Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım ya ağzından bal damlıyor:KK9:sen ne yapmayı düşünüyorsun
:)) Valla ben ikiciyide denicem olmazsa ko inşallah olur özelden uygun fiyat araştırmayı düşünüyorum 4 5 bin civarı olursa yaptırırım beni zorlayacak ama napalim yaşım 36 çünkü 1 sene daha beklemek istemiyorum :(

:)) Valla ben ikiciyide denicem olmazsa ko inşallah olur özelden uygun fiyat araştırmayı düşünüyorum 4 5 bin civarı olursa yaptırırım beni zorlayacak ama napalim yaşım 36 çünkü 1 sene daha beklemek istemiyorum :KK43:
sizin bir sorununuz varmı cnm. yoksa bence direk tüp bebek yaptır özelde yaptırıyosun sonuçta. ben mecburdum 3 aşılama yaptırmaya.

sizin bir sorununuz varmı cnm. yoksa bence direk tüp bebek yaptır özelde yaptırıyosun sonuçta. ben mecburdum 3 aşılama yaptırmaya.
Yok canım çok şükür ne bende nede esimde bir sorun çıkmadı sebepsiz infertilite denildi sadece rahim agzim darmis oda engelmidir bilmiyorum hakkımızda hayırlısı ne diyelim rabbim böyle uygun görmüş dualarımızı kabul etsin inşallah. Yani son bir kez daha aşılamayı deneyim diyorum çünkü ilk aşılamada zorluk çekti Dr zaten tek yumurtam vardı o ayda tam adet olamadım aksilik ya her ay çok guzel olurum o ay az geldi vs vs ama ikinci içinde bir şans verecem sonra tüp bebek insallah

Yok canım çok şükür ne bende nede esimde bir sorun çıkmadı sebepsiz infertilite denildi sadece rahim agzim darmis oda engelmidir bilmiyorum hakkımızda hayırlısı ne diyelim rabbim böyle uygun görmüş dualarımızı kabul etsin inşallah. Yani son bir kez daha aşılamayı deneyim diyorum çünkü ilk aşılamada zorluk çekti Dr zaten tek yumurtam vardı o ayda tam adet olamadım aksilik ya her ay çok guzel olurum o ay az geldi vs vs ama ikinci içinde bir şans verecem sonra tüp bebek insallah
aynı bizim gibi sebepsiz. aşılama şansı düşük ama tüp bebek biraz da yüksek şansı. insan tekrar tekrar negatif,tek çizgi görünce üzülüyor. o yüzden dedim. direk tüp bebek yaptır şansın daha yüksek

kızlar ilaçlardan mı bilmiyorum ama regl 2 gün önce geldi. ve çok şiddeetli.bugün 3.günüm normal az gelir ama maşallahı var ilk gün gibi geliyor. sizinde öyle oldu mu?

Canim dun gece sabaha kadar kasiklarim agridi.adet degilim hala kanamam olmadi.bi dun 3 4damla kan geldi okadar.ve bugun hala kasik krambi yasiorum
Bencede kan vermelisin hemen :) ben bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı yarın kan vericem

Kizlar ya nie boyle oldum ki.var mi bilgisi olan boyle kanama yerlesme kananadinda mi oluyor yoksa baska bi sikintim mi var kist vb felan. Adet gunum yarin normalde

Kizlar ya nie boyle oldum ki.var mi bilgisi olan boyle kanama yerlesme kananadinda mi oluyor yoksa baska bi sikintim mi var kist vb felan. Adet gunum yarin normalde
Canım jel yapıyor falan da diyorlar tahriş edince o şekilde geldi belki bilemiyoruz ki benimde bugün yarın adet olmam lazım ama gelen giden yok lekelenme falan da olmadı bugün idrar da negatif çıktı ama kan da baktiricam yarın 13. Günüm oluyor

Canım jel yapıyor falan da diyorlar tahriş edince o şekilde geldi belki bilemiyoruz ki benimde bugün yarın adet olmam lazım ama gelen giden yok lekelenme falan da olmadı bugün idrar da negatif çıktı ama kan da baktiricam yarın 13. Günüm oluyor
Ben jel kulanmiprum progestani da birakali 4gun oluo

bende almadım henüz sonuç 28 sinde aşılamam oldu haftaya cuma test vericem hiç umudum yok kimsenin ilkinde tutmamış

Back
X