Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim 6 gün var regl olmama şu erken gebelik testi var ya onu yaptim tek çizgi cıktı yani aslinda cok az silik cizgi var ama sanirim sadece ben goruyorum malesef ;(

Bugün kaçıncı gündü senin
Benim bugün 5. Günüm ben 12. Günde yaptırmayı düşünüyorum banada 15.gün yaptır demişti doktorum benimde hiç belirti falan bişey yok sadece göğüslerim biraz büyüdü ve sızlıyor hafiften o kadar

Hayırlı cumalar aminnnnn canım benim çok geçmiş olsun test falan yaptirmadinmi gitmişken :))
yaptırmadım cnm ya. erken daha diye düşündüm. bide galiba hazır hissetmiyorum kendimi negatif görmeye. pazartesi günü de acillik olmuştum ben kasık ağrısından orda yapıldı 4,21 çıktı 6.günümdü o zaman

yaptırmadım cnm ya. erken daha diye düşündüm. bide galiba hazır hissetmiyorum kendimi negatif görmeye. pazartesi günü de acillik olmuştum ben kasık ağrısından orda yapıldı 4,21 çıktı 6.günümdü o zaman
Anladım canım en kötüsü
Evet çok erken o

Kızlar bugün 11. Gunumdu dayanamadım idrar testi yaptım negatif böyle olupta sonra kanda pozitif çıkan varmı aranızda

Hiç sanmıyorum canım ya onu gördükten sonra bütün hevesim kaçtı Allah'tan hayirlisi[/ Kendini hazır hissetmeden keşke bakmasaydın cnm. yada kan da baktıraydın. normal gebelik testi ise çıkmayabilir cnm güvenme derim.sen gene dikkat et kendine.

bence idrar da çıkması için erken cnm heleki normal gebelik testi ise.umudunu yitirme canım benim.rabbim gönlüne göre versin

Back
X