Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben de dün ilk asilamami oldum. Dünden Beri yatıyorum, bugün az önce akıntı geldi biraz. Üzüldüm acaba spermler hep boşa mi gitti diye. Çok pimpirikliyim.

Kizlar test yaptimgebelik testi negatif cikti. Fortune die bi marka. Hic silik cizgi bile cikmadi. Yarinki kan testine kaldim.yaaas karin agrim nie ozaman kanamam nie oldu :(

Kizlar test yaptimgebelik testi negatif cikti. Fortune die bi marka. Hic silik cizgi bile cikmadi. Yarinki kan testine kaldim.yaaas karin agrim nie ozaman kanamam nie oldu :KK43:
Canım hiç boşuna bozma moralini bende yaptım sabah çıkmadı bişey boşver kan daha güvenilir

Canım hiç boşuna bozma moralini bende yaptım sabah çıkmadı bişey boşver kan daha güvenilir
Benim nie hala kasiklarim neden agrio belim nie agrio.nie dun kan geldi suan kanamam yok. Normal mi bunlar anlamiyorum.bugun 14.gunum. yarin adet gunu tarihim

Benim nie hala kasiklarim neden agrio belim nie agrio.nie dun kan geldi suan kanamam yok. Normal mi bunlar anlamiyorum.bugun 14.gunum. yarin adet gunu tarihim
Bilmiyorum ki canım herkesin bünyesi farklı belirtiler şikayetler de farklı bende öyle sürekli devam eden bi kasık ağrısı falan olmadı bi asilamanin ertesi günü k taraflı kasık ağrısı oldu geçti bir de geçen gün kasığımdan karnıma doğru ağrım oldu hatta kesin adet olucam di düşünüp üzülmüştüm ama gelen giden olmadı başka da ağrı sızı hissetmiyorum Dur bakalım sende hemen karaları bağlama bekle bende olan sende olmuyor Sende olan bende olmuyor

Ya niye öyle düşünüyorsun canım Allah bilir herşeyi biz sadece şunu hissettim Bunu hissettim oram ağrıdı buram sızladı kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz lütfen moralini yüksek tut salı gününe kadar sabret ve kan ver mutlaka olursa da Allahtan olmazsa da dua et bol bol :dua::KK16:
Teşekkür ederim canım ama insan hep olumsuz olunca yine öyle olacak diye düşünüyor hakkımızda hayırlısı olsun eğer hamile kalırsam buraya da yazacağım mutlaka sanki hiç hamile kalan yok gibi umut olacak kimse yok

Kızlar ben de dün ilk asilamami oldum. Dünden Beri yatıyorum, bugün az önce akıntı geldi biraz. Üzüldüm acaba spermler hep boşa mi gitti diye. Çok pimpirikliyim.
Sen öyle düşünme canım spermler yumurtaya yakın yere bırakılıyor geriye akması gibi bişey söz konusu değil akıntı falandır o evham yapma

Teşekkür ederim canım ama insan hep olumsuz olunca yine öyle olacak diye düşünüyor hakkımızda hayırlısı olsun eğer hamile kalırsam buraya da yazacağım mutlaka sanki hiç hamile kalan yok gibi umut olacak kimse yok
Aynen öyle canım inşallah hepimiz güsel haberler veririz bende mutlaka yazıcam

Arkadaslar lutgen cevap verirmisiniz yarin asilamamin 9.gunu test yapsam cikarmi

Arkadaslar lutgen cevap verirmisiniz yarin asilamamin 9.gunu test yapsam cikarmi
Canım çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçiyormuş yapsan belki silik de olsa İkinci çizgi çıkar ama aldatabilir seni bi kaç gün daha bekleyip kan testi yaptır bence

Tmm canim cok sagol beklicem ama insan dayanamiyo ki
Haklısın seni çok iyi anlıyorum ama yapıcak biseyimiz yok ki canım dua edip sabredicez hayırlısı olsun :) benimde asilamanin 12. Günü iğnenin de 14.günü mesela bu Sabah idrar testi yaptım Tek çizgi çıktı

Canim gec dollenmede olabilir 2 gun daha gecsin tekrar yap
Idrar testine güvenmiyorum ben canım çünkü önce kana geçiyor hcg hormonu sonra kanda belirli yüksekliğe çıkınca idrara geçiyor zaten gebelik varsa daha yeni olduğu için idrara geçmemiştir yarın kan vericem bakalım varsa iyi kötü bi deger çıkar diye düşünüyorum

Idrar testine güvenmiyorum ben canım çünkü önce kana geçiyor hcg hormonu sonra kanda belirli yüksekliğe çıkınca idrara geçiyor zaten gebelik varsa daha yeni olduğu için idrara geçmemiştir yarın kan vericem bakalım varsa iyi kötü bi deger çıkar diye düşünüyorum
Canim isallah pozitiftir haber vermeyi unutma bide sey diycektim Sen asilama yapmadan 2 gun once mi vurdun catlatma ignesini canim

Canim isallah pozitiftir haber vermeyi unutma bide sey diycektim Sen asilama yapmadan 2 gun once mi vurdun catlatma ignesini canim
Âmin canım inşallah :) 22 nisan gecesi 24:00 da iğnemi yaptım 24 Nisanda da aşılama yapıldı

Hm ama bende 27 nisan saat 5 de vurdum 28.desaat 13.50 de de asilama yapdi doktoruml

Back
X