• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende nisan sonunda iğneli aşılamaya geçeceğim inşallah.kistim oldugu için doktor başlamadi

Öncelikle canm bunu beebişin için yapacaksın bunu düşün ve çok tatlı bişy die kendini odakla :KK66: 1 adet soğanı dörde böl iki bardak kaynayan suya koy 7 dk kaynat ılımasını bekle tencerede sonra bardağa koy içine limonu sık hemen iç
Tamam canım saolasın deneyelim bakalım

Yalnız soğan içersen sakin ilac kullanma çünkü ozaman vay haline yani ben oluyordum daldim daha sonra ilaç aldim senmisin içen gözünü hastanede açtım kızlar benim hiçbir problemim yok ilk asilamada 3 yumurtam oldu 2ci asilamada da yine aynı 3 yumurtam oldu öf öf inş olur bebegimiz

Yalnız soğan içersen sakin ilac kullanma çünkü ozaman vay haline yani ben oluyordum daldim daha sonra ilaç aldim senmisin içen gözünü hastanede açtım kızlar benim hiçbir problemim yok ilk asilamada 3 yumurtam oldu 2ci asilamada da yine aynı 3 yumurtam oldu öf öf inş olur bebegimiz
Bu arada şu an 3. Aşılamaya mı geçtiniz? Nerde yaptırdınız

Anladım canm. Sen nasıl tedavi görüyosun. Kaç yıllık evlisin
Bn iki yıllık evliyim kuzum hiç korunmadık gecen yıl miyom vardı ameliyat oldum o zaman açıktı tüplerim bi sıkıntı yoktu eşimin sperm sayısıda iyi elli milyonlarda bu yazın sonunda yine gittim başka dr a tüpün biri kapalı dedi ameliyat ol dedi istemedim kocakarı yöntemleriyle oyaladım krndimi sonra mart ayında kistim varmış o patladı gece ilişkiden sonra çok felaket bi ağrım oldu ama dayandım ertesi günü hittim dr a doktor kist patlamış ama bi zararı yok dedi bebek istediğimizi söyledim anlattım dr a oda bu ay aşılama yapalım dedi işte öle daha yeni başladık tedaviye bu ay ilk aşılamam oldu beş gün sonra adet günüm ama kendimi bi farklı hissediyorum inş tutmuştur işte böyle 21 yaşındayım erken aslında ama eşm 28 yasında o da çok istiyor sen nasıl tedavi görüyo musun

Aa bende hiç bişy olmamıştı ilaç içerken de içtim ben soğan suyunu demekkki bünyeden bünyeye değişiyor yinede dikkat etmekte fayda var ilaç kullanmamaya bak

Canm 3 yumurta olması iyyi snırım biri tutmazsa biri tutar içini ferah tut sen benm bi yumurtam vardı ve tüpümün biri kapalı ona rağmen içimi ferah tutmaya çalışıyorum karamsar olma moral çok önemli inşallah tutmuştur

Bn iki yıllık evliyim kuzum hiç korunmadık gecen yıl miyom vardı ameliyat oldum o zaman açıktı tüplerim bi sıkıntı yoktu eşimin sperm sayısıda iyi elli milyonlarda bu yazın sonunda yine gittim başka dr a tüpün biri kapalı dedi ameliyat ol dedi istemedim kocakarı yöntemleriyle oyaladım krndimi sonra mart ayında kistim varmış o patladı gece ilişkiden sonra çok felaket bi ağrım oldu ama dayandım ertesi günü hittim dr a doktor kist patlamış ama bi zararı yok dedi bebek istediğimizi söyledim anlattım dr a oda bu ay aşılama yapalım dedi işte öle daha yeni başladık tedaviye bu ay ilk aşılamam oldu beş gün sonra adet günüm ama kendimi bi farklı hissediyorum inş tutmuştur işte böyle 21 yaşındayım erken aslında ama eşm 28 yasında o da çok istiyor sen nasıl tedavi görüyo musun
İnşallah tutmuştur canm. Ben de 2 aşılama oldum. Şimdi önümüzdeki ay iğneli aşılsmaya gecicez. Kistim oluştuğu için doktor bu ay başlamadı.

Arkadaşlar aşılamada 10.günüm bugün sol kasigim sik sik belime ve kalcama vuran iğne vuruluyor gibi oluyor asilamadan itibaren ara ara oldu ama bu kadar sık olmuyordu ilk 4gun sag kasigim hassasdi sonra gecti 3 gündür sol tarafimda bir iki kere olurdu ama bugun ogleden itibateb daha şiddetli oluyor bunu yasayan arkadalar varmi acaba zigot olustukdan sonra 5-6gunden sonra rahimde kendine yer ararmis tutunmak icin bu yuzdenmi..normalde adet belirtisi yasamam adet oldudumda da bir iki saat sonra hic olmamis gibi oluyor ilk asilamam tecrubeli degilim kizlar ...

Back
X