Ay hadi maşallah nazar degirmeyelim artık yarın bı kan testi yaptır çıkar eğer varsacanim hala kan yok.oglen geldi. 3 4 damla kesildi. Hatta demin duşa girdim sicak su adet olucaksam söker kanamayi dedim ama.hala kanamam yok
Icimden bi his sabaha adet olucam dioAy hadi maşallah nazar degirmeyelim artık yarın bı kan testi yaptır çıkar eğer varsa
Haplardan dolayi olabilirIcimden bi his sabaha adet olucam dio
Yok yok iyi düşün hayirlisiysa olsun inşallah haber ver mutlaka sonuç ne olursa olsunHaplardan dolayi olabilir
Yok yok iyi düşün hayirlisiysa olsun inşallah haber ver mutlaka sonuç ne olursa olsun[/QUO
Yarun sabah adet olunca oldum yazicam
canım hadi inşallah güzel sonuçlar ver bize hayırlısıylaHaber veririm canim
pes etmek yok.moral bozmaya gerek yok cnm.benim de 3. aşılama negatif çıktı ve ben hiç hamilelik yaşamadım.hiç tutmadı aşılamam.hiçbir sorunumuz yokken. ben şimdi tüp bebeğe geçiyorum.Negatif canım
Hdi inşallah canım bu sefer olacak nerde yaptiracaksin ozelmi devletmipes etmek yok.moral bozmaya gerek yok cnm.benim de 3. aşılama negatif çıktı ve ben hiç hamilelik yaşamadım.hiç tutmadı aşılamam.hiçbir sorunumuz yokken. ben şimdi tüp bebeğe geçiyorum.
canım benim sen umudunu yitirme. herkezin imtihanı başka başka. belki senin bebeğini rabbim aşılama ile nasip eder inşallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah allah gönlüne göre verir de ummadığın anda hamile kalırsın
devlette canımHdi inşallah canım bu sefer olacak nerde yaptiracaksin ozelmi devletmi
Kaç yıllık evliydin canım benim daha 3 yıl olmadığı için baş vuramiyorumdevlette canım
Kaç yıllık evliydin canım benim daha 3 yıl olmadığı için baş vuramiyorumzaten ilk aşılamayı yaptırdım oda tutmadı ikinci için ara verdik[
ben her şartlara uyuyorum cnm. 6 yıllık evliyim. 27 yaşındayım. hiç çocuğum yok.hiç hamile kalmadım.bütün testlerim temiz , eşiminde aynı şekilde. adetim hayatta şaşmaz maşallah. 3 kere aralıklarla aşılama yapıldı. tutmadı. şimdi 22 mayısta doktora gidicem cnm
inşallah cnm. biraz da tedirginim süreci tam olarak bilmediğim için.Süper inşallah ilk denemede tutar canım hayırlısı olsun hepimiz için
Hiç takma kafana zor bir süreç değil benim kardesimde tüp bebek yaptırdı ikizleri var şimdi iki yaşındalar ilki tutmadı sadece kese oluştu ama ikincide iki tane bebisi oldu maşallah sabredeceksin inanacaksin inşallah senin ki ilk denemede olacakinşallah cnm. biraz da tedirginim süreci tam olarak bilmediğim için.
Hayırlı cumalarhayırlı cumalar olsun herkeze
inşallah canım ya ağzından bal damlıyorHiç takma kafana zor bir süreç değil benim kardesimde tüp bebek yaptırdı ikizleri var şimdi iki yaşındalar ilki tutmadı sadece kese oluştu ama ikincide iki tane bebisi oldu maşallah sabredeceksin inanacaksin inşallah senin ki ilk denemede olacak
inşallah canım ya ağzından bal damlıyorsen ne yapmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?