- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de aynı canım ve regl oluyorum galibaKızlar bugün 12. Günüm idrar testi yaptim tek çizgi cıktı malesef![]()
Ne yapalım hayirlisi buymuş demek kiBende de aynı canım ve regl oluyorum galiba
Öyle canım yılmak yok devam üzülme sende ve daha belli değil kanda test önemli inşallah orda çıkacak dua edelimNe yapalım hayirlisi buymuş demek ki![]()
Aynen öyle ama garanti değil di sonuçta bunu bilerek girdik bu olaya inşallah ikincide şansımız daha çok olur daha dikkatli olalım yediklerimize ictiklerimize tedbir bizden takdir Allah'tanValla bilmiyorum canim zor gibi artık çıksa şimdi çıkardı bence. 12. Gün sonuçta. Hayır bir de asilama gününden beri kasik ağrısı çekiyorum. Yanı ne bileyim umutlanıyor yine de insan . Hayirlisi herkes için ne bileyim.
Ben tekrar yaptırmayı göze alabilir miyim bilmiyorum çünkü çok zor geçti benimki bayılacaktım nerdeyse çok zordu. Tekrar nasıl göze alacağım bilmiyorum ;( Hayirlisi olsun nasip değilmiş.Aynen öyle ama garanti değil di sonuçta bunu bilerek girdik bu olaya inşallah ikincide şansımız daha çok olur daha dikkatli olalım yediklerimize ictiklerimize tedbir bizden takdir Allah'tan
Öyle düşünme benimde zor geçti rahim ağzı dar olduğu için ama napalim katlanacaz hem daha bişey belli degilki bakarsın kanda pozitif çıkacakBen tekrar yaptırmayı göze alabilir miyim bilmiyorum çünkü çok zor geçti benimki bayılacaktım nerdeyse çok zordu. Tekrar nasıl göze alacağım bilmiyorum ;( Hayirlisi olsun nasip değilmiş.
Bende leke geldi çok az o yüzden umudum kalmadı inşallah sizdeki yanlistirHersey yoluna girer Allahin Izniyle.bence kan testi yaptirin.belli olmaz
Amin canım inşallah bizede haber ver mutlakaAdet günüm perşembe günü. O gün adet olmazsam son bir test daha yaparım belki ama imkansız gibi. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin. O mutlu haberi bir an önce hayırlı bir şekilde almayı nasip etsin.
Benden affedersiniz sarı sarı akıntı geliyor. Iltihap olmuş olabilir. Bir de başım dönüyor o da progestan ilacı yüzünden olabilir. Kaşık agrım da büyük ihtimal progestandan dolayıdır. Sen tekrar tahlil fln test fln yapmadın mi?Bende leke geldi çok az o yüzden umudum kalmadı inşallah sizdeki yanlistir
Yok en son dün sabah yaptım işte olsa çıkardı heralde evde kendim yaptimBenden affedersiniz sarı sarı akıntı geliyor. Iltihap olmuş olabilir. Bir de başım dönüyor o da progestan ilacı yüzünden olabilir. Kaşık agrım da büyük ihtimal progestandan dolayıdır. Sen tekrar tahlil fln test fln yapmadın mi?
Sağ ol canim ınsallah. Kan testi sonucunun negatif olmasına artık dayanamıyorum adetim geçerse belki yaptırırım ama onun dışında zor çünkü çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum .Hersey yoluna girer Allahin Izniyle.bence kan testi yaptirin.belli olmaz
Kahverengi leke gelio hamile olanlarda yerlesme kanamasi felan diyolardi ama olabilir mi ki. Iyi dusunelim.insallah bebis vardirBende leke geldi çok az o yüzden umudum kalmadı inşallah sizdeki yanlistir
Progestan bas donmesi yapiyor ben gece 2tane yutuorum.erken yutmustum basim dondu uyuyakalmisim.Benden affedersiniz sarı sarı akıntı geliyor. Iltihap olmuş olabilir. Bir de başım dönüyor o da progestan ilacı yüzünden olabilir. Kaşık agrım da büyük ihtimal progestandan dolayıdır. Sen tekrar tahlil fln test fln yapmadın mi?
BenKahverengi leke gelio hamile olanlarda yerlesme kanamasi felan diyolardi ama olabilir mi ki. Iyi dusunelim.insallah bebis vardir
İnşallah canım ben hep en kötüye alistirirm kendimi çok uzulmeyeyim diye kısmet artıkKahverengi leke gelio hamile olanlarda yerlesme kanamasi felan diyolardi ama olabilir mi ki. Iyi dusunelim.insallah bebis vardir
Sağol canım benim güzel düşüncelerin için inşallah dediğin gibidir ama kadın anlıyor bir şekilde bende öyle hissediyorum olumsuz yaniKızlar bence acele ediyorsunuz idrar testi doğru sonuç vermez ki hcg hormonu önce kana geçiyor sonra idrara geçiyor ben ilk hamile kaldığımda adetim 3 gün geçince idrarda silik cizgiyle öğrenmiştim bence kan vererek daha kesin sonuç alırsınız boşuna idrar testi yapıp moralinizi bozmayın mativasyonunuzu düşürmeyin