Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar benim bugun catlatma ignemivurali 10.gunum ama asilamaminda 9. Gunu test yaptum ancak 2 cizgi belli ediyodu sizce nolmelmi lutfen cevap verirmisinz

Arkadaslar benim bugun catlatma ignemivurali 10.gunum ama asilamaminda 9. Gunu test yaptum ancak 2 cizgi belli ediyodu sizce nolmelmi lutfen cevap verirmisinz
Canım iğnenin etkiside olabilir kesin sonucu 13. Yada 14. Gün kan testiyle öğrenebilirsin

Bende yaptiracaktim bugün hatta erken kalktım ama öyle bir yagmur var ki şuan İstanbul'da çıkasım gelmedi galiba korktum birazda :/ Zaten salı günü çağırmıştı doktorum bu kadar bekledim 2 gün daha beklerim adet olursam da olurum napim diye düşündüm

Adetin sokulmemistir dedi kan icin de... ben bugun hic evlat sahibi olamiyacakmisim gibi geldi.negatif diyinx
ce. Kendinizi dinlemeyin arkadaslar kan gelmia agrim olmus felan. Yine negatf
Öyle düşünme canım herşeyin bir çaresi var şuan yeni ogrendigin için karamsar davranıyorsun ama vazgeçme tam tersine üstüne git teknoloji çok ilerledi tüp bebek diye birşey var Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberleri burada paylasacagiz

14 gün illa test yapmak mı gerekir adeti beklesek olmazmı ben bir yerde okudum yapmanın amacı düşük falan varsa bunun için yapılıyormus sizce ne yapmalı

Oyle adet olmasini beklicem ikinci asilamaya baslicaZ
Canım herşey kısmet Eğer rabbim isteseydi olurdu sakin isyan etme bol bol dua et bu da bizlerin imtihanı unutma Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış sağlık olsun gerisi mühim değil bizlerde anne olacağız elbet

Adetin sokulmemistir dedi kan icin de... ben bugun hic evlat sahibi olamiyacakmisim gibi geldi.negatif diyinx
Moralini bozma canım olumlu düşün yeni bir Asılamaya başlayacaksın sonuçta umutlu ol hakkında hayırlısı maalesef doğru zamanı beklemekten başka çare yok

Moralini bozma canım olumlu düşün yeni bir Asılamaya başlayacaksın sonuçta umutlu ol hakkında hayırlısı maalesef doğru zamanı beklemekten başka çare yok

Back
X