Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Acaba kist felan olur mu. Bilemedim ki
Sanmıyorum canım benim cikolata kistim var mesela normalde adet olmadan bir iki gün önce kahverengi leke şeklinde gelir sonra adetim kırmızıya döner çoğalır ama bu sefer leke falan bişey gelmedi

İNŞ olur kist için benim bakıldığım doktor vardı yardımcı doçent demiştiki yumurtan çatlamazsa kist oluşur

Benim 10. Günüm aşılamada ama umudum yok bugün akıntım olmuş gaz problemimde başladı adet öncesi olur :((

Kizlarrrr ya ben test aldim yapmadim.nette arastirdim idrar 14.gun cikmazmis ki adet gunu gelmeden yapmayin deniliyo. Ilk hcg kana salgilaniyormus
ben test yapsam da cikmaz. Kan yaptrcam direkt. Asilamada yerlesme kanamasi olup gebelik testi olan var mi ki

Bilmiyorum ya ne zor beklemek adet olacağım bence adet sancim var ümit kalmıyor artık insanda
Bende kötü hissetmiştim canım karnım cok ağrıdı Geçen gün ama sonra geçti birden iyi düşünelim iyi olsun bozma moralini

Kizlarrrr ya ben test aldim yapmadim.nette arastirdim idrar 14.gun cikmazmis ki adet gunu gelmeden yapmayin deniliyo. Ilk hcg kana salgilaniyormus
ben test yapsam da cikmaz. Kan yaptrcam direkt. Asilamada yerlesme kanamasi olup gebelik testi olan var mi ki

Önce kana sonra idrara geçiyor beta hcg hormonu bende bu Sabah merak ettiğim için yaptım acaba çatlatma ignesinin etkisi var mı diye 12. Günü asilamanin ve negatif çıktı pozitif çıksaydı da iğneden diye düşünecektin çünkü bu kadar erken idrar da çıkmayacağını düşünüyorum

Bende kötü hissetmiştim canım karnım cok ağrıdı Geçen gün ama sonra geçti birden iyi düşünelim iyi olsun bozma moralini

Önce kana

Önce kana sonra idrara geçiyor beta hcg hormonu bende bu Sabah merak ettiğim için yaptım acaba çatlatma ignesinin etkisi var mı diye 12. Günü asilamanin ve negatif çıktı pozitif çıksaydı da iğneden diye düşünecektin çünkü bu kadar erken idrar da çıkmayacağını düşünüyorum
canim once kana karisiovyani negatif cikmasi normal.idrarda cikmasi icin adetin gecmesi lazim.ilk kana karisio.ben sabaj doktora gidicem habee vericem insallah hayirli haberler aliriz

Yine de silikte olsa çıkabilir sabah yapabilirsin ilk idrarla

Beni de doktor salı günü teste çağırmıştı kızlar hiç gidesim yok ilçeden ile boş yere

Beni de doktor salı günü teste çağırmıştı kızlar hiç gidesim yok ilçeden ile boş yere
Ya niye öyle düşünüyorsun canım Allah bilir herşeyi biz sadece şunu hissettim Bunu hissettim oram ağrıdı buram sızladı kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz lütfen moralini yüksek tut salı gününe kadar sabret ve kan ver mutlaka olursa da Allahtan olmazsa da dua et bol bol :dua::KK16:

Back
X