2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimde temmuz 3 iş başı ben 6 ay ücretsiz izne ayrılacağım nasipse başka çıkışım yok
bende mim. 6 ay alacağım keşke 2 yaşına kadar bakabilsek

Kızlar bugün yavruma 3 aşı yapıldı biri malum verem aşısı ben aşı yapılırken bakamıyorum çok kötü oldum eşim tuttu bebeğimizi şimdide kalça filmi çektirmeye gidiyoruz inşallah bişi çıkmaz. 3 aşı yapılması da çok zor hangi tarafını tutayım bilmiyorum canı yanıyor uykuda acı acı ağlıyor
iki gün zorlanırsın annesi inşallah hemen toparlar

Bizim kalça kemiğinde sorun çıktı sınırda dediler öyle üzgünğm ki
Bizdede çıktı bugün yaptırdım işte çift bez kullan dedi

Sağlığında bir problem olmadıkça kiloyu çok takma. Ufak tefek çıtı pıtı bir kız olcak demekki :)

4175 çıktı bugün, 15 günde aldığı kilo 225 gram, açlıktan ağlıyormuş yavrum meğer :( Sağlığında bir problem yok çok şükür. Artık 3 saatte bir 90 cc mama vericez. Daha da doymadı 120 cc verin dedi Dr. Sütüm çok yok çünkü. Bu zamandan sonra da artmaz bu seviyede devam eder dedi Dr. 15 gün sonra tekrar çağırdı.

4175 çıktı bugün, 15 günde aldığı kilo 225 gram, açlıktan ağlıyormuş yavrum meğer :KK43: Sağlığında bir problem yok çok şükür. Artık 3 saatte bir 90 cc mama vericez. Daha da doymadı 120 cc verin dedi Dr. Sütüm çok yok çünkü. Bu zamandan sonra da artmaz bu seviyede devam eder dedi Dr. 15 gün sonra tekrar çağırdı.
Canım sütüm artmaz diye düşünme önce kafanı rahatlat sen bol su iç sık emzir süt azda gelse emzirdikten sonra sağım yok doktorum bana mamsel steel tea adında çay önerdi faydasını gördüm belki yapmışındır dediklerimi bilemiyorum ama gelmiyorsa da kendini üzmene gerek yok bebiş sağlıklı olsun varsın mama yesin

Canım sütüm artmaz diye düşünme önce kafanı rahatlat sen bol su iç sık emzir süt azda gelse emzirdikten sonra sağım yok doktorum bana mamsel steel tea adında çay önerdi faydasını gördüm belki yapmışındır dediklerimi bilemiyorum ama gelmiyorsa da kendini üzmene gerek yok bebiş sağlıklı olsun varsın mama yesin

Yaptım canım herşeyi denedim hep aynı seviyede kaldı sütüm. Çok şükür hiç yok değil ama kızıma yetmiyor işte. Aç kalmasın ağlamasın da ne yapalım mamayla desteklicez yapacak bir şey yok.

Yaptım canım herşeyi denedim hep aynı seviyede kaldı sütüm. Çok şükür hiç yok değil ama kızıma yetmiyor işte. Aç kalmasın ağlamasın da ne yapalım mamayla desteklicez yapacak bir şey yok.
Aynen canım sen elinden geleni yapmışsın sütü olduğu halde emzirmeye kadınlar var üzme kendini

bende mim. 6 ay alacağım keşke 2 yaşına kadar bakabilsek

iki gün zorlanırsın annesi inşallah hemen toparlar

Bizdede çıktı bugün yaptırdım işte çift bez kullan dedi
Aynen çift bez ben araya havlu gibi bişi de koydum bacaklar iyice ayrı dursun diye inşallah düzelecekler benim sol 58 çıktı 61 derece olmalı sanırım. sağa 61 derece normal sınor yazıyo

Aynen çift bez ben araya havlu gibi bişi de koydum bacaklar iyice ayrı dursun diye inşallah düzelecekler benim sol 58 çıktı 61 derece olmalı sanırım. sağa 61 derece normal sınor yazıyo
Benim 50 derece digerine 54 derece yazıyor başladım gelecek ay kontrolünde Doğum yaptığım hastanededir kontrol ettireceğin devlette yaptırdık biz çok yoğun burda hastaneler birde ben sezeryan oldum normal Doğum daha çok gürülüyor

Benim 50 derece digerine 54 derece yazıyor başladım gelecek ay kontrolünde Doğum yaptığım hastanededir kontrol ettireceğin devlette yaptırdık biz çok yoğun burda hastaneler birde ben sezeryan oldum normal Doğum daha çok gürülüyor
Bende sezeryan oldum özelde çektirdik acaba diyorum üniversite hastanesine gitsem mi yada ortapedi doktoruna inşallah düzelecekler ben çok ağladım ama yapacak bişi yok bu çaresi olan bir durum

cnm mamsel cay bende etkili olmadi cok

Bende sezeryan oldum özelde çektirdik acaba diyorum üniversite hastanesine gitsem mi yada ortapedi doktoruna inşallah düzelecekler ben çok ağladım ama yapacak bişi yok bu çaresi olan bir durum
bizde araştırma hastanesine gittik ama çok yoğun ben birşey çıkmaz diyordum sok oldum duyunca doktor bana anlatıyor tabii hiç birini kafam almadı sonra tekrar sordum ne yapacağım diye
Birde ablamda varkalca çıkığı küçükken fark etmemişler şimdi 37 yaşında onun yüzünden baya sıkıntı çekiyor. Allahtan erken öğrendik

bizde araştırma hastanesine gittik ama çok yoğun ben birşey çıkmaz diyordum sok oldum duyunca doktor bana anlatıyor tabii hiç birini kafam almadı sonra tekrar sordum ne yapacağım diye
Birde ablamda varkalca çıkığı küçükken fark etmemişler şimdi 37 yaşında onun yüzünden baya sıkıntı çekiyor. Allahtan erken öğrendik
Erken teşhis bizim için çözüm olacak eminim ki sanırım genetik bizdekiler benim eşimin teyze kızıda öyle ama düzelmiş bebekken öğrenilmiş şimdi 16 yaşında.bende çok kötü oldum ağladım ağladım ama hemen topladım kendimi bu düzelecek bişi inşallah tüm bebekler çok sağlıklı olsunlar evlat farklı bişi gerçekten

Erken teşhis bizim için çözüm olacak eminim ki sanırım genetik bizdekiler benim eşimin teyze kızıda öyle ama düzelmiş bebekken öğrenilmiş şimdi 16 yaşında.bende çok kötü oldum ağladım ağladım ama hemen topladım kendimi bu düzelecek bişi inşallah tüm bebekler çok sağlıklı olsunlar evlat farklı bişi gerçekten
Allah evlatla sınamasın gerçekten şükür ki öğrendik bana haftada bir kaç kez çift bez yap dedi size ne dedi dr

Back
X