:)) Valla ben ikiciyide denicem olmazsa ko inşallah olur özelden uygun fiyat araştırmayı düşünüyorum 4 5 bin civarı olursa yaptırırım beni zorlayacak ama napalim yaşım 36 çünkü 1 sene daha beklemek istemiyoruminşallah canım ya ağzından bal damlıyorsen ne yapmayı düşünüyorsun
sizin bir sorununuz varmı cnm. yoksa bence direk tüp bebek yaptır özelde yaptırıyosun sonuçta. ben mecburdum 3 aşılama yaptırmaya.:)) Valla ben ikiciyide denicem olmazsa ko inşallah olur özelden uygun fiyat araştırmayı düşünüyorum 4 5 bin civarı olursa yaptırırım beni zorlayacak ama napalim yaşım 36 çünkü 1 sene daha beklemek istemiyorum
Yok canım çok şükür ne bende nede esimde bir sorun çıkmadı sebepsiz infertilite denildi sadece rahim agzim darmis oda engelmidir bilmiyorum hakkımızda hayırlısı ne diyelim rabbim böyle uygun görmüş dualarımızı kabul etsin inşallah. Yani son bir kez daha aşılamayı deneyim diyorum çünkü ilk aşılamada zorluk çekti Dr zaten tek yumurtam vardı o ayda tam adet olamadım aksilik ya her ay çok guzel olurum o ay az geldi vs vs ama ikinci içinde bir şans verecem sonra tüp bebek insallahsizin bir sorununuz varmı cnm. yoksa bence direk tüp bebek yaptır özelde yaptırıyosun sonuçta. ben mecburdum 3 aşılama yaptırmaya.
aynı bizim gibi sebepsiz. aşılama şansı düşük ama tüp bebek biraz da yüksek şansı. insan tekrar tekrar negatif,tek çizgi görünce üzülüyor. o yüzden dedim. direk tüp bebek yaptır şansın daha yüksekYok canım çok şükür ne bende nede esimde bir sorun çıkmadı sebepsiz infertilite denildi sadece rahim agzim darmis oda engelmidir bilmiyorum hakkımızda hayırlısı ne diyelim rabbim böyle uygun görmüş dualarımızı kabul etsin inşallah. Yani son bir kez daha aşılamayı deneyim diyorum çünkü ilk aşılamada zorluk çekti Dr zaten tek yumurtam vardı o ayda tam adet olamadım aksilik ya her ay çok guzel olurum o ay az geldi vs vs ama ikinci içinde bir şans verecem sonra tüp bebek insallah
Canim dun gece sabaha kadar kasiklarim agridi.adet degilim hala kanamam olmadi.bi dun 3 4damla kan geldi okadar.ve bugun hala kasik krambi yasiorumcanım hadi inşallah güzel sonuçlar ver bize hayırlısıyla
Kan testi yaptır bence bugün sanırım 14. Gün seninCanim dun gece sabaha kadar kasiklarim agridi.adet degilim hala kanamam olmadi.bi dun 3 4damla kan geldi okadar.ve bugun hala kasik krambi yasiorum
Bencede kan vermelisin hemen :) ben bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı yarın kan vericemCanim dun gece sabaha kadar kasiklarim agridi.adet degilim hala kanamam olmadi.bi dun 3 4damla kan geldi okadar.ve bugun hala kasik krambi yasiorum
Hadi hayırlısı canım ikiniz içinde bı siz kaldınız sonuç almayanBencede kan vermelisin hemen :) ben bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı yarın kan vericem
Âmin canım inşallah ya Rabbim dualarımızı kabul etsinHadi hayırlısı canım ikiniz içinde bı siz kaldınız sonuç almayan
Bende yarin kn teti yptircm cqnim asilamAda 14.gunum.idrar tesi alsam aksam yapsam cikar miBencede kan vermelisin hemen :) ben bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı yarın kan vericem
Canım jel yapıyor falan da diyorlar tahriş edince o şekilde geldi belki bilemiyoruz ki benimde bugün yarın adet olmam lazım ama gelen giden yok lekelenme falan da olmadı bugün idrar da negatif çıktı ama kan da baktiricam yarın 13. Günüm oluyorKizlar ya nie boyle oldum ki.var mi bilgisi olan boyle kanama yerlesme kananadinda mi oluyor yoksa baska bi sikintim mi var kist vb felan. Adet gunum yarin normalde
Ben jel kulanmiprum progestani da birakali 4gun oluoCanım jel yapıyor falan da diyorlar tahriş edince o şekilde geldi belki bilemiyoruz ki benimde bugün yarın adet olmam lazım ama gelen giden yok lekelenme falan da olmadı bugün idrar da negatif çıktı ama kan da baktiricam yarın 13. Günüm oluyor
Seninki olacak gibi görünüyor canım inşallah :))Ben jel kulanmiprum progestani da birakali 4gun oluo
Aa öylemi o zaman belki de gerçekten seninki yerleşme kanaması canım hayırlısı AllahtanBen jel kulanmiprum progestani da birakali 4gun oluo
Öyle düşünme tutanlar yazmıyor buraya hep tutmayanlar yazdığı için öyle sanılıyor iyi düşün iyi olsun canım takma kafanadabende almadım henüz sonuç 28 sinde aşılamam oldu haftaya cuma test vericem hiç umudum yok kimsenin ilkinde tutmamış
Acaba kist felan olur mu. Bilemedim kiAa öylemi o zaman belki de gerçekten seninki yerleşme kanaması canım hayırlısı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?