• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın :) bende 6 gün menogon kullanıp 6 nisanda ikinci aşılamamı oldum. Adet tarihim 22 nisan ama ben 14. günde 20 nisanda yaptırmayı düşünüyorum tahlili . Gaz sorunu bendede var ve iki gündür bel ağrısı ve akıntım var

Nasılsın canım bi değişikliğin var mı nasıl geçiyo günlerinn bi farklılık hissediyor musun

Canım benim jel üç gündür aynı bi içine sıktığım gbi geri geliyor sabahları akşama doğru da tortu şeklinde geliyor sende de öyle bi şikayet var mı[/QUOTEcanim ben gece yatarken yapıyorum ama o tortu oluyor evet sıktıgim zaman yattığım için gelmiyor istersen sende aksamlari kullan

bende hiç bir belirti yok tutmuyormu yineki bugün 5.gun bitti

Canım bnm 11. Günüm bazen bi farklı hissediyorum kendimi sonra yine aynı bi farklılık yok diyorum kasık ağrım var 2 gündür akıntım başladı bugün şeffaf bi sıvı gbi nasip ne ümitlenebiliyorum nede ümidimi yitirebiliyorum çok farklı yaa inş bu mübarek recep ayında Rabbim dualarımızı kabul eder kucaklarımızı doldurur

Nasılsın canım bi değişikliğin var mı nasıl geçiyo günlerinn bi farklılık hissediyor musun
Günaydın :)
Farklı bir belirtim yok bel ağrım hala devam ediyor ve sarı akıntım var. Perşembe günü gelsin biran önce gelsin istiyordum ama şimdi tahlil yaptırmaya korkuyorum negatif çıkacak diye...Rabbim yardımcımız olsun sınavımız çok zor :(

Farklı bir belirtim yok bel ağrım hala devam ediyor ve sarı akıntım var. Perşembe günü gelsin biran önce gelsin istiyordum ama şimdi tahlil yaptırmaya korkuyorum negatif çıkacak diye...Rabbim yardımcımız olsun sınavımız çok zor :KK43:
aynen hayatim ne sınavdayiz stres senin ji persembemi belli olacak benimde sanki karnimda tas var kaziklarimdada agri ama hafif ilaçlardandir üst üste aşılama oldum benim de 27 nisan perşembe Rabbim bu sefer yüzümuzu guldursun ins

Rabbim büyüktür ama korkuyorumda dun gece ruyamda deprem oldu bir oğlan çocuğunu tuttum başını okşadim korkma diye çok gerçekti sanki öyle de uyandim:(

Farklı bir belirtim yok bel ağrım hala devam ediyor ve sarı akıntım var. Perşembe günü gelsin biran önce gelsin istiyordum ama şimdi tahlil yaptırmaya korkuyorum negatif çıkacak diye...Rabbim yardımcımız olsun sınavımız çok zor :KK43:
Kızlar bende gece mide bulantısıyla uyandım ama sankitutmamış gbi de geliyor hakkımızda hayırlısı

K
Rabbim büyüktür ama korkuyorumda dun gece ruyamda deprem oldu bir oğlan çocuğunu tuttum başını okşadim korkma diye çok gerçekti sanki öyle de uyandim:KK43:
kızz bende bugün bi oğlan çocuğunu kucakladım tüyamda sımsıkı sarılıyodu bana nasıl gercekti bi bilsen allahım inş gercek olmasını nasıp eder

Canım ben adet günümü beklicem tahlil verme için

Rabbim büyüktür ama korkuyorumda dun gece ruyamda deprem oldu bir oğlan çocuğunu tuttum başını okşadim korkma diye çok gerçekti sanki öyle de uyandim:KK43:

K

kızz bende bugün bi oğlan çocuğunu kucakladım tüyamda sımsıkı sarılıyodu bana nasıl gercekti bi bilsen allahım inş gercek olmasını nasıp eder

"Rüyada oğlan çocuğu görmek, rüyada oğlan çocuğu görülmesi genelde hayra, kısmete yorumlanır. Rüyada bekar bir kimsenin oğlan çocuğu görmesi, karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmetle evleneceğine, evli bir kimsenin oğlan çocuğu görmesi yakın zaman da güzel sağlıklı bir evlada sahip olacağına yorumlanır"
Hadi inşallah sizin rüyalarınızda güzel çıkar...

"Rüyada oğlan çocuğu görmek, rüyada oğlan çocuğu görülmesi genelde hayra, kısmete yorumlanır. Rüyada bekar bir kimsenin oğlan çocuğu görmesi, karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmetle evleneceğine, evli bir kimsenin oğlan çocuğu görmesi yakın zaman da güzel sağlıklı bir evlada sahip olacağına yorumlanır"
Rabbim inşallah nasip eder hepimize kızlar

20 Nisan Perşembe 14.gün, adet tarihim 22 Nisan...Galiba bende bekliycem adet gününü tahlil vermek için

Bnö
20 Nisan Perşembe 14.gün, adet tarihim 22 Nisan...Galiba bende bekliycem adet gününü tahlil vermek için[/QUOTE
Benm adet günüm 23 nisan sabırsızlanıyorum mutlu haberleri alalım beraber inş

az önce okudum bende 3 gün önce rüyamda arkadaşımda otururken oyuncaklarla oynayan bir oglan çocugu gördüm rüyama göre sözde benim oglummuş o sonra hemn uyandım tabi inşallah ya :dua:

az önce okudum bende 3 gün önce rüyamda arkadaşımda otururken oyuncaklarla oynayan bir oglan çocugu gördüm rüyama göre sözde benim oglummuş o sonra hemn uyandım tabi inşallah ya :dua:
İnş canm yaaa burda güzel haberlerimizi paylasalımm allahım yardımcımız olsun moralimizi yüksek tutmamız lazım

Back
X