Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün 11. Gunumdu dayanamadım idrar testi yaptım negatif böyle olupta sonra kanda pozitif çıkan varmı aranızda
Canım idrar testine pek güvenme bence kan testi daha iyi en azından çıkan değer az yada çok olsada belli oluyor önce kana sonra idrara geçiyor betahcg

Ben iki kere evde test yaptım negatif :KK43: bugün 13. Günüm artık bidahakine
Belli olmaz canim biraz daha bekle. Umudunu kırma. Bende erken gebelik testinde belli belirsiz bir çizgi vardı. Dün şu ucuz testlerden yaptim negatifti. Benim de reglime 4 gün var.

Belli olmaz canim biraz daha bekle. Umudunu kırma. Bende erken gebelik testinde belli belirsiz bir çizgi vardı. Dün şu ucuz testlerden yaptim negatifti. Benim de reglime 4 gün var.
Sağol canım ya inşallah erken gebelik testi nasıl oluyorki

6 gün önce yapılan testler var ya hani predictor ondan yapmıştım 2 gun once belli belirsiz ikinci çizgi vardi .ama dün ucuz testler var ondan yaptim negatifti.

6 gün önce yapılan testler var ya hani predictor ondan yapmıştım 2 gun once belli belirsiz ikinci çizgi vardi .ama dün ucuz testler var ondan yaptim negatifti.
Himmm ama ben iki kere yaptım iki gün arayla ilkini cuma akşamı yapmıştım ikincisini bu sabah senin kaçıncı günün

Benim 11. Gün canim. Bence adet günün geçerse bir kez kan ver canim kanda bakılsın idrar testleri bazen yanıltabiliyor.

Benim 11. Gün canim. Bence adet günün geçerse bir kez kan ver canim kanda bakılsın idrar testleri bazen yanıltabiliyor.
İnşallah canım ama kendimi bu duyguya alıştırdım olmasa da çok uzulmem insallah senin hayırlı haberlerini alırız

İnşallah canım ama kendimi bu duyguya alıştırdım olmasa da çok uzulmem insallah senin hayırlı haberlerini alırız
Benimki de zor canim yaa ama işte umudu elden bırakamıyorum malesef. Saçma sapan testlerle uğraşıyorum çamaşır suyu ve karbonat testi yaptim hahahah ;) çok saçma biliyorum yarın test alıp tekrar yapayım diyorum günler geçmek bilmiyor

Benimki de zor canim yaa ama işte umudu elden bırakamıyorum malesef. Saçma sapan testlerle uğraşıyorum çamaşır suyu ve karbonat testi yaptim hahahah :KK66: çok saçma biliyorum yarın test alıp tekrar yapayım diyorum günler geçmek bilmiyor
Onu bende duymuştum Umut dünyası işte naparsin

Arkadaslar ilk asilamada hamile kalanlar varmi cewap verirseniz cok sevinirim

Kizlar merhaba.10.gunumdeyim.gogusum sisti birde hafif kasik agrim var gibi ya adet agrisi gibi sanki.adet 7sinde olmam gerekio. Ozamana kadar bekleyim diorum ya adet olurum ya hamile

Back
X