• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar aşılamada 10.günüm bugün sol kasigim sik sik belime ve kalcama vuran iğne vuruluyor gibi oluyor asilamadan itibaren ara ara oldu ama bu kadar sık olmuyordu ilk 4gun sag kasigim hassasdi sonra gecti 3 gündür sol tarafimda bir iki kere olurdu ama bugun ogleden itibateb daha şiddetli oluyor bunu yasayan arkadalar varmi acaba zigot olustukdan sonra 5-6gunden sonra rahimde kendine yer ararmis tutunmak icin bu yuzdenmi..normalde adet belirtisi yasamam adet oldudumda da bir iki saat sonra hic olmamis gibi oluyor ilk asilamam tecrubeli degilim kizlar ...
Benimde bugün 9 . Günüm canım ara ara geliyor banada sancı yumurtaları çatlatma iğnesi kullandıkya ondandır benimde ilk aşılamam burda okuduklarım dan biliyorum

Kızlar ben de 7 nisan da aşılama yaptırdım. Aşılamadan birkaç gün sonra Progestan verdi onu kullanıyorum. Adetim 28 nisan normalde ama şimdi sivilcelenmeler başladı, benim adetim yaklaştığında sivilcelerim çıkar Korkuyorum acaba adet mi olacam

Kızlar ben de 7 nisan da aşılama yaptırdım. Aşılamadan birkaç gün sonra Progestan verdi onu kullanıyorum. Adetim 28 nisan normalde ama şimdi sivilcelenmeler başladı, benim adetim yaklaştığında sivilcelerim çıkar Korkuyorum acaba adet mi olacam
Bendede sivilce var iş yerimdekiler bile sordu yüzüne nolmus diye ama gebelikle adet belirtisi aynı olurmuş

canim umutlu ol bende progesteron kullanıyorum ilk asilama gününden bu yana insallah kalbimizde duamiz kabul olur:anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK200:

canim umutlu ol bende progesteron kullanıyorum ilk asilama gününden bu yana insallah kalbimizde duamiz kabul olur:anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK200:
Ya ben özellikle sordum progesteron vermicen mi diye hayır gebe kal ondan sonra dedi vermedi

Iyi aksamlar benimde bugun asilamada 7.gunum sol kasigimda agri var bugun basladi bu durumu yasayanlariniz var mi

Bu arada şu an 3. Aşılamaya mı geçtiniz? Nerde yaptırdınız
yok 2ci asilama şafak hastanesi
Arkadaşlar aşılamada 10.günüm bugün sol kasigim sik sik belime ve kalcama vuran iğne vuruluyor gibi oluyor asilamadan itibaren ara ara oldu ama bu kadar sık olmuyordu ilk 4gun sag kasigim hassasdi sonra gecti 3 gündür sol tarafimda bir iki kere olurdu ama bugun ogleden itibateb daha şiddetli oluyor bunu yasayan arkadalar varmi acaba zigot olustukdan sonra 5-6gunden sonra rahimde kendine yer ararmis tutunmak icin bu yuzdenmi..normalde adet belirtisi yasamam adet oldudumda da bir iki saat sonra hic olmamis gibi oluyor ilk asilamam tecrubeli degilim kizlar ...
canım bunlar ilaçların etkisinden sakin korkma bende 2ci asilamami oldum bugun 8 gün bitti ben birde ara vermeden pespese asilama oldum Rabbim hepimize kuvvet sabır versin ins

Canm 3 yumurta olması iyyi snırım biri tutmazsa biri tutar içini ferah tut sen benm bi yumurtam vardı ve tüpümün biri kapalı ona rağmen içimi ferah tutmaya çalışıyorum karamsar olma moral çok önemli inşallah tutmuştur
evet doktorum şunu dedi bir yumurta gerekirken sizde 3tane oldu dedi zaten 3den fazla olursa aşılama iptal oluyormuş inş canım hepimizin muradi olur

bende istanbuldayim.şafak yakın bizede ondan sordum:) beşyüzevler şafak mi gop şafak mi? bi de ne kadara yaptirdiniz

Ben çapada. İlaçlar dahil mi o fiyat

Back
X