- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
- 313
İnşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah :)
bende nisan sonunda iğneli aşılamaya geçeceğim inşallah.kistim oldugu için doktor başlamadi
Ay canm keşke içebilsem ya. İçemem kiCanm inş hayırlısı olur kistin varsa soğan suyu iç istersen tedavine kdar
Bende senn gbi düşünüyodum ama ılıkken içtim yarım limon sıktım içine ödemi falan da atıyo ii geliyo bi dene hiç befes almadan bi kerede içAy canm keşke içebilsem ya. İçemem ki
Nasil yapicamBende senn gbi düşünüyodum ama ılıkken içtim yarım limon sıktım içine ödemi falan da atıyo ii geliyo bi dene hiç befes almadan bi kerede iç
Nasil yapicam
Tamam canım saolasın deneyelim bakalımÖncelikle canm bunu beebişin için yapacaksın bunu düşün ve çok tatlı bişy die kendini odakla1 adet soğanı dörde böl iki bardak kaynayan suya koy 7 dk kaynat ılımasını bekle tencerede sonra bardağa koy içine limonu sık hemen iç
şifa olur inş aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsınTamam canım saolasın deneyelim bakalım
İnşallah canm. Senin problem neydişifa olur inş aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsın
tüpümn birisi kapalıymış canm bnmdeİnşallah canm. Senin problem neydi
Anladım canm. Sen nasıl tedavi görüyosun. Kaç yıllık evlisinT
tüpümn birisi kapalıymış canm bnmde
Bu arada şu an 3. Aşılamaya mı geçtiniz? Nerde yaptırdınızYalnız soğan içersen sakin ilac kullanma çünkü ozaman vay haline yani ben oluyordum daldim daha sonra ilaç aldim senmisin içen gözünü hastanede açtım kızlar benim hiçbir problemim yok ilk asilamada 3 yumurtam oldu 2ci asilamada da yine aynı 3 yumurtam oldu öf öf inş olur bebegimiz
Bn iki yıllık evliyim kuzum hiç korunmadık gecen yıl miyom vardı ameliyat oldum o zaman açıktı tüplerim bi sıkıntı yoktu eşimin sperm sayısıda iyi elli milyonlarda bu yazın sonunda yine gittim başka dr a tüpün biri kapalı dedi ameliyat ol dedi istemedim kocakarı yöntemleriyle oyaladım krndimi sonra mart ayında kistim varmış o patladı gece ilişkiden sonra çok felaket bi ağrım oldu ama dayandım ertesi günü hittim dr a doktor kist patlamış ama bi zararı yok dedi bebek istediğimizi söyledim anlattım dr a oda bu ay aşılama yapalım dedi işte öle daha yeni başladık tedaviye bu ay ilk aşılamam oldu beş gün sonra adet günüm ama kendimi bi farklı hissediyorum inş tutmuştur işte böyle 21 yaşındayım erken aslında ama eşm 28 yasında o da çok istiyor sen nasıl tedavi görüyo musunAnladım canm. Sen nasıl tedavi görüyosun. Kaç yıllık evlisin
Aa bende hiç bişy olmamıştı ilaç içerken de içtim ben soğan suyunu demekkki bünyeden bünyeye değişiyor yinede dikkat etmekte fayda var ilaç kullanmamaya bakYalnız soğan içersen sakin ilac kullanma çünkü ozaman vay haline yani ben oluyordum daldim daha sonra ilaç aldim senmisin içen gözünü hastanede açtım kızlar benim hiçbir problemim yok ilk asilamada 3 yumurtam oldu 2ci asilamada da yine aynı 3 yumurtam oldu öf öf inş olur bebegimiz
Yalnız soğan içersen sakin ilac kullanma çünkü ozaman vay haline yani ben oluyordum daldim daha sonra ilaç aldim senmisin içen gözünü hastanede açtım kızlar benim hiçbir problemim yok ilk asilamada 3 yumurtam oldu 2ci asilamada da yine aynı 3 yumurtam oldu öf öf inş olur bebegimiz
İnşallah tutmuştur canm. Ben de 2 aşılama oldum. Şimdi önümüzdeki ay iğneli aşılsmaya gecicez. Kistim oluştuğu için doktor bu ay başlamadı.Bn iki yıllık evliyim kuzum hiç korunmadık gecen yıl miyom vardı ameliyat oldum o zaman açıktı tüplerim bi sıkıntı yoktu eşimin sperm sayısıda iyi elli milyonlarda bu yazın sonunda yine gittim başka dr a tüpün biri kapalı dedi ameliyat ol dedi istemedim kocakarı yöntemleriyle oyaladım krndimi sonra mart ayında kistim varmış o patladı gece ilişkiden sonra çok felaket bi ağrım oldu ama dayandım ertesi günü hittim dr a doktor kist patlamış ama bi zararı yok dedi bebek istediğimizi söyledim anlattım dr a oda bu ay aşılama yapalım dedi işte öle daha yeni başladık tedaviye bu ay ilk aşılamam oldu beş gün sonra adet günüm ama kendimi bi farklı hissediyorum inş tutmuştur işte böyle 21 yaşındayım erken aslında ama eşm 28 yasında o da çok istiyor sen nasıl tedavi görüyo musun