Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar asilamanim 7.gunum belim ve kasigim cok agriyor ve bu agrilari cekipde hamile kalanlar oldumu lutfen cevap verirmisiniz
canım ben kasık ağrısı batması sancısı çektim.acillik oldum.yerleşme ağrısı da olabilir dendi ama malesef negatif

hayırlısı olsun canım güzel haberini bekliyoruz inşaallah

canım ben kasık ağrısı batması sancısı çektim.acillik oldum.yerleşme ağrısı da olabilir dendi ama malesef negatif
Hayirlisi cànim insan cok umitleniyor aM a herseyin hayirlisi benim de ilk asilamam isallah hayirlisiyla tutar Allah tum istiyenlerr nasip etsin umidimisi hic birakmiyalim

Kızlar aşılama ile hamile kalan çok az galiba hiç hamileyim diyen olmuyor sanki bende iyice umudu kesmeye başladım pek ise yarayan bir şey değil galiba bu aşılama

Negatif canım bugün de kahverengi bir iki damla akıntı geldi devamı yok acaba jel den dolayı ml
Gerçekten mi canım ya ben senden umutluydum :/ bende jel kullanıyorum crinone adı daha lekelenme falan yapmadı ilerleyen günlerde ne olur bilemem tabi

kaçıncı günüydü ki senin kan verdin negatif çıktı ?

Kızlar aşılama ile hamile kalan çok az galiba hiç hamileyim diyen olmuyor sanki bende iyice umudu kesmeye başladım pek ise yarayan bir şey değil galiba bu aşılama
Canım zaten doktorlar da çok fazla bir yüzde vermiyor ki normal ilişkiden bi farkı yok ki sadece çatlamış yumurtaya yakın yere bırakılıyor ilerlemesini kolaylaştırıyor spermin şurada konuştuklarımızdan daha kimse olumlu oldu demedi benimde moralim bozuluyor

Gerçekten mi canım ya ben senden umutluydum :/ bende jel kullanıyorum crinone adı daha lekelenme falan yapmadı ilerleyen günlerde ne olur bilemem tabi

kaçıncı günüydü ki senin kan verdin negatif çıktı ?
15. Gün dü canım

Canım benim ikinci aşılamam tutmuştu ama kalp atışı durduğu için kaybetmiştim

fatmasecret19 anladım canım üzülme nolur bunda da vardır bir hayır elbet . Bak bende 12 haftalık bebeğimi kaybettim hemde hiçbir sıkıntı yokken herşey yolunda gidiyorken ama rabbim bizden daha iyi biliyor hayırlısı neyse onu versin hepimize inşallah pes etme sakın

Öyle canım ama ne biliyim artık aşılama yaptırır mıyım bilmiyorum tüp bebekten de korkuyorum açıkçası süreç çok zor gibi geliyor bana keşke hiç beklemediğim anda bebişim merhaba dese bana senin de başın sağolsun canım çok zor küretaj olmak yaşayan biliyor sadece

Aynen hiç olumlu çıkmadı ne diyelim ki elimizden bir şey gelmiyor beklemekten başka insanin morali bozuluyor ama işte yapacak bir şey yok

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah allah gönlüne göre verir de ummadığın anda hamile kalırsın

kızlar merhaba. bugun 13.gunum asılamada. oglen 12 gıbı kan geldı adet oldum sandım pecete koydum dısardaydım. saat 4 gıbı eve geldım lavoya gttım.pecete 3 4 damla kan. sonra temız peceteyle tekrar sıldım kan bıtmıs kesılmıs. suan kanamam yok kesıldı ne ıdrar testı ne kan testı yaptırdım

İnşallah tez zamanda hamile kalırsın canım bizimde imtihanimiz bu demek ki sabredicez elimizden geleni yapıcaz

Canım kan testi yaptır en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin inşallah

Canım varmı kanama vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…