıkmaya başlamıştı. Gerçi biraz büyük geliyor ama olsun :) Benim kızım hergün kaka yapmıyor ya bir gün yapıyorsa ertesi gün yapmıyor. Bu gün 2 ay kontrolümüz var bakalım ne durumdayız.
Biz 3 haziranda gidicez kontrole

Kızlar sling kullanan var mı aranızda? Hangi marka iyi?
Ben kullanıyorum neko wrap sling

Benim 33. gün başlayan ve 3 gün süren aşırı kanamam olmuştu hatta pedi çıkarıp depend giymiştim. 38. Gün tamamen bitti kanamam. Azaldıysa biter artık yavaş yavaş

Bizim kilo alımı yavaştı ya o yüzden acele ettik götürmek için. Fakülteye gidiyoruz bu sefer bakalım. Kafamıza göre bir doktor da bulamadık henüz. 15 gün evvel 3950 idi kilosu bakalım bugün kaç çıkacak.

Bizim kilo alımı yavaştı ya o yüzden acele ettik götürmek için. Fakülteye gidiyoruz bu sefer bakalım. Kafamıza göre bir doktor da bulamadık henüz. 15 gün evvel 3950 idi kilosu bakalım bugün kaç çıkacak.
Sağlığında bir problem olmadıkça kiloyu çok takma. Ufak tefek çıtı pıtı bir kız olcak demekki :)

Aa benim kızımın da öyle göz kapaklarında ve kaşlarının ortasında hafif kızarıklık var melek öpücüğü deniliyor 2 yaşına kadar geçermiş

inşallah zaten daha izinler konusuna bakmadım haviran sonu bitiyor izin bakalım ne yapacağız
teşekkür ederiz . Allah'a şükür benim hala az da olsa kanamam var. Tam ne zaman bitecek acaba
Benimde temmuz 3 iş başı ben 6 ay ücretsiz izne ayrılacağım nasipse başka çıkışım yok

Kızlar bugün yavruma 3 aşı yapıldı biri malum verem aşısı ben aşı yapılırken bakamıyorum çok kötü oldum eşim tuttu bebeğimizi şimdide kalça filmi çektirmeye gidiyoruz inşallah bişi çıkmaz. 3 aşı yapılması da çok zor hangi tarafını tutayım bilmiyorum canı yanıyor uykuda acı acı ağlıyor

Kızlar bugün yavruma 3 aşı yapıldı biri malum verem aşısı ben aşı yapılırken bakamıyorum çok kötü oldum eşim tuttu bebeğimizi şimdide kalça filmi çektirmeye gidiyoruz inşallah bişi çıkmaz. 3 aşı yapılması da çok zor hangi tarafını tutayım bilmiyorum canı yanıyor uykuda acı acı ağlıyor
Oy kıyamam ona ben benim kızada yapılacak aşı haziranın ikisinde bende dayanamıyorum ağlaması ama kv tutuyor

Akşama misafirim var dün akşam zar zor 2 çeşit yaptım .inadına kızım gece 1 de yattı.eşimde helak oldu.adam sabah 6 da kalkıyor.çocukta misafir geleceğini anladı sanki mememden ayrılmıyor.

Islak mendilleri yıkıyorum kavanoza koyup ordan kullanıyorum tavsiye ederim kimyasalı azalmış oluyor bu sayede :)
Ben hala bayb me nin pamuğunu kullanıyorum sıcak suyla.ilk 3 ay ıslak mendil cildi hassas olduğu için zarar verebilir gibi geliyor bana

Kızlar kalça ultrasonu çektirdim bugün dr hafif kayma var dedi haftada birkaç kez çift bez bağla dedi bir ay sonrasına kontrole gel dedi. Devlet hastanesinde çektirdik

Back
X